Yaa bu soruyu sormak cidden bana varlığından çok mutlu olduğum şeyleri hatırlattı ve mutlu etti teşekkür ederim.
Güne mutlu başlamak için sebeplerim 1- Beni çok seven her daim yanımda olan benimle evlilik planları yapan bir sevgilim var 2- ihtiyaçlarımı karsilayacak kadar yiyeceğim , kıyafetim , param vs var 3- ailem yanımda her ne kadar sorunlar yaşasak bile yalnız olmadigimi bilmek güzel 4- yanımda beni çok seven bir yardıma ihtiyacım olsa koşucak yakın arkadaşlarım var 5- üniversite tercihi yapmak üzereyim kendi hayatımı kurmaya başlıyorum 6- sagliyliyim hiç bir sağlık sorunum yok 7- hayllerimi gerceklestirebilmek için tek ihtiyacım olan biraz azim ve çalışkanlık
Bu soruyu sorup bana sahip olduklarımi hatırlattığın için teşekkürler
Sağlıklıyım, sadece bu yeterli. Bence bugün serçe parmağınızı öpüp var olduğu için ona teşekkür edin, o küçücük şey bile olmasa ne kadar eksik olurdunuz.
ben kötü basladım biri ile görüştürdüler. sonra begenmedim ayrıldım ama karsı taraf neden sebep ne. şimdi ne desem sinirlencek üzülcek bilmesinin manası da yok yani. modumu düşürdü. sabah aramıs. zaten uyku mamuruyum. mesaj yazmıs vs.