Kötü birisi de değilim kötü niyetli de değilim ama mesela kalabalikta insanlari aniden ittiresim geliyo sinirden falan degil şöyle penguen gibi çakıp yuvarlamak istiyorum
Balkonda yoldan gecen insanlarin kafasina patates yumurta vb firlatasim geliyo
Yuruyen merdivende onumdekine tekme atip dusuresim geliyo
Ya boyle hep p**çimsi dürtülerim var niye boyleyim
Balkonda yoldan gecen insanlarin kafasina patates yumurta vb firlatasim geliyo
Yuruyen merdivende onumdekine tekme atip dusuresim geliyo
Ya boyle hep p**çimsi dürtülerim var niye boyleyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim gibi firlama duygularin var ama yapma sakin bak acimazlar
Bize değil bir psikologa ya da psikiyatriste sormalisin. Geçmiş olsun.
Ayyyyy amannn siz de en ufak bi şeye hastalik diyip psikolog psikiyatris laklagi yapiyosunuz sana gecmis olsun hastalik hastasi.
*psikiyatrist
Çabuk sinirlenme olayı da mevcut sanırım aniden parlama aman sakın kal sadistlikte vardır şimdi sende
Gri... zekalli
Hahahhaa sinirlenme diyip hakaret edecek kadar sinirlenen sensin. Ben sinirlenmedim bile teyze
:) komplek te mevcut ilerle böyle kızım sen senin gibilerle uğraşamam
Kompleksli ergenler dolmuş site
Tamam futbolcu teyze dbakdjsjdj ne diyosan kendini anlatiyosun komplek de değil, kompleks. Hadi top kovala teyze.
Ben gayet normal bişey yazdım evet tam anlamıyla kanaat getirdim vakaliksin. Tedavi olmalısın. Böyle millete satasirsan cevabını alirsin
Hadi yavrum başka kapıya adam gibi cevap verdik sana böyle kendini ve kaliteni belli edecek şeyler yazıp durma burada kucukler de kullanıyor siteyi kötü orneksin
Ben de gayet normal bir cevap verdim. Hakaret etmedim, sadece "ayy amann" dedim normal gündelik sohbette de bunu birine desen hakaret algılamaz. Sen kasintisin teyzecim.
Sen yazdiklarini iyi oku düşüncelere böyle parmamalik cevaplar vereceksen bu siteyi hiç kullanma ya da burada soru sorma herkes senin fikrinde olmayabilir ayrıca evet yine söylüyorum fazlasıyla tedaviye ihtiyacın var iyiliğin için bak topluma zarar çünkü sizin gibiler masum insanlara karisiyorsunuz çünkü ortalıkta reel hayatta sizin gibilerin haddini bildiriyorum ama merak etme :))
Ayrica ben gencim gençler bu kadar mantik ilke modunda olamiyo her an ve bu tip fenaliklar yaparak buyudum belki bunun etkisi vardir ama kimseye böyle şeyler yapmiyorum zaten anlik bi his geliyo o kadar
Ya bir git şimdi hadi
Sen yaslandigin ve ureme yetilerini kaybetme yillarina girdigin için gerginsin biraz belli. Dogru bi 6,7 yila kadinlik hormonun daha da azalicak onun gerginligidir. Anlayisla karsiliyorum seni.
Ahahhaa inan ki gülüp geçiyorum değmezsin yazmaya
Yazdikca yaziyosun halbuki. Rezene çayı kullan teyzecim iyi gelir. Zaman senden geçmiş bak butun gencler gayet ne demek istedigimi anlayarak yorum girmis. Jenarasyon farkindan dolayi algilamaman normal bir yerde aslinda. Neyse hadi bendensin bu seferlik. Öptüm bye.
Ailen seni dogurmamis ki s.. ssss :) d.. israfisin vallahi billahi bak :))))
Ailem beni çok iyi yetiştirdi ki ben konuşurken fikirlerimi hakaret etmeden dile getirebiliyorum. Ama sen yaşlı olmana rağmen genç bir kiza sadece hakaret ve kufur ederek cevap veriyorsun. Senin icin uzgunum. Atlatacaksin 🧚🏼♀️
Vallahi sana genç kız demeye bin şahit ister genç kız dediğin azıcık ağır baskı hanım hanımcık olur sen mahalle karısı gibi bişeysin Allah seni alacak kocaya sabır versin :))
Hahahaha halbuki senin etrafından geçen erkek sinege bile sabir vermeli Allah. Çünkü mahalle karisinin baş şubesisin belli. Küfür, hakaret, çirkeflik son vites de. Acil rezene içmelisin 😘
Ayrıca çok iyi bir manipülasyon ustasisin onu da belirteyim bu konuda çok iyi yetişmişsin bravo :) sabahtan beri alttan alttan hakaretleri savur sonra da masum ayağına yat kızım senin karşında boş insan yok. Senin gectigin yollardan biz çoktan geçtik dedim ya reel hayatta senin gibilere haddini çok bildiriyorum ben azıcık cesaretli olsan gizli profilini altında klavye saklabanligi yapmassin zaten hadi işim gücüm var aaaa seninle mı ugrasicam sen vakasin zaten git kafamı şişirme çar çar çar
Kafa şişirmek demişken, erkek sinek muhabbetini de anlamışsındır umuyorum. Sen belli çenenle 10 insani birden bayiltirsin konuyu nerden nereye çektin durduk yere polemik yaratiyosun. Ben de seninle ugrasamam tatlim, ama ugrasamayacgimdan degil biz ayni kulvarda degiliz. Tartisirken ilkel insanlar hakaret ve kufur etmeden duramaz. Bozuk, yavan psikolojinin cabasi taskiriyor belli. 🍵 al rezene. Hadi bye
Allah sabır versin cevrendekilere klinik vaka :)
Sanirim Arda Guler fenerbahceden Real Madrid e transfer oldu diye de bu gerginligin. Fenerbahçesinin Şamar oglani ahahahahha 😅 hadi topçulari kovala, izle oyalan. Benim daha onemli islerim var. Reeezeeeeneee çayı iç lutfen. Daha cevap vermiyorum cunku daha gerekli ugraslarim var. Öptüm 😘
Ya sen kim futbol kim Allah aşkına Arda yi ve Fenerbahçe'yi senin gibi saygısız ergenlerin ağzına sakız ettirmem ben sen kimsin ki
Ahahahhahaha futbolcu teyzeme bak ya. Futbol benim umrumun dordu degil zaten merak etme. Disardan çok komik gozukuyo fanatik ERİL futbol meraklisi kadinlar. Ustelik teyze olanini dusunemiyorum. Al ardani senin olsun 🤣
Sen de yaş takıntısı da var ama bu çok kötü bişey eminim boya küpü gibi bişeysin olduğundan çok yaşlı gozukuyosun çünkü iki lafından biri yaş :))) ahahahaa ya bu kadar çirkef olduğunu da belli etme o zaman
ahahah komik olabiliyo ben de öyleydim bir zamanlar
İşte bu ya kasinti olmayan insan öpüyorum seni. Sanki insanlari olduresim geliyo yazmisim gibi hemen psikiyatrist diyolar. Sadece ufak ufak bulaşasım geliyo ama kontrolsuz degilim herhalde
Psikiyatri görmeli. Geçmiş olsun.
Bende de oyle
Eğlenceli gözüktü...