İnsanlar sizin güveninizi nasıl kazanır? Mesela ne kadar sürede güvenebilirsiniz?

İnsanlar sizin güveninizi nasıl kazanır? Mesela ne kadar sürede güvenebilirsiniz?

Hayır ben hiç bir şekilde insanlara güvenmiyorum çünkü güvenilir kimse yok maalesef sadece kendime güveniyorum bu hayatta ama yine de Evet, insanlara güvenmek mümkündür ve güven, sağlıklı ilişkilerin temel taşlarından biridir. Güven, başkalarına olan inanç, onlara duyulan olumlu inanç ve sözlerinin ve davranışlarının doğruluğuna olan inançtır. Güven, sevgi, saygı ve anlayışla birlikte ilişkilerin temelini oluşturur. Ancak güven, zaman içinde kazanılır ve korunması gereken önemli bir değerdir. Güven, karşılıklı olarak gösterilen dürüstlük, tutarlılık, güvenilirlik ve sadakat ile güçlenir. Eğer bir kişi sürekli olarak güvenilmez davranışlar sergiliyorsa, bu güvenin sarsılmasına ve ilişkide sorunlara yol açabilir. Kendiniz ve diğerleriyle dürüst olun. Yalan söylemek, güveni zedeler. Elbette, insanların geçmiş yaşantıları ve deneyimleri güven duygusunu etkileyebilir. Bazı insanlar daha kolay güvenirken, bazıları güvenmekte zorlanabilir. Ancak, sağlıklı bir ilişki için güven duygusunun oluşturulması ve korunması önemlidir. Karşılıklı saygı ve empati ile güven duygusu, ilişkilerde daha derin bağlar oluşturur ve olumlu bir ortam yaratır.
Merhaba,
Hayır, insanlara güvenmiyorum. Şimdiye kadar da hiç güvenmedim genel olarak. Önce Rabbime sonra kendime güvenirim. Çünkü insan evladı çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir..
Hem insanlar ile işim yok. Çok şükür elim ayağım tutuyor. Yapmam gerekeni yapıyorum ve dua ediyorum! 😅
Menfaatçi ve çıkarcı insanlık anca zarar ziyan..
Cevap
8Cevap
Güvendiğim kişiler var onlar dışında işim olmaz insanlar ile
Herkese güvenmem. Fakat güvendiğim insanlar var tabi ki.
Kırmızı mercimeğin bile turuncu olduğunu farkettiğimden beri kimseye güvenmiyorum 😂
Kişiden kişiye değişir
Davranışlarına göre değişir
İnsanlara gerektiği kadar güvenirim.
Başlangıçtan itibaren güvenirim. :-)
Tamamen kişiye bağlı
Hiç bir zaman tam güvenmem
Kolay kolay güvenmem.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?