Kişilik & Karakter Geceyi mi/gündüzü mü daha çok seversin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Geceyi seven kişiler "çekici" gündüzü seven kişiler "sempatik" oluyor muş muş)) Geceyi mi/gündüzü mü daha çok seversin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Geceyi daha çok severim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Resmine noldu nazara mı geldin 😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl Sıkıldığım için kaldırmak istedim :D Soran +1 yıl Heee doğru insan sıkılınca fırlatıyor bi şeyleri 😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet abla bende de öyle oldu :D :))
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bazen gece yıldızları kucaklarım bazen gündüz güneşi selamlarım 😀 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gece gündüz oyunu vardı sanki😀
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Gece kuşuyum Düşünmek için iyi karar vermek için ise kötüdür gece 0 0 Yorumla
Birdemett Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 715 cevap paylaştı. Geceyi severim sessiz sakin kendi halinde mis gibi 0 0 Yorumla
Çakır89hdhdhdhd Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Geçe daha güzel insan kafasını dinliyor gece olduğunda 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sıcak olmayan saatleri seviyorum 🤣 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Geceyi seviyorum mışıl mışıl uyuyorum 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Gece.. 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. Gece 1 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisini de sevmem. 0 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı. Gündüz 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gece 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Gece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Geceyi daha çok severim
Resmine noldu nazara mı geldin 😀
Sıkıldığım için kaldırmak istedim :D
Heee doğru insan sıkılınca fırlatıyor bi şeyleri 😀
Evet abla bende de öyle oldu :D :))
bazen gece yıldızları kucaklarım bazen gündüz güneşi selamlarım 😀
Gece gündüz oyunu vardı sanki😀
Gece kuşuyum Düşünmek için iyi karar vermek için ise kötüdür gece
Geceyi severim sessiz sakin kendi halinde mis gibi