@JaponMakineler canım olursan yerler adamı işte :D bende isterdim ama dost olmak için benim muhabbetim biraz küfürlüdür rahat edebildiğim tek yer de küfürlü ortam ondan dolayı ciğerparem gibi davranacağım kız olsa ne güzel olur :D
@JaponMakineler valla ben aşk gözüyle bakcaksam eğer benim gibi birisine dönüşmesi gerek ki bunu yapmak çok zordur İstanbul'da benden belki 1 belki 2 adet vardır ona inanıyorum yani yerine göre çok iyi birisiyim ama benim düşüncem bir tane kız arkadaşım olsun sohbet muhabbet edebileceğim yeter bana
Kanka bu zamanda kadınlara da güven olmaz çoğu bozuldu bende dikkat et karşındaki kişiyi iyice araştır ben yerinde olsam önce iyice araştırırım sonra kötü sonuçları olur ciddi dusunmuyorsan onemseme tabi peçete gibi atarsın bir köşeye 🙂
@JaponMakineler Olm hala anlamadım diyom ki ARKADAŞ GARDAŞ diyorum öyle bişey lazım prezervatif gibi atmalık değil derdimi dinleyecek yanımda olacak birisi diyorum sevgili değil yani DOST MK dost
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
başkasına hiç bir şekilde zarar vermeden bunu yapıyorsan bu neden suç olsun.
Niye suç olsun? Yaramaz olmak senin de hakkın. Seni kısıtlayan ne?
Pişman olacağınız şeyler yapmamaya dikkat ediniz!
bu yaştan sonra ver gitsin zaten işin bitmiş senin beklemene gerek yok :D
Teyze bi ayağın toprağa girmiş aklında neler var hala :)
Belli bir yaştan sonra yakışmıyor daha doğrusu başkaları yakıştıramıyor.
istediğin kadar eğlenebilirsin ama bir kadının ve erkeğin değeri arklı şekillerde değerlendirilir.
kadının geçmişine erkeğin de geleceğine bakılır
Yemin edebilirim hepsi cinsel amacla yaramaz olmanı destekliyo
Kolay lokma olsun diye😀
@JaponMakineler canım olursan yerler adamı işte :D bende isterdim ama dost olmak için benim muhabbetim biraz küfürlüdür rahat edebildiğim tek yer de küfürlü ortam ondan dolayı ciğerparem gibi davranacağım kız olsa ne güzel olur :D
Ben sevmem kanka kasarr tipleri nasıl bakıyor genişler bende anlamadım 😅
@JaponMakineler valla ben aşk gözüyle bakcaksam eğer benim gibi birisine dönüşmesi gerek ki bunu yapmak çok zordur İstanbul'da benden belki 1 belki 2 adet vardır ona inanıyorum yani yerine göre çok iyi birisiyim ama benim düşüncem bir tane kız arkadaşım olsun sohbet muhabbet edebileceğim yeter bana
Kanka bu zamanda kadınlara da güven olmaz çoğu bozuldu bende dikkat et karşındaki kişiyi iyice araştır ben yerinde olsam önce iyice araştırırım sonra kötü sonuçları olur ciddi dusunmuyorsan onemseme tabi peçete gibi atarsın bir köşeye 🙂
@JaponMakineler Olm hala anlamadım diyom ki ARKADAŞ GARDAŞ diyorum öyle bişey lazım prezervatif gibi atmalık değil derdimi dinleyecek yanımda olacak birisi diyorum sevgili değil yani DOST MK dost
Ne gibi bir yaramazlık ona bağlı
Hakkın var şu anda canın ne çekiyor
Herkesin hakkı var tabiki
yaramazlıktan kastınız nedir
en dogal hakkin..
yaşına yakışmaz abla
Seni uslandırır buradakiler :D
Nasıl yaramazlık
Hayat senin dilediğin gibi yaşa
Yaptıgın yaramazlık nedir
Yoo tam tersine süper
benimle yaparsan suç değil :)
Tabiki yaramazlık yapmak herkesin hakkı
Hayir kanka ama güvenilir birileriyle yap yani
Güven önemli 😂
Arada bir az bence
Yaramaz kız sözün galiba o. puluk yapmak. Evet suç
Anca şikayet eder insanlar
Var anam var olmaz mı
35 yasinda da ne yaramazligi yahu
Urosb olduğun için suç değil
nasıl yaramazlık yapıyorsun merak ettim doğrusu:))
Sen yap biraz yaramazlık.
Ol tabi kim olma diyor
Nasıl yaramazlık bunlar
Nasıl ne kadar yaramazlık
Var tabii yaramaz kızları severiz
Normal
Hakkin yok
Yaramaz kız gel bana
yoo değil
Var tabiki
Sen bilirsin bri
Evet suç. Ben usulca sevdiğimi bekliyorum