Kumarda 500.000 TL Kaybettim?

Merhaba öncelikle hakaret edecek arkadaşlar için hiç kendinizi yormayın ben kendi kendime yeterince ediyorum. 24 yaşındayım 4-5 yıldır aktif kumar oynuyorum son bir yılda oynadığım rakamlar çok büyüdü grafik tasarım işi yapıyorum aynı zamanda en son perşembe günü 5k atıp oynamaya başladım parayı katladım ilk gün 50 60 k bandına çıkıp çekim yaptım ertesi gün parayı 130 140 k bandına çıkardım tabi bu süre zarfında sakin kafayla oynuyorum sonrası gün canım içmek istedi 15k attım kaybettim sonrasında bi 35k daha deposit yaptım bu parayı 280k gibi bir rakama çıkardım 150k çekim verdim ama 130k yı eritmem 10 dakika sürmedi çekim talebini iptal ettim onu kaybettim sonra hesaplarımda ki kalan diğer bütün paraları kaybettim her şeyi sıfırlamışım resmen bile isteye yapmışım gibi kendimi bitirmek istemişim. 3 gündür ne yemek yiyebiliyorum ne bir şey sabah direkt bir psikiyatriste gittim ilaç tedavisine başladı onun sayesinde uyuyabiliyorum. Sonuca gelicek olursak kendi cebimden çıkan zararım geçen ayla birlikte 100 150k arası çok bir borcum yok sadece kredi kartlarım ah vah nasıl oldu diye sızlanmıyorum sadece göğsümün orta yerinde bir ateş var ve geçmek bilmiyor hemen bir işe girdim tekrar çalışmaya başladım biraz zoruma gidiyor çalışmak düşününce ama yapacak bir şey yok ailem yok yalnız yaşıyorum ve kız arkadaşımla da problemler yaşadığım bir dönemdeyim sizce şu aşamada ne yapmalıyım her şey ters mi gidiyor yoksa ben mi böyle olsun istedim bilmiyorum tek bildiğim iyi şeyler yapmaya çalışırken her şeyi mahvettim sanırım. Okuduğunuz için teşekkürler.

Kumarda 500.000 TL Kaybettim?