Örneğin bugün çokk güzelimm canım kendim belki de bakışla alakalıdır sonuçta hep aynı benim ^-^
Sen bugün kendini beğendin mi?
Örneğin bugün çokk güzelimm canım kendim belki de bakışla alakalıdır sonuçta hep aynı benim ^-^
Sen bugün kendini beğendin mi?
Evet aynı yaa, bazen iyi hissederim bazen kötü, çirkin. Ya bu genellikle şununla alakalı sanıyorum. Bakımlı, giyimli, aktif, çevrende beğenildiğin, hoş sohbetler olan, birazcık belki ilgi odağı olduğun gün iyi hissediyorsun. Tam tersi olan günlerde ise m*k gibi 😅 Ama kötü hissettiğim zamanlar fark ettiğim zaman hemen modumu değiştirecek bir şeyler yaparım, sonunda süper hissetmesem bile belki kötü hissetmem, o moddan çıkarım.
Aynen öyle çünkü hayat iniş ve çıkışlarla doludur. Hiçbir her zaman güzel olma ya da her zaman kötü olmaz. Dünya zaten zıtlıklarla doludur gece ve gündüz, iyi kötü, tatlı tuzlu gibi... zıt kutuplar birbirini çeker.
Psikolojik durum ile alakalı. Herkes aynı durumu yaşıyordur. Genel-geçer güzellik algısının dışında insanın kendini güzel hissetmesinin tek sebebi salgıladığımız mutluluk hormonlarının yoğunluğu.
Cevap
27Cevap
Hayır ben her zaman çirkin hissediyorum
Güzel hissettigin zamanlar da varmış biz hep kötü hissediyoz 😂
Allah razı olsun kanka 😂
Ben kendimi hep çirkin hissedirim sadece bir gün kendimi çok yakışıklı hissetmiştim
iyi giyinmezsem ve modum düşükse öyle hissediyorum
off ben de öyleyim ama sanırım psikolojimizden dolayıymış
Be ilk dediğine inanıyorum gorselini görsemde soylesem
Kendini beğenmiş asla değilim,
ama kendimi beğeniyorum 😉
Aynaya baktığımda hiç öyle hissetmem genelde fotoğraf çekildiğim zaman hissederim bunları
Bakımsızlık vardır bence sadece ondan çirkin hissedilir
Hormonal biraz. Cildin yüzün daha dinç ve ödemsizse daha iyi hissedersin, solgun, yorgun, ödemli vb olunca kötü. Sağlıklı beslenmek bu yüzden önemli.
Bana hep yakişiklisn evde kalmazsin sjskjwjs falan diyolardi ben pek bulmuyom yakişikli kendi mi😢
Ozellikle bende uc seviyede guzellik ve cirkinlik ama bence
Beğenmedim ama dans ederken beğeniyorum 😬
Kendimi beğenmiyorum ben ya 😄
Evet bende de öyle 😃
* et kalbin çirkin olmasın geresi boş iş.
Benim hep aynı.. o yüzden sorun yok.
Normal. Bu beğenilme isteğiyle ilgili
Dün beğenmiştim bu gün değil
hayır her zaman yakışıklıyım
Herzaman mükemmel hissediyorum
Hep sevimliyim arada sevmiyorum
beğendim canım ben dur bida bakim valla iyimiş
Yataktan kalktığında güzel hissediyorsun dimi?
Bende de oluyor o aşkım
Oluyor öyle durumlar
Her daim kendimi seviyorum. Sende sev
Evet beğendim
O zaman güzelsindir
daşşş daşşş:)
Bazen oluyor
Herkes güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?