Yani insanlar beni görünce tanıyınca çok iyi niyetli diyor kendileri de fena şimdi ben zekasız mı olmuş oluyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Düşüncene katılıyorum
Kurnaz isen zeki derler. Saf insan zeki görülmez
Ama bunların eğitime dair hiçbir başarısı yok aksine benim olmuş yani kurnazlar diye zekiler mi
Eğitim ile ne alakası var
Anladım şimdi. Bak bana aa saf derlerdi. Hatta derslerin nasıl bu kadar iyi derlerdi. Çünkü kurnaz değildim bende. Bana saf diyen kişiler de benden başarısız kişilerdi.
Ama aslında saf değildim işte o da var. Kurnaz, başkasını yönetebilen insan zeki görülür. Bunun ders ile hiçbir alakası yok. Eğer çok saf isen sadece başarılısın ve derslere yatkınsın bu kadar. Zeka ders ile bitmez
Öyle de dediğin insan tipi kötü insan sınıfına giriyor bunlara neden zeki diyoruzki
Saf ne demek açıklar mısın bana Bi
İyi niyetli herkesi kendi gibi gören temiz kişi bana göre
Herkesi kendi gibi görmek saflık, sa... Laklıktır
Saflık kendisije yapılan kötülüğü anlamaz, herkesi kendi gibi sanar. Ee bunun neresi zeki kızım? İyi niyetli olmak ve saflık farklı şeyler. Bak ben kendimden gideceğim daha iyi anlarsın. Benim derslerim iyi okuluma da en yükske puan ile girenlerdenim. Çok masum yüzüm var. Suratımı tasdikleyecekte iyi niyetim. O yüzden hatta kuzenleirm ve arkadaşlarım çok safsın nasıl derslerın iyi derdi. Ben ama her şeyim farkında bir insnaıdm hep. Sinsi yani. Gerçek yüzümü ortaya çıkardım zeki diyor herjes
Öyle ama bu özellik nadir insanlarda var
Kurnaz her insana kötü niyetli olmaz. Bende iyi niyetli bir insabım ama kötü insanı anlarım hemen. Kimse ayakta uyuyamaz bence. Ayakta uyursan safsın dersle ilgisi yok bunun
Saf isen (cidden) ders ile alakası yok yani zeki demezler.
Brn de masum yüzlüyüm saf derler ama aynı zamanda akıllı bir kız olarakta tanımlarlar ama sürekli insa lardan bir darbe falan alıyorum bu son zamnlarda da giderek arttı özellikle kötü insanlardan
Kurnaz a da ben zeki demem gerçi o da var. Benim için zeki ders başarısı +sinsilik. Benim de çok kurnaz arkadşalarım var zeki olduklarını düşünmüyorum
Bende öyleyim. Bana da öyle derlerdi. Herkese güvenmeyerek başla. Bende çok kazık yedim. O kadar çok değiştim ki şu an
Ben de sendenim derslerde başarılıydım ama insanı ilişkikerde tüm darbeleri ben yerdim hem sinsi olucan iyi gibi gözüküp onşarı6 sen yöneticen hem de geleceğine sen yön vericeksin
Aynıyız o zaman ahshjdh sa gözükmek daha iyi biraz da. Çok sevilirsin genelde kötü düşünmezler hakkında. Benim akrabalarım mesela över durur beni kuzenlerimin hepsi açıkgöz de ama kuzenleirm beni bildiklerinden sinir olurlar.
Yani bence sana iyi olana iyi kötü olana da kötü olucan ama bazıları iyi oyunculuk yapıyor onları da anlamak için uyanık olmak gerek
Evet kimse hakkımda kötü düşünmez pek çünkü kimseye zararım dokunmaz bir yandan çom güzel bir özellik hala iyi bir kalbin var ama bu dünya için çok kötü bir özellik herkesin kullandığı kandırdığı kişi oluyorlar
Bende son darbeyi geçen sene yedim. Sınava hazırlanıyordum kütüphanede bir kız ile tanıştım. Koca sene beni yalanlar ile ayakta uyutmuş. Yakalayınca yakanı kestim arkadaşlığımı. Yani bend e öyle sana diyorum a ben de yiyorum kazık bazen sksndk yaşaya yaşaya öğreniyorsun biraz ds
Saflık değil de iyi niyet iyidir. Beni kötü niyetli insanlar hariç herkes sever genelde. Güler yüzlü iyi kalpliyim diye. Değişmeyi düşünmüyorum. Sadece saflık çok kötü ayakta uyumamak lazım
Beni de iyi niyetli insanlar dışında kimse sevmiyor ben daha 2 ay ömce iş arkadaşlarım tarafından ihanete uğradım bana yalan söyledi hoca seni kovacak geçici olarak burada demiş ama böyle ağlayarak söylüyor resmen yemin ediyor kır an kitap araya koyuypr ben de inandım eve gittim resmen ağlıyordum falan annem motive etti çıkma kızım işinden dedi seni kandırıyotlar dedi annemin hatrına gideyim dedim sonra diğer iş arkadaşım aradı vallahi ben senin yerinde olsam gelmezdim paranı da aldın sen çık ben de çıkıcam ztn dedi ve ben işten çıktım ikisi çıkmadı ben çıktığım gün de onların köyünden bir kız, iş görüşmesine gelmiş düşünebiliyon mu ilk isimdi bir de
Oha bu kurnazlık değil şeytanlık. Böyle kurnaz olacağına saf kal daha iyi
Kurnazlık derken bundan bahsetmedim yaşım da daha 19. Senin kadar şey görmemişimdir. Bu kadarından bahsetmiyorum kurnazlık değil bu dediğim gibi daha da kimseye güvenme sende kimsenin lafına
İşte çıktım ordan ama o ikisine de hakkım haram zıkkım olsun ve bir anda çıktım hocalarla adam akıllı konuşmadım onlarda yanlış anladı tabi beni olan bana oldu ama sana bir şey söylim mi her zmn insan annesini dinlemeli
Annem seni çıkarmak için uğraşıyorlar inanma dedi dinlemedim
Ben anneme de güvenmiyorum. Çünkü benim annem yılanın başı neyse. Bana da büyü yapılmıştı. Kim bilir hangi yüzüme gülen akrabam. İnsanlara güven olmuyor ben de artık herkese aynen diyip güvenmiyorum
Dinleseydin keşke anneler anlıyor
İstiyorsan özelden dertleşebiliriz burası pek güvenli değil
Açtım hesabı
Anladım sen de haklısın
Atabilirsin mesaj
Y ile başlayan mı sensin
Bu soruyu sorduğun için evet
Ne alaka sen de boş yapma
Hadi ordan