Güncellemeler
+1 yıl
İnanın durup durup ağlıyorum geçti zannediyorum farkında bile değilim tekrar ağlamaya başlıyorum. Umarım yarında böyle olmam.
Mutsuzum sürekli, en ufak şeye üzülüyorum ağlıyorum. Bunun adı nedir niye böyle oldum ben?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Can sıkıntısı olabilir üzüntü olabilir piskolojik
Olabilir yaşadığın sorunlar olabolir
Bol bol İnşirah suresi oku
Okuyamıyorum şu an ne yapacağım sanki hiçbir şey benim üzüntümü geçiremiycek gibi düşünüyorum
Aklındaki olumsuz düşünceler umursama soner gider aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak
Onu yapamıyorum ki nasıl umursamayayım?
Al eline tesbih estağfurullah çek tesbih kalpine götür durmadan zikret
Salavat kubra oku geçer umudunu kaybetme
Salavat Kubra nedr Googleda var mı
www.yasemin.com/.../2972922-salavat-i-kubra-duasinin-faziletleri-ve-arapca-okunusu-buyuk-salavat-i-kubranin-sirlari
Teşekkür ederim
Rica ederim dua et yeterli banda dua et 👍🤲
Bu duayı okudum bir an rahatlar gibi oldum sonra düşününce tekrar.. Olur ederim sizede
Günde 1 ya da 2 defa oku sapret güzel gunler allahtan istenir kaderi değiştiren dua dır
Biliyorum zaten Allah'tan istiyorum ama şu sıra sorunlar bitmiyor hani hep her şey üst üste gelir benim hayatımda ama bu durum bir türlü geçmiyor. Duada ediyorum ama bu r türlü rahatlk hzuur vs bunlar olmuyor nedeninide bilmiyorumm. Teşekkür ederim yinede
Allah dua eden kullarına uc sekilde cevap verir. Evet der. istedigini verir, hayır der daha iyisini verir, bekle der en. iyisini verir
Allah verirse nimet vermezse hikmet vardır razı ol allahtan
Anladım
👍
reglden dolayı olabilir
regl yaklaşıyordur
Regl oldum zaten ama önceden böyle değildim herkesin çok ağladıgı filmlerde bile asla ağlamazdım
Psıkolojık bozulmuş
Evet galiba bozuldu artık sonunda benimde delirttiler
Regl olacaksındır