Duygularınızı kontrol altına alıp ve en ağır durumlarda bile sakinliğinizi koruyabiliyor musunuz?

Duygularınızı kontrol altına alıp ve en ağır durumlarda bile sakinliğinizi koruyabiliyor musunuz?

Evet genellikle öyle ama samimi odluğum kafa dengi bulduğum birileri olursa o zaman çok eğlenmeyi şaka yapmayı seviyorum ama tek olduğum da depresif ve sessiz olurum içe dönük olurum genel olarak. bunun nedeni de aslında ben biraz hayattan sıkıldım bu yüzden de eğlenebilmem için benim gibi düşünen insanlar olması lazım yani ortak ilgi alanların olduğu
çoğu durumda sakinliğimi koruyorum. çalıştığım yerde gerginliğin çok arttığı anlar oluyor bazen. soğukkanlı bir şekilde yatıştırıyorum. nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun sorusuna çok maruz kalıyorum bu yüzden.
Bende o soruya çok maruz kalıyorum.
eskiden çok ama çok sakin ve soğukkanlıydım. artık yine sakin fakat hareketli ve sıcakkanlı birine döndüm. otokontrolümü sağlayamıyorum şu aralar.
Fazla sakin degilim ama sogukkanliyim aslinda sakiniyetim duruma gire degisir
Bence olması gerekende bu o zaman yerine göre davranıyorsun.
Cevap
18Cevap
Sadece durgun zamanda ağlayan görmeye dayanamıyorum cenazeler vs ama bir afet felaket kaza anında patron benim bi trafik kazasında en sakin en aklı başında ben olurum ya da motordan düşücez kaza olucak vs artvımın düşüşünü yavaşlatmaya çalışırım
Soğukkanlılığım geçmişte suçlanmama bile neden oldu. O yüzden bazı hallerde mahsustan heyecan rolü yapmak zorunda kaldım.
Evet fazlasıyla sakin bir insanım
Sakinken ruhum beni terkediyor gibi neşeli olamıyorum öyle
Elimden geldiğince soğukkanlı olmaya çalışıyorum ama olamıyorum
Ben heycanlanırım ama dışardan nasıl görünüyorsa insanlar buz dolabı mısın tepki versene diyorlar
O nasıl oluyor ya?
Donup kalıyorum millette ne kadar tepkisizsin diyo bilmiyorlar heyecandan dondum
Her şeye fazla tepki veriyorum soğuk kanlı değilim
işte bu ben. bazen bu sakinliğim etrafımdaki diğer kişileri çok sinirlendirir 😃 ama herkesin panik olduğu ne yapacağını bilemediği durumlarda da hep kurtarıcıları olurum 😎
Bazen evet, bazen hayır.
Yerine göre davranıyorsun değil mi?
Bazen soğukkanlı ve çok sakin kalabiliyorum duygusuz diyorlar aslın da ama duygularımı gizlediğim için
Öfkelendiğim anlarımı saymazsak evet..
Soğukkanlıyım.
Evet sakinimdir ama sessiz değilim
Evet, genel olarak sakin bir yapım var zaten.
Fazla soğukkanlıyım
Sahip değilim, heyecanlı biriyim.
Sakin biriyimdir genel olarak
Karşımdakine göre değişir
Sıcakkanlıyım
Evet
Nooo
Olabildiğince evet
değişiyo duruma göre
Evet öyleyimdir
Sahibim
Soğukkanlı değilim