Kişilik & Karakter İlk buluşmada bir kızın/erkeğin ilk neresine bakarsınız? Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor ☝🏻 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🌸 İlk buluşmada bir kızın/erkeğin ilk neresine bakarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben karakterine bakıyorum tabi ki de karakteri benim için önemli fizik olarak da gözlerine bakarım tabi ki de 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gözlerine 😄 sonrasında ise bana karşı olan davranışlarına bakarım 1 1 Yorumla Aytenliikadinn +1 yıl Gözlerine kurbaan 💖🌸 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Giyim kusam boy endam yüz güzelliği bacak göğüs süzer olumlu ise devam ederiz tabiki konuşma sevimliliği olumlu puan kazandırır 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Önce bacaklarina sonra fiziğini süzer yüzüne bakarım öncelik bacak etkiliyor beni çünkü 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Konuşması giyim tarzı ilk dikkat ettiğim konudur zaten sonra diğer unsurlar gelir 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Buluşma gerçekleşmişse, hâl, hareket, tavırlarını gözlemlerim. 0 0 Yorumla
Yuppiyayooşarkısı Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Direk ana bu esmermiş ya da sarışınmış ya bu filan derim 0 0 Yorumla
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Gözleri ve varsa yara izleri 0 8 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Yara izlerine bakma sebebin ne Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl @İzmirliiih cok hos ve cekici duruyor... Yorumla İzmirliiih +1 yıl Çok fazla var psikopat gözüyle bakıp uzak duruyolar böyle kızlarda varmış demekki Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl @İzmirliiih yok ya her yara izi olan psikopat olsaydi ohooo😅 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Kendini kesen bı insan ne denli normal olabilir her ne kadar tartışmaya kapalı olsada sen böyle insanları sev ama zarar verme kendine 😂 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl @İzmirliiih yuzunde yara izi olunca kendi yapmis olmuyor ki yani kendine yapan da vardir ama yapmayani da vardir... Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl @İzmirliiih Allaha sukur akli basindayim zarae vermem kendime sen merak etme Yorumla İzmirliiih +1 yıl Haklısın biz kekolar yaradan bahsedince aklımıza başka bişey olabilme ihtimali gelmiyo 😂 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 542 cevap paylaştı. gözlerine bakarım. 0 0 Yorumla
Sefaumut Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Dış ve tirnaklarina 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ayakkabılarına bakarım eline koluna bir de 😀 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hiç ilk buluşma deneyimim olmadı bilmiyorum 0 0 Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Sifatina 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben karakterine bakıyorum tabi ki de karakteri benim için önemli fizik olarak da gözlerine bakarım tabi ki de
Gözlerine 😄 sonrasında ise bana karşı olan davranışlarına bakarım
Gözlerine kurbaan 💖🌸
Giyim kusam boy endam yüz güzelliği bacak göğüs süzer olumlu ise devam ederiz tabiki konuşma sevimliliği olumlu puan kazandırır
Önce bacaklarina sonra fiziğini süzer yüzüne bakarım öncelik bacak etkiliyor beni çünkü
Konuşması giyim tarzı ilk dikkat ettiğim konudur zaten sonra diğer unsurlar gelir
Buluşma gerçekleşmişse, hâl, hareket, tavırlarını gözlemlerim.
Direk ana bu esmermiş ya da sarışınmış ya bu filan derim
Gözleri ve varsa yara izleri
Yara izlerine bakma sebebin ne
@İzmirliiih cok hos ve cekici duruyor...
Çok fazla var psikopat gözüyle bakıp uzak duruyolar böyle kızlarda varmış demekki
@İzmirliiih yok ya her yara izi olan psikopat olsaydi ohooo😅
Kendini kesen bı insan ne denli normal olabilir her ne kadar tartışmaya kapalı olsada sen böyle insanları sev ama zarar verme kendine 😂
@İzmirliiih yuzunde yara izi olunca kendi yapmis olmuyor ki yani kendine yapan da vardir ama yapmayani da vardir...
@İzmirliiih Allaha sukur akli basindayim zarae vermem kendime sen merak etme
Haklısın biz kekolar yaradan bahsedince aklımıza başka bişey olabilme ihtimali gelmiyo 😂
gözlerine bakarım.
Dış ve tirnaklarina
ayakkabılarına bakarım eline koluna bir de 😀
Hiç ilk buluşma deneyimim olmadı bilmiyorum
Ellerine bakarım
Ağız hijyeni ve dudaklar kesinlikle
dudaklarına
Gözlerine
Sifatina
Saçına, yüzüne
Yaptıklarına
Fizik yüz el diş