Kişilik & Karakter Son zamanlar sizi üzen en önemli olay nedir? Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İyi akşamlar değerli arkadaşlar. Son zamanlarda sizi üzen en önemli olay nedir? Son zamanlar sizi üzen en önemli olay nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Beni üzen yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beni üzen olay değişmiyor ya. Babamla ciddi soryn yasiyoruz. Cok zor çok kırıcı bir insan. Beni her geçen gün solduruyor 1 2 Yorumla Traianus +1 yıl Allah yardımcın olsun. Umarım her şey düzelir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tesekkur ederim. Amim insallah Yorumla
Loudjustnotlover Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Babam hasta... Korkuyorum 1 2 Yorumla Traianus +1 yıl :( Yorumla Traianus +1 yıl Geçmiş olsun ne oldu? Neyi var? Yorumla
Veratoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Arkadaşımın beni yanlış anlamasi 1 2 Yorumla Traianus +1 yıl Umarım her şey düzelir :) Yorumla Veratoprak +1 yıl Umarım. Yorumla
Rabiaa3675 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl CAS'ın İstanbul konserini kaçırmak :((( 1 0 Yorumla
Houndelf Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Anneannemin vefatı 1 4 Yorumla Traianus +1 yıl Başın sağolsun değerli meslektaşım :( Yorumla Houndelf +1 yıl Teşk Yorumla Bulutsencer +1 yıl Basin sag olsun Yorumla Houndelf +1 yıl @Bulutsencer teşk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beni üzen yok
Beni üzen olay değişmiyor ya. Babamla ciddi soryn yasiyoruz. Cok zor çok kırıcı bir insan. Beni her geçen gün solduruyor
Allah yardımcın olsun. Umarım her şey düzelir.
Tesekkur ederim. Amim insallah
Babam hasta... Korkuyorum
:(
Geçmiş olsun ne oldu? Neyi var?
Arkadaşımın beni yanlış anlamasi
Umarım her şey düzelir :)
Umarım.
CAS'ın İstanbul konserini kaçırmak :(((
Anneannemin vefatı
Başın sağolsun değerli meslektaşım :(
Teşk
Basin sag olsun