Kişilik & Karakter En son ne zaman utandınız? CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Ameliyattan çıkınca popomu cümle alem gördü 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ En son ne zaman utandınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. En son ne zaman utandığımı hatırlamıyorum ama hatam olduğunda ve yanlışım olduğunda utanırım her zaman 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Ameliyata girerken utandım bende hahaha malum komple soyuyorlar ve sedyeye otururken elbisenin kenarından vücudun görünüyor 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tüm gün açık olan havada 5dk yağmur yağdı ve ben o 5dk da dışardaydım🤦🏻♀️ sırılsıklam oldum, bilseydim beyaz tişört giymezdim rezillik ya 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Yanlışlıkla küfür çıkiyordu ağzımdan ailemin yanında ama kıvırdim bir şekilde 😁 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gün içinde sık sık utanırım hatırlıamıyorum bilmem 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bu sabah 🤦♀️annemin yanında küfür ettim 1 2 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Haydaaa Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Ağzımdan kaçtı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Utanma duygusu olmayan anlar ben😎 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmayan ben* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En son ne zaman utandığımı hatırlamıyorum ama hatam olduğunda ve yanlışım olduğunda utanırım her zaman
Ameliyata girerken utandım bende hahaha malum komple soyuyorlar ve sedyeye otururken elbisenin kenarından vücudun görünüyor
Tüm gün açık olan havada 5dk yağmur yağdı ve ben o 5dk da dışardaydım🤦🏻♀️ sırılsıklam oldum, bilseydim beyaz tişört giymezdim rezillik ya
Yanlışlıkla küfür çıkiyordu ağzımdan ailemin yanında ama kıvırdim bir şekilde 😁
Gün içinde sık sık utanırım hatırlıamıyorum bilmem
Bu sabah 🤦♀️annemin yanında küfür ettim
Haydaaa
Ağzımdan kaçtı
Ürün tanıtımı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Dün akşam sevişme sahnesinde
Utanma duygusu olmayan anlar ben😎
Olmayan ben*
Bugün