Günaydın günaydın günaydın mutlu sabahlar 🌺 hayırlı cumalar 🌺

Günaydın günaydın günaydın mutlu sabahlar 🌺 hayırlı cumalar 🌺
Günaydın bence insan olmak daha zor bu ülkede, yani ikisinin de zorlukları var tabi ki de. Cinsiyetler arasında zorluklar açısından net bir karşılaştırma yapmak oldukça zor ve adil olmayabilir. Bazı toplumlarda erkeklerden güçlü ve duygusal olmamaları, aynı zamanda güçlü ve lider olmaları beklenir. Bu tür toplumsal baskılar, duygusal ifadelerini bastırmalarına ve kimliklerini saklamalarına neden olabilir. Bazı toplumlarda erkeklere belirli cinsiyet rolleri atfedilir ve bu rolleri dışına çıkmak zor olabilir. Örneğin, bakım verme ve duygusal olma gibi roller bazen erkeklerin göz ardı edildiği veya yargılandığı durumlar olabilir. Birçok toplumda kadınlar hala erkeklere göre ekonomik, sosyal ve politik açıdan eşitsizliklerle karşı karşıya kalabiliyor. Cinsiyet eşitliği için mücadele edebilir ve bu tür eşitsizliklerle mücadele edebilirler. Kadınlara bazı toplumlarda belirli davranışlar ve giyim tarzları dayatılır ve bu konuda bireysel tercihlerine dair baskılarla karşılaşabilirler. her cinsiyetin kendine özgü zorlukları vardır ve bu zorluklar toplumun kültürel normlarına, sosyal yapılarına ve diğer birçok etkene bağlı olarak değişebilir. Önemli olan, cinsiyetler arasındaki farkları anlamak, saygı göstermek ve eşitlikçi bir toplumda herkesin hakkını ve özgürlüğünü desteklemektir.
Günaaaydınnnn valla bence kadın olmak zordur sabah bir dünya ev işi çocuklar ile ilgilen akşam koca gelecek yemek yap çay yap kahve yap gönlünü yappp süslen püslen çocuğu 9 ay karnında taşı neyse tamm sabah sabah içini karartmayayım gel kahvaltı yapak 😄😄🫣🫣

Görsel ne kadar güzel anlatmış...
Bu konu tartışmaya kapalıdır, tabii ki erkek olmak zordur... Biz de şans olsa kadın olarak dünyaya gelirdik😀
Kesinlikle katılıyorum sana 😀
@27esmerim Şey ehem ben @blackman3419 arkadaşın bu yorumunun üzerine yorum yapmasam olur mu kabul edermisin bir kerecik. Zira gayet güzel görsel ve ifade olmuş
@Danışabilirsin katılmıyorum görsele de görüşe de 🙄
@27esmerim Ama ben katılıyorum :D
@Danışabilirsin sen katıla bilirsin ben senmiyim🙄
@27esmerim Zaten bizleri farklı kılan durumda bu. Hepimiz aynı şeyleri düşünsek farkımız olmaz. Ha bu arada hakkınızı yemiyorum çok meşakatli işleriniz var elbette. Ama bizlerede hak verin aaa :)
@Danışabilirsin hakkımızı yemiş oldunuz görselle 🙄
@27esmerim Çiks yemedik. Ev işleri diye hepsini bir araya topladıkki kirli kalmasın sayfa sonra birde orayı toplamayla uğraşırsınız :D
@Danışabilirsin dalga geçilecek konu olduğunu düşünmüyorum ve bu konuşmayı burada bitiriyorum.
Günaydınnnn, hayırlı cumalar 🌹
Kadın olmak zor çünkü her şeyi evirip çeviren Kadın oluyor. Sadece ev işleri diyorum 🙄Aynı anda bir çok işi yapıp düşünen Kadın. Erkekler en fazla 2 bilemedin hadi 3 tanesini yapabilir. Ha vardır illaki yeteneklileri de çoğunlukla Kadın çok daha aktiftir. Ama günümüz şartlarına bakınca erkeğin de sorumlulukları arttığı için ıkiside zor bence.
Cevap
57Cevap
bu mudur yani erkeklik? maç, PS oyna, agalarla takıl, karı kız ekle!!!
Çok sığ bir açıklama bu yahu!!!
futbol izlemem, Ps veya başka saçma canım oyunlara karşı hep handikaplıyım, futbolcularla bilmem ne yapmam, karı kız eklemem didiklemem
şimdi ben erkek değilim öyle mi?
Tweeti atan kızın IQ seviyesi yerlerde, o ayrı mesele de, iki cinsin belli başlı zorlukları vardır. Ama Erkek olmanın zorlukları bir tık fazladır. Şimdi saysak haftasonu tatilimde yalan olcak. Boş ver o sebeple.
Bence bu devirde canlı olmak zor erkek kedi kadın ayırmak değil canlı olmanı zor olduğunu düşünüyorum, insanlar birbirini anlamıyor hayvanlara desen saygı duyan yok o yüzden canlı olmanı zor olduğunu düşünüyorum. ,😊
Toplumun kültürel, sosyal, ekonomik durumlarına ve cinsiyetten beklentilerine göre değişir bu durum. Ama Türkiye için bence bir tık kadın olmak daha zor gibi. Bu ekonomik koşullarda insan olmak bile zorrr.
sadece bu kadarmı erkek olmak tamam kadın olmak zorda bu kadar da basit değil
Kadın olmak zor diyenler Erkek olsun Erkek olmak zor diyenler Kadın olsun Tıp ben her şey mümkün.
İnsan olmak kolay Dünya daki sistem Hayatı zor hale getiriyor
İlave her şeyi erkeğe sor, yardımı erkekten iste, yanında erkek olduğunda korkma. Erkekler gıcık ama onlarsız olmaz. Birde erkekleri sevme ama yine de evlen ya da ilişkiye gir.
Erkek olmak zor, bir dünya yük sırtında.
Her iki cinsinde kendine göre zor taraflari var. Ama bizim gibi ataerkil toplumlarda kadın için biraz daha zor.
Tabi canım aynen öyle.. askere git.. sünnet ol dünyadaki en zor ve en tehlikeli en pis işlerin hepsinide erkekler yapıyor
Günaydın, sana da hayırlı cumalar
Kadın olmak çok zor bence :D ama en zoru "insan" olmak..
Gerçekten kadın gibi kadın, erkek gibi erkek olmak zordur bence ve göründüğü kadarıyla da yerler değişiyor gün geçtikce
Erkege daha agir yukler düşüyor. Hic virvir etmeyin, erkekler kadar payiniz olmamasina ragmen is hayatina girmeyi eziyet sayıyorsunuz.
Kadın olmak zor o yüzden kadınlarımız bizim canlRiniz sevgilimiz esimimz
Ne olduğunun önemi yok nefes alan herkese her şey çok çok zor
İkisinin de kendine göre zorlukları var kıyas yapamıyorum
Her iki cins içinde zor toplumsal olarak bakılırsa kadın olmak zor
Bu ülkede kadın da olmak erkek de olmak çok zor en iyisi ölelim..😄✌🏻
Insanların yaşayişlarina göre her ikiside zor olabilir.
Kadin olmak zor.. cünkü cennet onlar icin var edilmistir.
Erkek olmak daha zor bence ama bunun cevabı için herkes belirli bir süre karşı cinsin yerine geçmeli
Erkek olmak zor tum agir islerdr calisiyon aga
Ne kadın ne de erkek olmak kolay. Asıl zor olan insan olmak. Hele de böyle bir coğrafyada.
kadın tabiki erkeğin ne zorluğu var ya sünenti çık gerisi boş hayatı:)
Türkiyede genel olarak insan olmak insan kalabilmek çok zor
Karı kız eklemezsen sana gay demeleri nasıl bir duygu bilmiyorsunuz tabi kızlar. 😅😅
Kadin olmak daha kolay
Sulu boya yap
Berkecanlarla yat
Istedigin gibi acil sacil tay mayt giy
Ilgi istiyorsan ksde bir soru sorman yeterli
Iki makyaj yapip guzelim diye kendini kandir
Askerlik yok sigorta borcu yok ancak bos bos dedikodu yapin
Kadın olmak daha zor tabiki.. 😅
Erkek olmak da kolaydır ama kadın olmak daha zor
Türkiye'de erkek olmak zor benim tonla para saçarak yaptığım bütün saçmalıkları rezillikleri hemcinslerim beleş yapıyor yani en azından kazanmak zorunda kalmıyor
Kadın olmak daha zor
Erkek olmak daha zor
Erkeğin hiçbir sosyal ve yasal hakkı yok
Kadınlık tabisi 😀
💁♀️💁♀️ bütün zorluklar bizde erkek sadece hazıra konsun😸
Erkek olmazk
kadın olmak zordur ve zor olan güzeldir abla bende zoru seviyorum ama cesaret dersen bir türlü yok :(
beğeni için çok mersi abla , ilk nerden başlıyım kız sence? :(
Kadın tabi ki de canım 😊
ikisi de birbirinden zor.
Bence kadın olmak daha zor
İnsan olmak Zor
İkisinin de zorluğu var. Kıskanmayın.
Erkek olmak tabi
Ikisininde kendi zorluği var.
Kadın olmak zor her anlamda
kadın olmak daha zor. :D
Kadın bence erkek olarak çok daha hür yaşıyoruz 😁
erkek olmak daha zor