Kişilik & Karakter 5 dakka sonra öleceğili bilsen ne yaparsın? Canerkanat Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl öleceğini bilmiyordun ama 5 dakkan var ne yapardın 5 dakka sonra öleceğili bilsen ne yaparsın? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. KS de son bir soru sorardım ve vedalaşırdım arkadaşlarım ile. ve bunu yaparken de sigara ve şarkı da yapardım 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Namaz kılardım dua ederdim 2 1 Yorumla Canerkanat +1 yıl En hayırlısı Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Secdeye kapanır ve o şekilde kalırım. 0 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı. Hiçbirşeyy 0 1 Yorumla Canerkanat +1 yıl Telaş etmiceksin yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
KS de son bir soru sorardım ve vedalaşırdım arkadaşlarım ile. ve bunu yaparken de sigara ve şarkı da yapardım
Namaz kılardım dua ederdim
En hayırlısı
Secdeye kapanır ve o şekilde kalırım.
Hiçbirşeyy
Telaş etmiceksin yani