Selamn aleykm abilerim ablalarım kardeşlerim sorun nedir derseniz sorun benim saçma bir başlık oldu ama idare edin artık?

spora başlamak istedim sigarayı bırakmak istedim namaza başlamak istedim ilk defa değil bu arada belki 50 defa aynı şekil başlamak istedim..
Spora başladım 3-4 gün geçti bıraktım sporu gitmedim artk nedeni zorlanmam değildi spor hocam ile tartışmamızdı..
Gelelim sigaraya mevzu derin tabi şimdi bir türlü bırakamadım namussuzu bırakmayı denedim herşeyi yaptım fakat işte yaramadı bu arada sorun bende değil sigarada ben onu bırakıyorum ama o beni bırakmıyor böyle aşk görülmedi hep kendi kendimi kandırdım bu son sigaran olsun seyit bunu iç birdaha da içmiyceksin die hep kandırdım..
Gelelim namaza bir gece vakti uyumadan önce düşündüm kendi kendime dedimki seyit dünya boştur ahiret xoştur yarın hayırlısıyla namaza başla dedim sabah uyanınca bir güzel abdestini al ondan sonra namazını kıl felan akşam çok istekli oluyorum tabi hemen sabah olsun da namaz kılayım die fakat sabah oluyor ve her zaman ki gibi kılmıyorum nedeni istemiyor olmammı başka bir şey mi bilmiyorum kısacası benden adam olmaz diyorum sizce bu sözümden dolayı halkımınım değilmiyim benden adam olur mu çevaplarınızı 12 gözle bekliyor olacağım benim gibi olanlar varmıdır çok merak ediyorum da...:))

Selamn aleykm abilerim ablalarım kardeşlerim sorun nedir derseniz sorun benim saçma bir başlık oldu ama idare edin artık?