Kişilik & Karakter Biri seni ciddiye almadığında tepkin nasıl olur? iwont Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Eski hesabıma göz atarken buldum bunu. Gülüyorum ama yaptığım yanlış tabii ki de :D Biri seni ciddiye almadığında tepkin nasıl olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İçinizde doktor var mı? diye soran bir insanın bir rahatsızlığı vardır.Empati kuralım hemen. Ben böyle bir soru sordum, sen böyle bir cevap verdin diyelim. Komik bulmam şahsen. Yorum da yapmam. Yapsam da iyi yorum yapmam 😀 1 1 Yorumla iwont +1 yıl neden öyle cevap verdiğimi bilmiyorum. sorunun troll olduğunu falan düşündüm galiba :)) Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bende onu ciddiye almam. 1 2 Yorumla iwont +1 yıl ben de öyle yapıyorum u Barış_LonelyForever +1 yıl Eyvallah
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Onunla samimiyetim zarar görür. Artık onu ciddiye alamam 2 2 Yorumla iwont +1 yıl paylaştığım ekran görüntüsü ile ilgili neden kimse yorum yapmıyor? bir tek ben gülüyorum galiba :)) Yorumla Tersy +1 yıl Gördüm ben🤭🤣 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Genelde ciddiye alınmamak için saçma sapan cevaplar yazıyorumdjjddjsj 1 2 Yorumla iwont +1 yıl bu hiç de saçma sapan bir cevap değildi ama :D Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Sorularda ciddiyim ajdhsh Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Görmezden gelir geçerim. 1 1 Yorumla iwont +1 yıl hak ettiği de bu Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Tepki vermem susarim 1 4 Yorumla iwont +1 yıl susmak da bir tepki aslında Yorumla flaneurx +1 yıl Ama asil bir tepki, herkes yapamaz, herkese yapamazsın ❗ Yorumla iwont +1 yıl en net tepki belki de Yorumla flaneurx +1 yıl Ve en sevdiğim Yorumla
En İyi Cevaplar