Her hangi bir ithamla karşı karşıya kaldığınız da yok sayıp umursamaz mısınız yoksa kendinizi aklamak için uğraşırmısınız?

Her hangi bir ithamla karşı karşıya kaldığınız da yok sayıp umursamaz mısınız yoksa kendinizi aklamak için uğraşırmısınız?

Suçum yoksa durumu izah etmeme bile gerek yoktur ama bilgisi yoksa karşı tarafın, o zaman kısa bir özet geçerim yoluma bakarım. Kimseyi inandırmaya çalışmam.
Eğer değer verdiğim bir arkadaşımsa ve beni yanlış anladıysa ben her türlü özür dilerim yine de hatam olmasa bile ama baktım ki yanlış anlaşılmama ve hatam olmamasına rağmen beni suçluyorsa kimseye de kendimi ikinci kez anlatmazdım ayni bir kez savunuurm sadece ama bir daha karşımda ki kişiye laf anlatmazdım. eğer tanımadığım biri ise zaten umurumda bile olmaz çünkü hatam yok yani beni suçlasa bile kanıtlayamaz bu yüzden de kimseye kendimi açıklamak zorunda değilim zaten.
Tekrar teşekkür ederim ✨🦋
Rica ederim 🦋
Karşımdakinin kim olduğuna göre değişir o. Sevdiğim birisiyse evet kendimi açıklamak, aklamak isterim tabi ki suçsuzsam. Zaten beni seven kişi de itham etmeden önce bana sorar, bana inanır
Hayır, birde kendimi savunmak ile uğraşamam.
Cevap
6Cevap
Kendimi aklama durumum yalnızca değer verdiğim kişi beni yanlış anlarsa olabilir. Başkaları bana ne derse desin umursamam
Uğraşırım hatta eğer mümkünse ve bir yolunu bulursam suçlamaları sevmediğim birine yöneltirim.
Tabiiki savurum
sorun karsi taraf bunu umursuyormu yoksa dedigim dedikmi diyor
Maalesef ki kendimi koruma gibi birşeyim yok. Haklı olsamsa susuyorum.
Eskidne yapardım şimdi şu aklıma geliyor savinucakken lan savunsansa inanmiycak naparsa yap
O yüzden dikelmemmmm
Kendimi savunmakta iyi değilim haklı olsam bile
Yeter ki suçum olmasın adamın aklını alırım
Eskiden çok takardımda şimdi pek umrumda değil artık yoruldum aklanmak istemiyorum
Hayr kim ne düsünürse düsnsn
Savunurum. İnanmazlar ise boş veririm.
Savunmam. İt ürür kervan yürür der geçerim
Haklılığımı savunurum
Tabiki savunurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?