Evet çok yaptım ben bunu. Yalanlarla dans ettim resmen. Tıkanışlarını izlemek büyük bir haz. Patladığı yerde girdikleri şekiller çok keyif verici. Alengirli olsa da bence bir insanı tanımanın en iyi yollarından biri yalanlarına inanmak.

Evet çok yaptım ben bunu. Yalanlarla dans ettim resmen. Tıkanışlarını izlemek büyük bir haz. Patladığı yerde girdikleri şekiller çok keyif verici. Alengirli olsa da bence bir insanı tanımanın en iyi yollarından biri yalanlarına inanmak.

Hayır inanmam inanırmış gibi yaparım karşımda ki kişinin açığını arardım kesinlikle.. ama zaten yalan söyleyen insanlarla da işim olmaz ben acı bile olsa her zaman gerçekleri seçerim yalan ile kendini kandırmak mutlu olmaktansa her zaman için acı ve zor gerçekleri insanın kabullenmesi lazım bende öyle yapıyorum yani biliyorum zor ama yapacak bir şey yok
Hayır. Yalan olduğunu biliyorsam neden inanayım ki? Ha insan bazen bazı konularda bazı kişiler için bilse de kendini kandırmak ister, yalan bile olsa doğru olduğuna inandırmak ister. Bazen böyle hatalar yapabiliyoruz insan olarak. Ama mantıklı düşününce inanılmaz
Mış gibi yapıyoruz söyleyende kendi halinde yalanını yaşıyor ortaya çıkınca gümm
Ben inanmadığım şeye inanmış gibi yapamıyorum yaa. Dayanamayip direkt çarpiyorum yuzune. Sabirsiz bir kişilik olmamın verdiği dezavantaj
Hayır dezavantaj değil aksine sana faydalı bişey bence bu çünkü mış gibi yapınca o hikayeye sende giriyorsun. Olay bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete oluyor. Senin yüzüne vurman olayı direk bitiriyor. En temizinden 😅
Evet orası öyle
Peki insanı tanımanın en iyi yollarından birinin neden yalanlarına inanmak olduğunu düşünüyorsun?
Cevap
4Cevap
Merhaba,
Evet yalan olduğunu bildiğim halde inanır yani inanmış gibi yaparım. Tabi karşımdaki kişiye bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Sevdiğim biri ise bozmam, devam ederim ama sevmediğim biri ise bozarım, rahatsız olurum! 😅
Her türlü bozarızz hayırdır yani 😂
Aynen öyle o kadar
Yalanla mutlu olacağıma, doğruyla kahrolmayı seçerim..
Yalanla yaşanılmıyor maalesef
İnanmış gibi yaptım .. bazısına inanmak istedim güzel di inanmak. Bazısına gerçeği gözüne sokmak için gününü bekledim. Bazısını da yalanını söylerken izlemek hoşuma gitti...
En sevdiğim hikaye yalanlar 😂
Anlat anlat sen seversin jsjsjs
Hayııır ben dinleyiciyiim ve çok iyi dinlerim ☺
Ben de anlatmayi sevmem jsjsjsj
İyi susar bakışırız o zaman öyle bön bön 😂
Bana dogru bakma kdidid gülesim geliyor 😂😂
Gülmee bana da krizi geliyor sjsjsjsj
Kafamin içindeki beni güldürüyor😂
Kendini kandıran kişi yalan olduğunu bildiği halde inanmayı seçiyor, bense artık her yalanı yakalıyorum, kimsenin yalanlarıyla yaşamıyorum
İnsanlar bana yalan söylediğinde çok güzel inanmış gibi yaparım süreci izlerim kişiyi gözlemlerim davranışlarını izlerim ve artık onu çözmüş olurum.
Yalancıyı izlemek de keyif verici, kötü niyetli yalancıyı izlerken keyiflenirim lakin kendini kandıran niyeti kötü olmayan kişiyi izlerken merhamet ederim
Doğruyu söyleyene kadar inanmış gibi yaptığım oluyor bazen.
İnanmış gibi yaparım genelde süreç nasıl işleyecek merak ederim çünkü
Güzel oluyor ya arada sıkıştırıyorum keyifleniyorum
Çok profesyonellerle çalıştım
Devamını getirene denk gelmedim şu ana kadar
Bazen yalanlar dogrulardan daha az can yakici oluyor o yuzden inanirim
Yakacaktım da yanıyormuş zaten 🚬
Evet bilmezlikten geldiğim oldu çok.
Sürdürmeleri pekii insanın içini gıdıklıyor 😂
Yalanla mutlu olamam. Ruhumda asilik var.
Yalandan kim mutlu olmuş
Bazen öyle anlar gelir ki yalan olduğunu bildiğin şeye inanmak kstersin
İnanmam
İnanılır gibi değil
Cok yaptım😅
Sarıyor dimi
Eğleniyoruz ya kasmaya ne gerek var😅
İnanmam ama inanıyormuş gibi yaparım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?