İyi olmaktan yorumlanımm..
Günaydın musmutlu sabahlar mutlu haftalar 🌺

İyi olmaktan yorumlanımm..
Günaydın musmutlu sabahlar mutlu haftalar 🌺
Günaydın bende aslında iyi olmaktan çok yoruldum. Ben kendime iyiyim veya kötüyüm demiyorum yani sadece her insana hak ettiği gibi davranıyorum hayatımda yani herkes gibi benim de kusurum var tabi ki de ama bu kusurların kötü biri yapmasına izin vermiyorum. zaten çok sevdiğim bir film sözü vardı ''insanlar ölü yiyiciler diye ayrılmıyor, her insanın için de iyilik ve kötülük vardır önemli olan hangisini seçeceğimizdir'' bu yüzden de ben her zaman iyi niyetli oluyorum insanlara karşı hatta bazen de aşırı duygusal ve iyi niyetli olduğum için sorun bile olabiliyor yani gereğinden fazla iyiyim insanlara karşı içim de bir kötülük olmuyor ya da kimseye karşı kötülük düşünmüyorum ama buna rağmen de günün sonuna üzülen taraf biz oluyoruz. çünkü bir insanı kırmak istemem bu isteyeceğim en son şey olur benim için bu yüzden de elimden geldiğince tüm insanlara karşı iyi olmaya çalışıyorum ama öyle insanlar var ki gerçekten de kötü davranmamızı hak ediyorlar hatta yine sevdiğim bir söz geldi aklıma '' Ben kötü biri değilim sen iyi biri olmamı hak etmemişsindir '' yani kısaca karşımda ki insan nasılsa bende o insana öyle davranıyorum iyiyse iyiyim kötüyse kötüyüm geri kalanına takılmıyorum. bunun dışında özellikle kendisine kötüyüm diyenleri de genelde saçma bulurum bir insan kötü olduğunu bile itiraf edecek rahatlığa sahip olmamalı bence. bu zaman da maalesef iyi insan bulmak imkansız gibi geliyor güvenilmiyor kimseye çünkü
İyi bir insanım. Kötü değilim ama bir tarafım yargılayıcıdır. Nazif kibar ve bencil olmayan insanlara karşı son derece anlayışlı ve yardımseverim. Bencil egosu yüksek insanlara karşı son derece takığım. Milletin kalbini tuz edi buz edip kırmalarına dayanamıyorum. Bileniyorum resmen. Her gördüğümde işini bozarım , ağır laf sokarım. Yapılabilecek herşeyi yaparım. Başına bela olurum. Nasıl davranılmasını istiyorsanız insanlara öyle davranın ve birbirinizin haklarına saygı gösterin.
Kötü birisiyim.
Bazı konularda empati yapmam, benim hata olarak algıladığım bazı şeyleri ben yaparım. Çünkü şeffaflık algısında çoğu kez bakmam. Maalesef bazı konularda fevri davranıp yılların emeğini bir anda silebiliyorum. İyi olmak için bir çabam yok. Tek gayem zarar vermemek, menfaat gözetmemek.
Kişiye göre değişiklik gösterir. İyi olan birine kötü olamam Kötü olan birine sadece 1 kere iyi olurum. Hala aynı tavırda ise ömür boyu kara listeye eklenmiştir. :)
Cevap
54Cevap
İyi biri değilim içimden gelmedikçe iyilik yapmam. İnsanlar beni sevsin diye kendimden geçmem
Herkes için iyi olamayız.., çocukken hep hareketlerime dikkat ederdim, beni kötü birisi gibi bilirler diye çok düşüncelere kapılırdım, zamanla anladım ki, bırakmalıyım bu durumu, kötü bilsinler.., ben kendimi bildikten sonra ne farkeder...
Merhaba.. tahmin etsen? Icinden geceni diyebilirsin.
Valla hiç yalan söylemeyeceğim bazen keşke arsız acımasız ş. siz olsaydım diyorum. Hayat onlara güzel. Biraz olayım diye çabalasam her seferinde çıtayı yükseltiyor ş. sizler
İyi sempatik biriyim. Kötü olduğunu düşünmüyorum. En kötü halim arada azınca burada kızlara yazmak oluyor onda d yarışı erkek çıkıyor 😬 sonra aginlik geçince o da gidiyor.

Nabza göre şerbet
İyi ya da kötü kalıplarım yok bana iyi olana iyi seviyorsam iyi sevmiyorsam kötülerse kötüyüm
Bilmiyorum. İyiyim diyerek kendimi kandıramam, kötüyüm diyerek hakkıma giremem. Kalpleri yalnızca Allah bilir.
Gayette iyi biriyim en azından olmaya çalışıyorum, kötü olduğumu düşünenler varsa kendilerini yoklasinlar derim
Kısmi merhametliyim. Tam olarak kötü veya iyi bir insan değilim. Biraz kötülük, biraz iyilik. Dengeyi koruyorum.
Günaydın ben iyiyim veya kötüyüm diyemem kimine göre iyi kimine kötüyüm bunu beni tanıyanlar yorumlaya bilir 🫠
Kötülür çok daha eforlufur. İyi olmak için uğraşmıyorum. İnsan gibi, insanca yaşayalım yeter işte onu da becerebiliyorum
Itinkotu goreceli bir kavramdir. Kimseye ne jyi ne kotu olmak isterim benim yanimda olan beni her halimle kabil etmeli diye dusunurum
İyi biriyim.. ama kötü olmak istiyorum beceremiyorum
@bananeha hayatında gördüğün en kötü insanım demi fistiyim
@BanaNeHa biliyordum gel beraber yerimiz olmasın fistiyim
Çok göreceli kavramlar.. Bir insana karşı dünyanın en iyisiyken diğerine tam tersi olabilirim.. Bu daha çok karşımda ki insandan ne aldığım ile alakalıdır..
İyi biri olduğumu düşünüyorum genelde ama bazen kötü yönlerim de ağırlıkta olabiliyor
Belki kendini kötü sanan iyi biriyim belki tam aksii... Değişken!
İyi biri olmayı herkese evet demek sanıyor olabilirsin
Ben bile bilmiyorum artık nasıl biri olduğumu
İyi insanım. Bu dünyada bu kadar kötülük varken kendime kötü diyemem doğrusu
İyi miyim kötümüyüm bilmem de fazla merhametliyimdir
maalesef mi desem ne, iyi birisiyim. 🙄 Kötünün iyisiyim... 😏 Hiç yoktan iyiyim yani 😅
Her zaman iyilikten şaşmam kötülük yapan elbet kendine yapar vesselam…
İyi biriyim ama az biraz da kötü. Fazla iyilik kendine yaptığın en büyük kötülük olabilir
Artık kötü, zerre umrumda değil insanlara ancak öyle yaklaşınca seviyorlar.
Günaydın esmer.
Kişisine göre diyelim. Kimisine ebu cehil gibiyim kimisine kedi yavrusu
İyi olmaktan yoruldum
Kötüde olamıyorum
Ortası karışık
bir kişi kendine iyiyim ben diyorsa ben ondan şüphe duyarım açıkcası
Merhaba, ben iyi birisiyim arkadaşlarım ve beni yakından taniyan insanlar öyle derler. ama çok yorgunum sebebini bilmiyorum.
İyi insanların Dünyada hiç bir zaman kıymeti bilinmez. İyi olmak kadar zor bir özellik yok sanırım.
Biz kötüyüz, aynen :D
normal şartlarda iyi biriydim, fakat şartlar hiç iyi olmadı
Çok iyi biri olduğumu söyleyemem kıskançlık fesatlık içimden geldiği zaman öfkı kontrolü olmayan bir insana dönüşüyorum, işime keyfime gelmeyen bir insana her şeyi yapabilirim.
Bilmem siz söyleyin toprağım 😂
İyi biri olduğumu düşünüyorum bazen ister istemez kötülük yapsam bile üzülüyorum kendimden nefret ediyorum
yaşasın kötülük kötü biriyim tabikide
Bana neden cevap vermedin?
İyi biri olmaktan sıkıldım çünkü Her seferinde senin canını sıkıyorlar
Bana göre iyyim çevremdekilere sormak lazım 😂
Herkes kendi masalında iyi biri olduğunu düşünür.
İyi olmaktan asla yorulmayacağım. Ellerinden geleni yapsınlar.
İyi olunca enayi yerine koyulan, kötü olunca da kaba sayılan biriyim.
Kimisine iyiyim, kimisine kötü... Herkese iyi veya kötü olamam..
Ne iyi ne kötü. İyiye iyi kötüye kötü.
İyi birisiyim
Bunu benim söylemem saçma olur
İyi biriyimdir 🌸
Baslarda soguk ama tanidikca tatli biriyimdir
iyiyimdir genelde ama herkese karşı değil
Bad boy ogullarindanim 🤣🤣
Ben kötü kadın Müzeyyen
Kötüye kötü
İyiyie iyi.
Bence iyiyim yaw
Ben iyi diyeyim sen kötü
Hak edene, hak ettiği dozda
İyiyim, çaba sarfederim buna.
İkisini de içinde barındıran bir insanım.
Fazlasıyla iyi biriyim. Ama sadece hakedenlere
İkisinin ortası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?