İnsan kendi kendini nasıl tutabilir nasıl umursamaz, takmayan insan olabilir?
Fikirlerinizi bekliyorum
Fikirlerinizi bekliyorum
Selamlar,
Umursamaz bir insan, genellikle başkalarının duyguları, ihtiyaçları veya sorunlarıyla ilgilenmeyen ve bunlara karşı ilgisiz davranan bir kişidir. Umursamazlık, kişisel özelliklerin ve hayat deneyimlerinin bir kombinasyonu olarak gelişebilir. Umursamaz insanlar, başkalarının duygularını anlamakta zorlanabilir ve empati kurma yeteneklerinde eksiklik gösterebilirler. Umursamaz insanlar, çoğunlukla kendi ihtiyaçları, istekleri ve duygusal durumları üzerinde odaklanırlar. Başkalarının ihtiyaçlarına ya da sorunlarına pek dikkat etmeyebilirler.
Umursamaz insanlar, başkalarının hayatlarındaki etkilerinden kaçınmak için sorumluluklarından kaçınabilirler ve çoğu zaman başkalarının problemleriyle ilgilenmekten kaçınabilirler. Başkalarının yaşadığı olaylar ve deneyimler hakkında ilgisiz olabilirler. Diğer insanların paylaşımlarına karşı tepkisiz kalabilirler. Umursamaz insanlar, başkalarının duygusal ihtiyaçlarını göz ardı edebilir veya umursamazca davranışlarda bulunabilirler.
Merhaba, her şeyi çok kafaya takmamanız lazım yani hayatı gerektiği kadar ciddiye almalı, fazlasını atıvermelisiniz bir kenara. Çok doldurmamalısınız kendinizi. Hayatta üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirip sonrasında ben elimden geleni yaptım deyip akışına bırakmalısınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bir konu içimizde yanma yapınca, eğer bırakmazsam bu dert beni iflah etmez deli eyler deyip "yanıyorum hele" diye türkü tutturup kalkıp oynamak lazım.🤪😄 Dert gelince "hazır gelmiş oturup efkar yapayım" demek yerine durduk yere gülümsemek lazım. Hakikaten iyi geliyor. Denemeyenlere ısrarla tavsiye ederim.
Cevap
6Cevap
Kimseyi takmayarak.
Umursamaz olamazsın, bu karakter meselesi kolay değişmez ama umursamaz görünebilirsin. Tepkilerini kontrol ederek.
Ben doğuştan beridir gamsızım ama neden nasıl olunur bilmiyorum
Kanka ben o seviyedeyim. dünya yansa umurumda değil. '' Mahalle yanarken bacım saçını tararmış ''Atasözünün vücut bulmuş haliyim
Olunmaz dogulur
Bencil olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?