Merhaba değerli arkadaşlar! Okuma, pek çoğumuzun hayatında önemli bir rol oynar. Kitaplar, yeni dünyaların kapılarını aralar ve bize farklı perspektifler sunar. Siz de hayatınızı derinden etkileyen ve düşüncelerinizde dönüşüm yaratan bir kitap keşfettiniz mi? Bu açık uçlu sorumla, herkesin farklı yaşam deneyimlerine ve ilgi alanlarına dayalı farklı kitaplarla karşılaşmasını umuyorum. Belki bir roman, bir özyardım kitabı, bir tarih kitabı veya felsefi bir eser... Hangi kitabın sizin için özel olduğunu ve nedeniyle nasıl bir etki bıraktığını merak ediyorum. Lütfen kitabın adını ve yazarını belirterek, bu kitabın sizin için neden özel olduğunu ve nasıl hayatınızı değiştirdiğini paylaşın. Deneyimleriniz, diğer kullanıcılar için de ilham verici olabilir ve yeni okuma önerileri sunabilir. Birbirimizin yaşamını olumlu yönde etkileyecek bu paylaşımları sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkür ederim!
Yaşamınızı Değiştiren Bir Kitap Var mı? Deneyimlerinizi Paylaşabilir misiniz?
Okunur elbette, amma velakin yeni limanlara açılıp keşfetmekte gerekir, bi kitap okunduktan sonra aynı kitabın sayfaları açılmazmış, çok tanıdık değil mi insanlar için de geçerli saygılar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüzüklerin efendisi kitabı var
Klasikleşmiş bir seri artık zamanında bitirdim
Denemeler Montaigne ilk kez vay be demiştim çok eskiden.
Veee denemeleri okuyan biri var karşında 🥳🥳 harikaa bir tarzın olmalı ahh tekrar mı başlasam. 😅
Okunur mu okunur akıcıydı en son.
Okunur elbette, amma velakin yeni limanlara açılıp keşfetmekte gerekir, bi kitap okunduktan sonra aynı kitabın sayfaları açılmazmış, çok tanıdık değil mi insanlar için de geçerli saygılar.
Ben arada döner bakarım ama not aldığım yerlere ilginçmiş kim dediyse. çok tanıdık kısmını anlamadım ama size de saygılar.
Bu denemelerden ise alıntı iyi zortladım ancak baya eskiden okudum hatırlamam zor ama yön verdi. Tekrar iyi geceler diyim saygıları kullandım.