Toprağa sıkıca tutunan koca çınarın dalındaki yaprak gibiyim. Bir rüzgarın fısıltısına boyun eğmemenin en sert savaşlarındayım sanki.

Toprağa sıkıca tutunan koca çınarın dalındaki yaprak gibiyim. Bir rüzgarın fısıltısına boyun eğmemenin en sert savaşlarındayım sanki.
Ruh halim bu aralar pek iyi değil hata baya kötü ama dışa yansıtmamaya devam ediyorum. yani sorun yokmuş gibi. bazen arada iyi bazen de arada kötü hissettiğim oluyor şimdilik umursamıyorum pek.
Ruh Halim 🤣🤣
https://www.youtube.com/embed/pFmS3uZ2YQYHareketli yani 😅
Cevap
9Cevap
Böyle 👇
Senin ruh halini çalıyorum
Normal.. Ben zaten hiç tek düze yaşamıyorum. 5. mevsim gibiyim..
Ne derler bilirsin.
"Rüzgar bahaneydi, yaprak ağaçtan sıkılmıştı."
Bu ara ruh halim depresyondan zevk alır gibi. Resmen acılar içindeyim ama bu halde olmak beni mutlu ediyor.
böyle ;
🙄🙄 gıcık mısın 😅
hıı sensindir 😁
Bak rüzgar olsa yüzü acımazdı 😅
evet o zaman uça uça narince paraşüttle inmiş gibi acımazdı 😂
Kimin dalına konardı acaba 😂
dilberayın 😌 tavukları pişirmişem diyen 😌
O şarkının ana teması ev boş gel diyor 😅
yoo demiyor 🙄
Onu ima ediyor 🙄
hayır senin kalbin pis 😒
Hâlâ Umut var
Aklım koca bir mezarlık gömülen gömülene unutulan unutulana kayıplara karışan karışana xd böyle bir şeydi işte
Canım yaprak sarma istedi ya ooff tam bu soruya cevap verecekken altta yaprak sarmalar gözüme çarptı bu nasıl iş kim şimdi yapacak 😤
Yere düşmüş yaprak gibiyim. Üstünden geçen basmasın diye rüzgar nereye eserse oraya atıyorum kendimi.
dünyanın anlamsızlığında süzülüp gidiyorum. Bir umut bekliyorum beni çekip çıkarsın bu durumdan ama zor...
Çok şükür iyim
Tek sıkıntı vardı oda şu an çözüldü artık istenmeyen yerden uzaklaşmak
Koca bir kayayı elimle sıkıp parçalarım. Öyle bir ruh haline sahibim. Bu aralar fazla agresif.
Mutsuz ruhsuz hayat neşesi kaybolmus
Deniz gibi. Bazen durgun bazen dalgalı
Uykulu, mızmız, bıkkın..
Uçmaya hazır kanatlarım 🎈
İyi kötü karışık devam ediyor
Bu günde ölmedik hamdolsun🤣🤣
Karmakarışık.
Mutsuz
Çok kötü
Değişiyor
Karışık
güzel