Selam ♾️ Bu hayatta ki eğlenceli anlayışınız tarzınız diğer insanlara uyar mı, yoksa genelde farklı bir tarzınız ya da eğlence anlayışınız olduğunu mu söylerler.

Selam ♾️ Bu hayatta ki eğlenceli anlayışınız tarzınız diğer insanlara uyar mı, yoksa genelde farklı bir tarzınız ya da eğlence anlayışınız olduğunu mu söylerler.

Şöyle söyleyeyim su testisi su yolunda kırılır. Zaman zaman değişen eğlence anlayışlarıma göre bir zamanlar bir otobüs yolculuğunda bile denk geldim o tür insanlara. Güzelliklerini de yaptılar. Öyle gittiler. Demem o ki eğlenmek için girdiğin her ortamda genellikle diğer eğlenmek için orada olan insanlarla eğlence anlayışınız büyük ihtimalle uyuşuyordur. Ben eğlenmek için seçtiğim keyif verdiğini sandığım muhabbetlere otobüs yolculuğunda bile denk geliyorsam insan eğlenmek için girdiği ortamlarda denk geldiği diğer eğlenmek için oraya gelen insanlarla eğlence anlayışı bence aynıdır. Olmayanlar neden orada olduğunu sorgulasın. 😅
Katılıyorum ama bazen de zor denk geliyor aynı kafa yapısına sahip birilerini bulmak :D
Bence uymuyor, gördüğüm kadarıyla uymuyor, mesela ben kalabalık yerleri sevmem, kalabalık yerlerde eğlenemiyorum. Gece klüblerini, barları, düğünleri sevmem, halay çekmeyi, zeybek oynamayı da sevmem. Benim eğlence anlayışım daha çok bireysel haraket etmektir, yalnız başıma kalıp kitap okuma keyfi yapıyorsam eğleniyorumdur, tek başıma Avm'de gezersem, yine yalnız sinemaya gidersem müthiş eğlenirim, tek başıma tatil yapmak da keyiflendirir beni, dış etkenlerden uzak, bir başıma, kimseden sorumlu olmadan tatil yapmak bence keyifli, asosyal bir insan olduğum için yalnızlığı da seviyorum. Tabii ki her zaman yalnız olmuyor, ailemle de piknik yapmayı severim, benim eğlence anlayışlarımdan birisi de ailemle piknik yapmaktır, haa bir de kütüphanelerde gezinmek de eğlence anlayışlarımdan bir tanesi
✨🌹
Eğlence anlayışıma uymayan insanlara karşı eğlenceli yanımı göstermiyorum zaten. Frekansımın tutmadığı insanlara karşı mesafeliyim.
Rica ederim 🦋
Farklı bir tarza sahibim ve kendi kendime çocuklar gibi eğlenmesini çok iyi bilir, keyifle geçirebiliyoreee👍🏻😜😍😅
<3
Cevap
8Cevap
Selam 🍁 Benim eğlence anlayışım kesinlikle diğer insanlarınkine uymuyor sjsj mesela ben konserler gibi kalabalık ve gürültülü ortamları sevmiyorum daha çok yalnız zaman geçirmeyi seviyorum ya da kafa dengi bir arkadaşım olsaydı onunla zaman geçirmek de eğlenceli olabilirdi..
Ne yazık ki bu zamanda insanların eğlence ve zevk anlayışları hiçbir zaman için birbirine uymuyor, zaten uyumasını da bekleyemezsiniz çünkü her insanın karakteri beğendikleri beğenmedikleri farklıdır ama birbirine saygı duyduktan sonra herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum.
Hayır herkese uymuyor. Herkese hitap eden biri değilim, olamam da zaten. Mesela eğlence mekanlarını, gece kulübü tarzı yerleri sevmem ve eğlenemem.
Teşekkürler
Rica ederim ✨
Herkesle uymaz çünkü ben herkesle anlaşamam. Sevdiğim insanlar ile uyar, uymazsa da sınırlarımı aşmadığı sürece ben onlara uyarım.
Bazılarına uyar, bazılarına uymaz. Çoğu kişinin eğlence anlayışı bana uymuyor. Mesela futbolu eğlenceli bulmuyorum. Balık tutmak, ıssız doğal yerlere gitmek benim için eğlenceli ama onu da çevremde seven görmedim
Uymuyorsa anliyorsun zaten. İstediğin randımanı vermiyor ve eğlenemediğinizi görüp vazgeçiyorsun. Uymak zorunda değil elbette.
Uymaz, ben sessiz sakin oturmayı seviyorum mesela gittiğim yerde ya da yolculuk yaparken kimse konuşmasın istiyorum gibi gibi..
Benim eğlence anlayışım diğer insanlara değil kendi arkadaş grubuma uyar. Benim arkadaşlarım da diğer insanlar değil.
Uyarlar bende onlara uyum sağlayabilirim orta yolu buluruz ya
Evet genelde uyuyor. Benimle birlikte eğleniyorlar.
Çok sınırlı sayıda insan için evet. Ben herkesi kabul etmem hayatıma...
Uymuyor ama ben böyle çok mutluyum. Artık insanlara bakmıyorum eğlenirken
Herkes gibi ufak basit çok uç noktada olmayan
Farklı uç noktada eğlence anlayışım yok. Herkes gibi biriyim. Farklısın diyen çıkmadı
Uyanlarla eğlenmeyi tercih ediyorum
Yok uymaz ya ayni kafada bulmak zor
Uyanı bulurum😂
Kesinlikle evet
Kimse beni anlamadığı için uymuyor
Genelde uymaz daha insanlarla anlaşamıyorum
Evet uyar 😄
Hayır uymuyor
Uyar genelde
uymaz genelde
Uyar evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?