Soru net, kılçıksız.

Seni anlayabilen bir kalabalığa mı sahipsin yoksa kalabalıklar ortasında yalnızlık mı çekiyorsun?
Soru net, kılçıksız.

Seni anlayabilen bir kalabalığa mı sahipsin yoksa kalabalıklar ortasında yalnızlık mı çekiyorsun?
Kalabalıkların beni anlamasını beklemiyorum ki. Herkesin kalabalık olduğu zamanlar da olur, yalnız olduğu zamanlar da.. Önemli olan kafamın içerisinden neler geçirdiğimdir. Yalnızlığı giderilmesi gereken bir durum olarak değerlendirmiyorum, yalnızlık bence kuru gürültünün yanında çok asil bir durumdur..
Kalabalık topluluk falan sevmem.. Hatta kendimi ben yalnızlaştırıyorum. Samimiyetine ya da arkadaşlığına inanmadığım kimseyle oturup su bile içmem.. Ben böyle iyiyim
fatih terimin bir sözü geldi aklıma ben çok kalabalık bir yalnızım diye maalesef gerçekler bunlar zaten çevremde yok öyle fazla 1 tane arkadaşım var o kadar
Cevap
8Cevap
Asla yetmiyor. cok güzel bir soru
Hayır yalnızlığım epey bir sürecek gibi
Yetmiyor ama yetmesin de. Bir kaç kişi hariç insan sevmiyorum zaten.
Yetiyor, eğleniyoruz çalışıyoruz. Sohbet muhabbet devam.
Sosyalleşmezseniz depresyona girersiniz. Yalnızlık hissi sevilmesi gereken bir şey değil bir uyarıdır.
Bazen insan mecburi yalnız kalıyor
@Melissim0272 hayatta hiçbir hizmet öylece gelmez. Arkadaşlık inşa edilen bir şeydir. Yıldızlarımız uyuştu tamam ile yürümez.
Düşünsene merhamet sahibi yüce Allah bile ibadet eden, kendini zikreden kulunu sever.
Bedava hiçbir şey yok.
Çevremde kalabalik yok hep yalnızım insan sevmiyorum fazla daha doğrusu kafa dengi insan bulamiyorum
Derdimi anlatmıyorum ki. İnsana kendisinden başkasının yeterli desteği sağlayabileceğine inancım sıfır
Hayır başarılı değil, Ama bazı insanlar bi kaç dakikalığına unutmamı sağlıyor fakat o insanlar da çok nadir hata yok gibi.
İnsanların çoğu koca kalabalıklar içinde koca yalnızlıklar yaşıyor kalabalıklar en büyük yalnızlıklardır ben yalnızlığımı gidermiyorum yalnızımda demiyorum kim varsa yanınızda o dur kalabalığınız
Asıl yalnız ailesi olmayandır
Kök aileden bahsediyorum
kalabalık yok çevremde az insan var onlar da yetiyor
Yalnızlığıma insan aramıyorum.. kalabalığa da tek dostum dediğim insan yetiyor.
Hayır kalabalıktan soyutladım kendimi bir kaç kişi var hayatımda.
Biz yalnız değiliz, bir yanımda hayallerim diğer yanımda fikirlerim var insanlardan banane
Yetmiyor , yalnızlığımı giderecek insan yanlmda diyil kalabalık olsa neye yarar
Daha da yalnızlaşıyorum o kalabalıkta, kendi dengime göre insan bulamıyorum.
Benim yalnızlığım insanlarla dolu demiş şair
Yalnızlığım hiçbir zaman etrafımdaki insanların çokluğuyla azıyla ilgili olmadı. Bu yüzden hayır, yetmiyor.
Ben kendime yetiyorum 😀
Şunu anladım bana ben yeter
Aksine daha çok yalnız hissettiriyorlar
Hic sevmem yetmez
Kalabalıklar ortasında yalnızlık
Az ve oz insan felsefesi hayatıma hakim yeto
Yalnız hissetmiyorum.
Kendi içinde yalnız olan
Toplumda zorluk çekmez
şu an için evet
Hayır boş bir kalabalık var
Hayır