Kişilik & Karakter Boş yere yemin etmenin günahı nedir? Nurr3456 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yalan yere yemin edince bide gerçek oluyor her zaman çıldırcamm.. Boş yere yemin etmenin günahı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Bir şey olmaz 0 1 Yorumla Nurr3456 +1 yıl Devam o zman skskhdjdk
Gamolly Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ben hep eğlencesine millete yalan söyleyip inanmadıklarında yemin ediyorum umarım çok günahı yoktur ahahamwğsösöe 0 1 Yorumla Nurr3456 +1 yıl Umarim yoktur bide gerçekleşiyor sonra ben yemin edince Yorumla
anladimyaya Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Günahi yoktur. Sadece erdemsizlik ve ahlaksizliktir. 0 1 Yorumla Nurr3456 +1 yıl Yoksa iyi o zmn Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 830 cevap paylaştı. Çarpılma ihtimali var 0 8 Yorumla Nurr3456 +1 yıl Supheliyim zaten Yorumla Hendestra +1 yıl Çarpılmaya ramakala 😂😂 Yorumla Nurr3456 +1 yıl 😢😢 Yorumla Hendestra +1 yıl Sen yinede yemin etme Yorumla Nurr3456 +1 yıl Etmem artik Yorumla Hendestra +1 yıl İnşallah Yorumla Nurr3456 +1 yıl Ayn Yorumla Hendestra +1 yıl Hayırlısı artık Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl günahlar gidince belli olur 0 3 Yorumla Nurr3456 +1 yıl Bence simdiden belli Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl orası öyle zaten sadece hesap zamani Yorumla Nurr3456 +1 yıl Aynn Yorumla
Yarenken Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Arkadas olalimmi 0 14 Yorumla Nurr3456 +1 yıl Olur Yorumla Yarenken +1 yıl Nunaramida veririm konusuruz olur mu Yorumla Nurr3456 +1 yıl Olur tanışalım bi Yorumla Quratex +1 yıl bende arkadaşın ola bilir miyim Yorumla Yarenken +1 yıl Tm sana ozelden mesaj atayim olur mu Yorumla Quratex +1 yıl banada atsana Yorumla Nurr3456 +1 yıl Tm Yorumla Yarenken +1 yıl Sana mesaj gonderemiyorum neden Yorumla Quratex +1 yıl takıp etmen lazım Yorumla Nurr3456 +1 yıl Takip etmedigin icin Yorumla Yarenken +1 yıl Instadan konusalimmi burdan ne istek kabul edebiliyom nede yazabiliyom Yorumla Nurr3456 +1 yıl Instani ver Yorumla Yarenken +1 yıl Nese78wer Yorumla Nurr3456 +1 yıl Tam ekliycem ben seni Yorumla
Nympzex Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ne için ettin 0 5 Yorumla Nurr3456 +1 yıl Genelde hep ediyorum Yorumla Nympzex +1 yıl çok takma bence Yorumla Nurr3456 +1 yıl Haklısın Yorumla Nympzex +1 yıl kapalı falan mısın Yorumla Nurr3456 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir şey olmaz
Devam o zman skskhdjdk
Bilmiyorum ben hep eğlencesine millete yalan söyleyip inanmadıklarında yemin ediyorum umarım çok günahı yoktur ahahamwğsösöe
Umarim yoktur bide gerçekleşiyor sonra ben yemin edince
Günahi yoktur. Sadece erdemsizlik ve ahlaksizliktir.
Yoksa iyi o zmn
Çarpılma ihtimali var
Supheliyim zaten
Çarpılmaya ramakala 😂😂
😢😢
Sen yinede yemin etme
Etmem artik
İnşallah
Ayn
Hayırlısı artık
günahlar gidince belli olur
Bence simdiden belli