Cidden abi niye bu kadar sahtelik sosyal medya bir giriyorum herkes Adriana Lima Jennifer Lopez, gerçekte görmediklerini bilmemde uzun zaman görmediğim arkadaşlarımı sosyal medyada gördüğüm zaman oha bu ne olmuş lan falan diyorum gerçekte bi karşılaşıyorum çaycı Hüseyin, misal benim çok yakın bir arkadaşım yüzüne 3 farklı türlü uygulamadan düzenliyor üstüne bide atacağı uygulamadan o derece, geçen bir fotoğraf paylaşmış resmen besbelli yüzünde Jennifer Lopez'in kalıbı GHDFJFSGVDS
Bakın burada ben birilerini aşağılamak için bir şey demiyorum ama gerçekler bunlar
Misal ben makyaj yapan biriyim evet, makyajla da olsa yine ben o kişi olabiliyorsum ama bunları makyaj da kurtarmıyor
Vücutlarındaki bazı yerleri inceltip şişirmekten duvarları perdeleri yamultmaları hakkında konuşmak bile istemiyorum
Sözüm ona ki bu insanlar sosyal medyada aldıkları iltifatlara nasıl sevinip bu kadar g**leri kalabiliyor
Haa tabi ki gerçekten güzel olan kızlar vardır tabi ki de onlarla bir şey söylemiyorum zaten
Ki bu türlerin erkek versiyonu da var
Bakın burada ben birilerini aşağılamak için bir şey demiyorum ama gerçekler bunlar
Misal ben makyaj yapan biriyim evet, makyajla da olsa yine ben o kişi olabiliyorsum ama bunları makyaj da kurtarmıyor
Vücutlarındaki bazı yerleri inceltip şişirmekten duvarları perdeleri yamultmaları hakkında konuşmak bile istemiyorum
Sözüm ona ki bu insanlar sosyal medyada aldıkları iltifatlara nasıl sevinip bu kadar g**leri kalabiliyor
Haa tabi ki gerçekten güzel olan kızlar vardır tabi ki de onlarla bir şey söylemiyorum zaten
Ki bu türlerin erkek versiyonu da var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer