Atomu parçalamak benim takıntılarımı parçalamaktan daha kolay...

Atomu parçalamak benim takıntılarımı parçalamaktan daha kolay...

ya benim bir çok takıntım var mesela çamaşır ya da kurutma makinesinin sesinden çok rahatsız olurum hemen oranın kapısını kapatır kulaklık falan takarım misafirliğe gittiğimde de aynısını yaparım sonra bir de kürdan alıp ocağın altını açıp yakıyorum onu öyle izliyorum sonra tekrar tekrar yapıyorum alışkanlık oldu
Bunu en iyi ben bilirim. 22 yaşımda psikoz başladı şu an 26 yaşındayım. Allah ile konuşmam oldu ve ben istemediğim halde kafamda konuşmaya devam ediyor. O kadar kötü ki vücudumun kontrolünü bile kaybediyorum. Kendimle savaşıyorum. Gün boyunca kafamın içinde ben istemeden konuşuyor. Kendi düşüncemi ve varlığımı kurtarmaya çalışıyorum. Normal sağlıklı insanların yaşadığı takıntılar hiçbir şey birde psikolojik nevrozlar olarak görün Dünya'yı aynı cehennem.
psikoz cidden çok kötü ya
Öncelikle takıntılı düşünceler ile başetmek imkansızdır. Çünkü sen takıntılı düşünceleri aklından kovmaya çalıştıkça daha çok gelmeye başlar. Takıntılı düşünceleri yenmenin en iyi yolu: Onlarla savaşmamaktır , konuşmamaktır ve müdahale etmemektir. Bırak takıntılı düşünceler gelip gitsinler , sen sadece onları izle 🙂.
Dedi Ruhumun doktoru :)
Anksiyete tedavisi almış , kendi psikolojik rahatsızlığı hakkında bilinçli olan bir bireyin sadece 🙂
beni kızdırırken eğlendiren bir doktorsun :)
Odamda Blackpink posterleri var
Yaaa süper
ya sen kwhghjehd allahım kafayı yiceemmm
Cevap
0Cevap
Takintim yok 5 10 saniye taakr kafama devam ederim yine
Helal bee
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?