Sosyal fobileriniz varsa hangi sebepler bunu daha çok artırıyor?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti
ne olacak böyle cözüm bulmaya calıstınız mı hiç
Çözümü yok gibi zaten gençliğim de hep eve kapalı geçti gençliğimi hiç yaşayamadım hayatı hep kaçırdım hep işsiz asosyal yalnız mutsuz yaşadım 34 yaşındayım hiç arkadaşım yok sevgilim olmadı hiçbir yere gidemiyorum hiç gezemedim eğlenemedim kendimi hayata çok geç kalmış hissediyorum
bende aynı rabbım yardımcımız olsun
Amin senin yaş kaç ki daha gençsin herhalde
27
Ben hiç gençliğimi yaşayamadım herşeyden mahrum kaldım iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum normal bir insan gibi evden dışarı bile çıkamıyorum
Neden ama bu kadar i da çok fazla
Bende aynıyım ama yinede fazla geldi
Maalesef çok ağır geliyor bana çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım çok içime kapanık asosyal öz güvensiz biriyim hiç sosyalleşemedim gençliğimi hep evde geçirdim işe giremedim gezemedim eğlenemedim kız arkadaşım sevgilim olmadı herşeyden mahrum kaldım gençliğime dair hiçbir şey yaşayamadım kendimi eksik kalmış gibi hissediyorum hayata karşı yetersizim insanlardan çekiniyorum utanıyorum dışardan korkuyorum hiçbir ortama giremiyorum okula askere gittim ama yaşım ilerledikçe daha da ilerledi kendimi tamamen kapattım senelerdir evden dışarı çıkamıyorum evde durmaktan bunaldım sıkıldım artık hiç arkadaşım bile yok
Neden ama psikolojik rahatsızlığın mi var güvensizlik mi var insanlara karşı maddiyattan dolayı ailevi bir şey mi neler seni böyle yaptı
Dediğim gibi çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım hep içime kapanık pasif kaldım öz güvenim sosyal ve iletişim becerilerim gelişmedi hep kendimi hep geri çektim insanlardan utandım çekindim sosyalleşemedim ortamlara giremedim çocukluk ergenlik gençlik yıllarım hep böyle geçti utangaçlık yüzünden kendimi eve kapattım işe giremedim gezemedim eğlenemedim ınsanlarla etkileşim kuramadım hiçbir aktivitem olmadı evliliğe katılamadım hiç açılamadım hep içime kapanarak yaşadım gençliğim de böyle geçti yaşım ilerledikçe daha da utangaç oldum kaygılarım korkularım arttı dışardan korkar hale geldim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum maalesef hep evdeyim hayatın dışında kaldım
Sende benim gibi kendini yaşadıklarını güzel bir şekilde ifade edebiliyorsun işte insan icine karışmak mesele
Evet maalesef insan içine çıkamıyorum insanlardan çekiniyorum utanıyorum kaçıyorum kendimi geri çekiyorum hiç açılamadım hep böyle yaşadım yaşlandıkça daha da ilerledi utangaçlığım
Yaşlı mi hissediyorsun
Evet gençliğimi hiç yaşayamadım hep evde durmaktan da erkenden çöktüm yaşlandım zaten kendimi yaşlanmış hissediyorum
Ruhen ama bedenen
İyileşmek düzelmek gelişmek istemedin mi bunun için bir şeyler yapmadın mi
Ruhen bedenen her anlamda kendimi yaşlanmış hissediyorum gençliğime dair yaşanmış bir güzel günüm bile olmadı istesemde dışarı çıkamıyorum ki gençliğimi istemeyerek evde geçirdim
Neden istesende çıkamıyorsun ne engel oluyor sosyal fobiden başka
Sosyalfobi olanlar da çıkabiliyor ama ben hiç çıkamıyorum utangaçlık çekingenlik kaygı ve korku bunlar engel oluyor başka ne engel olacak ki
Yukarıda da yazmıştım tabiki sosyal fobi engel oluyor bende de var biliyorum ama maddiyat sağlık sorunları ailevi durumlarda engel olabilir
Evet zaten maddi olarak yetersizim işsizim maaşım yok hep parasız yaşadım ailemin de durumu hiç olmadı sağlık sorunum yok ama uzun zaman evde durmak sağlığımı da bozacak gibi
Mesleğin var mi ya da yaptığın iş daha önce
Mesleğim yok iş deneyimim de yok maalesef gençliğim hep işsiz geçti
Allah yardımcımız olsun
Amin
Aynı anda çok fazla sohbetler seslere bunalıyorum bu sosyal kaygı mi d
bu başka bir psikolojik durum olabilir yapınız gereği de böyle olabilir
Evet peki sizin var mı böyle bir durum
evet var oldugu icin sormak ıstedim
Anlıyorum emin olmak istedim umarım fazla mutsuz etmiyordur
cok mutsuz ediyor
Ne olduğunu anlatmazsan anlayamam
Ben kalabalıktan çok utanan biriyim kolay kolay çıkamıyorum.
var terapiyede gittim gecmedi markete bile gidemiyorum goz temasi kuramiyorum cok korkunc bisi
gerçekten kötü bir durum
gayet sosyalim. hiç sorunum yok