Herşeyi oldumda bir açık sözlü olamadım sanırım 😄
#Morp ❣

Herşeyi oldumda bir açık sözlü olamadım sanırım 😄
#Morp ❣
Ben her zaman açık sözlüyüm ama her yerde her şeyi söylemem ya da karşımda ki insanı kırmamayı denerim. çünkü açık sözlü olmak ile patavatsız olmak farklı konular benim için. ama samimi odluğum kişilere karşı her zaman içimdekileri söylerim. sadece bazen kırılabilecekleri konular olur o zaman da hassas olurdum. ama hiç bir zaman yalan söylemem ne olursa olsun.. çünkü yalan söylemek benim karakterim de yok hiç bir zaman... yalancıdan da uzak dururum
%100
Hayat felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim Hayat felsefem bu burada bile profil resmim de hesabımda mesaj kutum da Açık net şeffaf
Çok yüksek. Aklıma gelen, dileme düşer.
Sence? Beni iyi tanırsın hahahaha
Hahaha tanımammı 😂
Cevap
28Cevap
Açık sözlü olma derecem çok yüksek. Bu yüzden sevilme oranım düşüyor aslında ama umrumda değil
Fazlasıyla açık sözlüyüm.. Hatta bazen çok keskin olunca yara veriyorum..
Açık sözlüyüm ama patavatsız değilim
Ya ben açık sözlü olduğumu düşünüyorum ama bir türlü açık sözlü olmak ve kırıcı olmak arasında ki dengeyi ayarlayamıyorum yani açık sözlü olmaya çalıştığım zaman devamı hep işlemekte olan bir sistem gibi ilerleyip kırıcı olmaya dönüşüyor. ya da insanlar hemen kırılıyor bilemiyorum hoşuma gitmeyen birşeyi söylüyorum ya da yanlış yaptığı şeyleri söylüyorum "bu açık sözlü olmak değil kırıcı olmak" diyorlar. Derece olarak 10/10 derim ama başarı olarak 10/-0 derdim. d
Ne düşünüyorsam , hissediyorsam direk söylerim.
Kıvırmam.
Gerçi bu karşı cins için pek alışık oldukları , her zaman karşılaşacakları bir şey olmadığı için antipatik geliyor.
Uzun lafın kısası kartlarimi açıktır.
Gizem yapmam.
Benimde böyle bir sorunum var.
Açık sözlü olmak ile "açık sözlüyüm" adı altında insanlara karşı kırıcı olmak ve mutsuz hissetmelerine neden olmak arasında fark var bence. Bazıları edepsizlik ve zevzekliği açık sözlülük sanıyorlar.
Patavatsizliga vardirmadan dozunda cümlelerim olur.. kalp kırmaya da gerek yok
Ayarı kaçmasın dilin.
Açık sözlü olmakla dan dan konuşup kalp kırmak farklı... Açık sözlüyüm ciddi konularda.. bazen Açık sözlü değilim anlamasını beklerim.
Herkesin yüzüne pat diye konuştuğum için seçili birkaç arkadaşım hariç pek çevrem yok. İki yüzlü olacağına hiç olmasın.
Yani resimdeki kadar olmasa da dellenirsem açık açık düşüncemi derim ima etmekle uğraşmam ya da sadece keyfim çektiyse falan
Açık sözlülüğüm dost acı söyler şeklindedir, ama bir insanı milletin içinde eziklemek patavatsızlıktır açık sözlülük olamaz.
Mük🤌🤌
@ertugrulkartal1903 sence ahaha
Bu tam olarak @fesfs 😂
@ErtugrulKARTAL1903 valla memnunum bu halimden bugün adamın tekine dedim dişlerin sapsarı cumhuriyet altınına dönmüş halen güzel kadın olsun diyorsun evleneceğim kişi diyorsun dedim. 1 saat sonra baktım garibim telefonda dış beyazlatici bakiyordu. Yaa bak ben insanları bozmam ama cidden deli ediyorlar beni, dilimin kilidi yok
@fesfs ahaha yine gölü 90 a çaktın yani. Herkes de gelip buluyor valla 🤣. Laf yemek için kaşınıyorlar galiba 😂
@ErtugrulKARTAL1903 ya oturuyoruz abi niye evlenmiyorsun dedim, dedim bulsak sana dedi bul bacı bende nasıl bir profil var kafanda dedim , beyaz olmalimis zayif olmalimis, renkli gozlu sarışın olmaliymis ikizler burcu olmamaliymis ayağı 37 olmalimis, kendini gorsen tövbe estağfurullah tövbe estağfurullah yüzüne baksan hasta dersin alti fırın ustu curun, bende abi kusura bakma da dedim bu fazla cunki senin dişler diye verdim lafı, hak etti,
Hak edene vereceksin küsküyü 😂
Bilmez miyim seni Saniye 🌹✌️
%85 falan. İnsanları kırabileceğimi düşündüğümden %100 de %100 değil
Yetərincə açık sözlü olduğumu düşünüyorum ama anlayana.
Gereken yerde gerektiği şekilde üslubumu bozmadan..✌🏻
Açık sözlü olmakta kötü ya bazıları kaldıramıyor aran bozuluyor falan
Açık sözlü olmam gereken yerde öyleyim ama bu kalp kırma derecesinde değil
Açık sözlülük iyidir lakin bu açık sözlülük nerde ne konuşacağını bildiğin sürece iyidir
Bisey sorucam la basladiysam cumleye kesin basima bela alirim 😀
10 üzerinden değerlendirmek gerekirse 8, durumdan duruma değişebilen bir şey. oklar karşıdakine yöneltilmişken daha rahat olabiliyorum bu konuda. açıksözlülüğün sonunda zarar görecek olan kişi bensem değişiyor tabi durum.
Her ne kadar insanlara aşırı geliyor olsa da bana kalırsa gayet dozunda..
Olmam gereken yerde gayet açık seçiktir sözüm..
Çok fena korkuyorum bazı durumlar içine girmekten shshshs
Ben bu hayatta hep açık sözlü olduğum için benimle anlaşamadılar. Ben yalan söylemeyi sevmiyorum.
Açık sözlüyüm yeterince
lafı dolandırmayı sevmem.
10/7-8 olabilir
fazlasıyla açık sözlüyüm
Derecesi yok ultra lüx seviyede aştım kendimi 🤣🤣
Açığının da açığı olacak şekilde fazlaca
Bazen dozunu kaçırdıgim oluyor
Kime karşı ne düşünüyorsam dang diye söylerim
10 üzerinden 5
Aşırı açık sozluyum ne varsa soylerim
fazlasıyla açık sözlü biriyimdir fazlasıyla hem de
dobrayım açık sözlüyüm ama patavatsızlık etmem
Baya açık sözlüyümdür çekinmem lafımı söylerim
Sürekli köyden kovuluyorum ve şu an 10. köydeyim.
Gayet açık sözlüyümdür, lafı dolandırmam.
tam açık sözlüyüm
Üst seviye herkese hak ettiğini derim
İçimde tuttuğum şey sayısı 0
Eskidendi o artık gerek duymuyorum
Genel olarak açık sozluyum
Patavatsıza bir kala denilebilir.
%100
Cokkk
Açık sözlüyüm her zaman ama kırıcı olmadan
Çok Açık sözlüyüm
10/10
10 üzerinden 100