30 yaşında biri yaşlı insan mı sayılır 🥴?

Kac yasindan sonra yasli sayilirsin
Orta yas bide
Hayır, 30 yaşında biri genel olarak yaşlı olarak kabul edilmez. 30 yaş, genç yetişkinlik döneminin içerisinde yer almaktadır. Yaşlılık kavramı toplumsal ve kültürel faktörlere bağlı olarak değişebilir ve genellikle 65 yaşından sonra yaşlılık olarak kabul edilir. Ancak yaşlılık tanımı tamamen bireyin sağlık, yaşam tarzı ve diğer faktörlere bağlı olarak farklılık gösterebilir. 30 yaşında bir kişi, genellikle kariyer yapma, aile kurma, ilgi alanlarına yönelme ve hayatın diğer önemli aşamalarını deneyimleme döneminde bulunur. Bu yaş döneminde kişisel ve profesyonel gelişim süreci devam eder. Unutulmaması gereken şey, yaş sadece bir sayıdır ve yaşamın farklı aşamalarında farklı deneyimler sunar. Her yaş dönemi kendine özgü güzelliklere ve zorluklara sahiptir.
Biz yaşlı değiliz 🙃
Ben kaç gosteriyorum
28
Teşekkür ederim ama biz daha genciz 🙃
Evet
40
50
55
Bunlar ya
Dimi ya 🙃
Hiç üzülme sen en güzel yastayiz🥰
Hangileri orta yas
Ve yasli
Bence 40 55 arası orta yas
Evet ayni fikirdeyiz
Olması gereken bu 🙃
Orta yaş sayılır :)
Kac yasina kadar orta yas
Iyimis 50 den sonra ne oluyor , 😂
Bide 55
Bide 60
Bide 60 ustu
😂😂
Cevap
91Cevap
Abartmayın mk abartmayın ya. Yaşlılık 60’ta başlar.
Ne alaka be.. 😄
Yaşlılık 80'den sonra olur.. Tabi neye göre yaşlılık bu, değişir konuya göre..
E bir zahmet ne kalmış yolun yarısına @XG10AV
40'tan itibaren orta yaş, 60'dan sonra yaşlılık. 30'lara kadar gençliğin zirvesi... Yaşam şartlari (iş şartlarının kolaylığı , sağlık sektöründeki ilerleme, teknolojinin getirdiği rahatlik... vs) gereği insanların gençlik süresi uzadı
30 ve 40 arasi 😅 bide
50 ve 60 arasi
18-20-30-35 _40 arası gençliğin devam ettiği süreç 40 sonrası 60'a kadar orta yaş
30 yaş genç yetişkinligin bittiği orta yetişkinligin başladığı bir zaman kavramıdır ileri yetiskinlik ise 65 yaş üstüdür bu yüzden yaşlısınız diyenler gelişim hakkında bir fikirleri olmayan insanlardır önemsiz yani çok takmayın yaşlı değilsiniz orta yaşa giriyorsunuz
30 - 40 arasi bide
50 - 60
Bunlar hangi gruplara giriyor
65 yaşına kadar hepsi orta yetişkinlik diye biliyorum 65 üstü ileri yaşlılık diye geçiyordu okuduğum bir makalede
18-30 genç yetişkinlik
30-40 yetişkinlik
40-65 orta yetişkinlik
65+ ileri yaşlılık (ileri yetiskinlik) olarka kategori edilebilir
25'ten 35'e kadar orta yaşlı olarak sayılır. 35 üstü de yaşlı olarak düşünülür. Bana göre 30 da yaşlı ama o yaşlara gelirsem bende böyle söyleyenlere kızacağım. Yani bakan kişinin yaşına göre değişir bu durum. Gençlik de 24-25 gibi bitiyor. Yani genç kategorisinden orta yaş kategorisine terfi ediyoruz 25'te
😥😥
20- 30 yaşlar arası genç yetişkinlik, 40- 50 yaşlar arası orta yetişkinlik 60 ve sonrası yaşlar ileri yetişkinlik dönemi olarak adlandırılmaktadır (Santrock, 2012; Boyd ve Bee, 2015).
30 ve 40 arasi peki
Evet bunama belirtilerim bile başladı ajshsj
😂😂
ben de merdiven dayadım artık 30a dlskdksl benim için yaşlı sayılmaz
Orta yas sence hangisi
35e kadar orta yaş bence
40 peki
40 için artık yaşlı derim :D
Simdi 40 bide 70 aynimi simdi 😅
benim uzun yaşam beklentim olmadığı için djskdks kendime göre kıyaslıyorum her şeyi
😂😂🎉
Hahahahaha @CoffeeAndCoffee katılıyorum abartmayın. Beni gören 30'lu yaşlardasın diyor. Ama insan hissettiği yaştadır. Çok takılmayın bunlara :D
Medyan yaş yani ortanca kişinin yaşı 34 seviyesinde. Toplumun %50’si bu yaş üstünde bulunuyor. Düşünceme göre, 25 yaşına kadar genç, 25-35 yaş yetişkin genç, 35-65 yaş yetişkin, 65 sonrası yaşlılık.
ölüm yaşını bilsek söylerdik o yüzden günün kıymetini biliyoruz ölüm ne zaman bilmesdiğimiz için şu an 30 isen çok kıymetli içinde ne varsa yaşayıp doğruya dönmek için zaman var demektir elimizi acele tutalım ölebilirizzz
Ben 31 yaşındayım çok genç gösteriyorum evet yaşlandım hala sınav ediyor hayat
Ne yaşlanması ya
Hayır yaşlı sayılmaz eğer yaşının üstünde bir yaşta gözükmüyorsa görünür olarak.
Orta mı? Saçmalama ne orta yaşı. Hayat daha yeni başlıyor. Eskiden orta yaşti o..
60 yaşından sonra yaşlı sayılırsın ondan öncesi yaşlı değildir ve insan hissettiği yastadir hep
Daha neler daha neler :D 50 den sonra yaşlandığını hissedersin bence
Aslında yaştan çok görünüm önemli tanıdığım biri var 33 yaşında çocuklu ama 24 gibi 🤷🏻♀️
Neden yaşlı olsun ki orta ve en güzel yaş bence
Yolun yarısı bitmiş bir gözü toprağa bakıyor tansiyon kalp çarpıntısı gibi durumlar başlamıştır bitmiş işte 😂😂🤧🤧
😂😂
😂😂 tipik iki yıl sonrada ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap