Kişilik & Karakter Size sevimli ve tatlı gelen hayvan hangisidir 😊? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hepsi tatlidir diyecekler olacaktır ama en tatlı geleni soruyorum 😊 Size sevimli ve tatlı gelen hayvan hangisidir 😊? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her hayvanın yavrusunu sevimli buluyorum. Vazgeçilmezim kuşlar. Severken sesim değişiyor. :D 1 8 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kırlangıç mi özellikle Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Hayir. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Serçe 🙄😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Wren denen bir kuş var serceden de minik ve cesur bir şey. Ona bayılıyorum. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ebabil nasıl 😊 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Güzel denk gelmiştim 😌 evcil gibiydi bile. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Mübarek bir hayvandır 😊 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Evet Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sevimli olansa keçi yavruları 😊 2 6 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Neden peki 😊 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Uysal vs oldukları için 😊Bir zamanlar çiftliğimiz de varken kucağıma alıp gezerdim sevimlilerle 😊 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yaramaz olmazlar mi 😂 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA== buradaki sevimliler gibi bazen koşturmaca vs 😊 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Anladım teşekkür ederim 😊 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
turuncugunes Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Bütün hayvanların yavruları tatlı vallahi 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl iyi ki açıklamaya yazdım Yorumla turuncugunes +1 yıl Seçemedim ki Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl O piti piti yapsaydın 😂 Yorumla turuncugunes +1 yıl Hdbdbxbdb biraz kedi gibi geldi ama köpekleri daha çok sevdiğim için onlara haksızlık yapamadım Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ve Beyin koşarak uzaklaşır 🏃🏻♂️ 🧠😂😂 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çita yavruları. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aslan yavrusu 😄 3 15 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yabani seviyoruz 😂 Yorumla busegmss +1 yıl Hoşuma gidiyor 😄 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kukremesi mi 😂 Yorumla busegmss +1 yıl Herşeyi. Çok güçlü bir hayvanın miniği sonuçta. İlerde ne denli güçlü olabileceği ama o an çok masum olması çok hoş. Fırtına öncesi sessizlik gibi 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sence kaplan mi daha güçlü aslan mi 🤔😂 Yorumla busegmss +1 yıl Kaplan daha güçlüdür muhtemelen Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kesinlikle oyle ama sen aslanı seçtin 🤔😂 Yorumla busegmss +1 yıl Daha sempatik geliyor bana Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kaplan nasıl geliyor Yorumla busegmss +1 yıl Oda yakışıklı hayvan ama aslan başka ya Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sen GS li misin😂 Yorumla busegmss +1 yıl Hayır 😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Burcun mu aslan yoksa ne bu aslan sevgisi 😂 Yorumla busegmss +1 yıl Sadece seviyorum başka bir şey yok. 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Atma ziya diyesim geldi 😂 diyor ya bi aslan gördüm 10 metre vardı 😂 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kedi 2 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Diğerlerinin şansı yok mu 😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. kedi 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her hayvanın yavrusunu sevimli buluyorum. Vazgeçilmezim kuşlar. Severken sesim değişiyor. :D
Kırlangıç mi özellikle
Hayir.
Serçe 🙄😂
Wren denen bir kuş var serceden de minik ve cesur bir şey. Ona bayılıyorum.
Ebabil nasıl 😊
Güzel denk gelmiştim 😌 evcil gibiydi bile.
Mübarek bir hayvandır 😊
Evet
Her hayvanın miniği çok tatlıdır.. 😅
Sevimli olansa keçi yavruları 😊
Neden peki 😊
Uysal vs oldukları için 😊Bir zamanlar çiftliğimiz de varken kucağıma alıp gezerdim sevimlilerle 😊
Yaramaz olmazlar mi 😂
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA== buradaki sevimliler gibi bazen koşturmaca vs 😊
Anladım teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Bütün hayvanların yavruları tatlı vallahi
iyi ki açıklamaya yazdım
Seçemedim ki
O piti piti yapsaydın 😂
Hdbdbxbdb biraz kedi gibi geldi ama köpekleri daha çok sevdiğim için onlara haksızlık yapamadım
Ve Beyin koşarak uzaklaşır 🏃🏻♂️ 🧠😂😂
Çita yavruları.
Aslan yavrusu 😄
Yabani seviyoruz 😂
Hoşuma gidiyor 😄
Kukremesi mi 😂
Herşeyi. Çok güçlü bir hayvanın miniği sonuçta. İlerde ne denli güçlü olabileceği ama o an çok masum olması çok hoş. Fırtına öncesi sessizlik gibi 😂
Sence kaplan mi daha güçlü aslan mi 🤔😂
Kaplan daha güçlüdür muhtemelen
Kesinlikle oyle ama sen aslanı seçtin 🤔😂
Daha sempatik geliyor bana
Kaplan nasıl geliyor
Oda yakışıklı hayvan ama aslan başka ya
Sen GS li misin😂
Hayır 😅
Burcun mu aslan yoksa ne bu aslan sevgisi 😂
Sadece seviyorum başka bir şey yok. 😂
Atma ziya diyesim geldi 😂 diyor ya bi aslan gördüm 10 metre vardı 😂
Kedi