AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hiç bir şeyden memnun olmaması, Sürekli şikayet edip durması.
Huysuz biri yani
yok ya 10 senedir yani, sadece çok maç izlememesi olabilir :)))))
Bende izlemem ki lisede kz futbol takımındaydm
ben arada götürüyom stada maç izlemeye orada iyide tvde izlemiyo o olmaz ordadad izleyip sövmesi lazım :)
Hmm zevkler ve renkler tartışmaya kapalı
aynen
Evli değilim ama sevgilimin de beğenmediğim huyları vardı yani varken
Tam bir kadın, dişi olmadığı için bitti bitecek, az kaldı kurtuluyorum
Dişilikten kastın ne?
Özellikle malum konularda isteksizlik, iğreniyor olmak -ki bu zaten hekimlik bir durum-, muhtemelen cinsiyetinden memnun olmamak dahi var. Aslında başında anlamam lazımdı ama nasıl katakulleye geldik, aklım almıyor. Büyü mü yapıldı yoksa ben hepsi aynı pohhk zaten diye mi düşündüm de düştüm bu tuzağa bilmiyorum
İğrenmesi normal belki de seni midesi almıyor ve yeterince sevmiyor arzulamıyor
Cinselliği istememesi kadınlık ile alakası yok ben cerrahım
Genel olarak yaklaşımı, düşüncesi bu şekilde, ben ondan on kat temizim ve dikkat ediyorum, titizimdir
Bence kadın haklı
Olay beyinde bitiyor zaten, fiziksel bir kusur yok
En azından uzman bir psikiyatriste gidelim teklifi düşünülebilirdi
Ben zaten kadının fiziksel veya ruhsal anlamda kusurlu olduğunu düşünmüyorum karşısındakinde problem
Kadın haklı falan değil, profesyonel destek teklifine dahi soğuk bakması haksız duruma düşürür. Ayrıca, zaten bu ilginç macera vajinismusuyla başlamıştı
Demek ki senden tiksinmiş kadın bence o kurtuluyor
Haklı kadın
Ben hayvan gibi yaklaşmadım hiçbir zaman, ha tabii ben ne desem boş. Gereksiz bir pozitif ayrımcılık başlamış erkek habire kusurlu. Yaşayan bilir, uzaktan hüküm verilemez
Yaw he abicim, cerrahi tarikatı sanırım sizinkisi. Gerçekleri bilmeden o haklı, de hayde be gardaş
Bencil olmasıydı. Boşadım.
var siz evli misiniz?
Evet
Evli insanın burada işi olmaz bence
Çok var
Bilmiyorum ama dekn gelmedim hiç
Sen evlimisin peki
Evet
Oral yapmamasi yaa sen evlimisinn
Evet evliym
Cinselliğe bakış açısı.
Sadece senin ihtiyacın olarak mı goruyor
Benim bile ihtiyacımın olduğunu düşündüğüne fazla ihtimal vermiyorum. Ne gerek var böyle şeylere diyor.
Olmaması
Kocandan memnun musun
Gibi
Ten uyumu var mı
Ya aşk sevgi bitti her şey ihtiyaç görev gibi
Takip atar mısın
?
Evet sen evlimisin
Evet
Senin en sevdigin huyu ne peki
Dedikodu yapmaz sınırlı değil kin yapmaz
Guzelmis peki sende sevdigi nedir desem
Vala bizimki nankör ne emekler verdim ama gözü görmez
Bilmiyorum
Oo nankorluk kotu
Demez şu huyun iyi diye acok şanslı olduğunu düşünüyorum. Kendi huylarımı biliyorum sadece sinirim var bu konuda şikayet edebilir.
Kotuymus biraz sorun olur bu durum ve ilgisizlige gider
Her konuda jyiyim sinirim hep onun yüzünden oldu.3evlat verdim ona ailesi ağzıma sıçtı çocuk gelinim ben.40yaşında yengesi ağzıma scti benim kocam asla beni korumadı.3evladimi tek büyüttüm. Bir kere bile birine emanet etmedim doğum yaptım dikişlerle evi temizledim. Yemek yaptm 13yıldr tek sorumluluğumu yapamadıgm 4gun oldu. O 4gunu de hastanede ameliyatta yatış için verdiler. Ordada evlatlarm ne yedi ne isti iyi baktimi babası diye kendimi yedim. Allah bana benim gibi bir eş verse ayaklarına kapanırdm ama eşim hep bir doyumsuz
Gercekten herseyi yapmissin ama sanssizsin
şu an iyi evine bağlandı eskiden kahveye giderdi gece yarilarına kadar buna da şükür. Bana bir çorap alsa ben aşırı mutlu olurdum. Ufak şeylere mutlu oluyorum bunu anlamaması çok garip açıkça söylüyorum ben öyle lüks para peşinde bir eş değilim sadece sevgini göster bir çorap dahi alsan bana dünyaya bedel ama ne takdir edersin ne gözün emmegimi görür bktm senden diyorum. Niye para veriyorum bı ton çorap alamion mu diyor garip biri
İste ilgisiz kaldigin belli
Bana cocuklarım yeter bişey istemiyorum artk
Umarim sen ve cocuklarin adina hersey duzelir bu karmasadan mutlu cikarsin
Eşim şu an daha iyi evine bağlı ama işte takdir etmeyi bilmez öyle kabul ettim onu. Tesekur ederim.
Taktir etmesede sen kendini biliyosun gerisini boş ver
Evet ama işte divimde şişman bir kadn var hantal ben 3kere balkon ykarm o bir kere ykamis kadın çalışkan MS
İnsanın zoruna gidiyor dedim ben 3kere ykadm herkes beni titiz biliyor onu pasaklı ne hakla beni o kadınla bir tutarsn diye dedi 3kere suya yazk degilmi israf
Sen soylemlere bakma eylemlere bak 😊
Evliyim sevmediğim huy hiç düşünmedim😂
Düşün gel
hıyar olması
Hıyar sende var 😂
biri fiziksel diğeri ruhsal hıyar canım karıştırmayalım, hıyar seviyorsun galiba:)
Neyse
Bence de
Var evet
Vardır