Kişilik & Karakter Günaydın, nasıl bir başlangıç yaptınız güne? Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Günaydın arkadaşlar yeni güne nasıl bir başlangıç yaptınız? Günaydın, nasıl bir başlangıç yaptınız güne? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Güzel başladım normal yani 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her zamanki gibi enerjik. Enerjiyi boşaltmam için hareket etmem lazım o yüzden yürüyüş ve spor yaptım. 2 0 Yorumla
MadamBovarry Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Mutsuz keyifsiz ağlamaklı depresif ve yorgun 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl Üzüldüm madam 😔 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Uyanarak yaptık başlangıcımızı 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl Günaydın o zaman 🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller içim acır gündüzler yakar 0 1 Yorumla Traianus +1 yıl Sizi uzen nedir? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel başladım normal yani
Her zamanki gibi enerjik. Enerjiyi boşaltmam için hareket etmem lazım o yüzden yürüyüş ve spor yaptım.
Mutsuz keyifsiz ağlamaklı depresif ve yorgun
Üzüldüm madam 😔
Uyanarak yaptık başlangıcımızı
Günaydın o zaman 🙂
Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller içim acır gündüzler yakar
Sizi uzen nedir?
Fena değil.