Selam ♾️ Herhangi bir şeyi sırf havalı olduğu için veya gözüktüğü için yaptınız mı. Mesela güneş gözlüğü takmak ya da bir kıyafeti giymek. ya da ortama havalı giriş yapmak gibi.

Selam ♾️ Herhangi bir şeyi sırf havalı olduğu için veya gözüktüğü için yaptınız mı. Mesela güneş gözlüğü takmak ya da bir kıyafeti giymek. ya da ortama havalı giriş yapmak gibi.

Hiç o sulara girmedim ya😀 modadir ama bana da hitap ediyordur tamam yaparım ama sevmedigim halde sirf dikkat ceksin no no yapmam. .. benim kendi havam yeter ayol. 😀
Bende de :D
Bence* yazamadım da :D
😀 😀
Hayır. İstediğimi almak için havalı olmam gerekiyorsa o zaman havalı olduğunu düşündüğüm bir şeyi yaparım fakat o da soruda dediğin "sırf" havalı olduğu için yapmaya girmez.
Havalı görünmek gibi bir kaygım yok neyse ki 😄
Zaten öylesin çünkü sjsj :D
😅 est kardeşim ✨️🙏
Ne demek abla ✨🙏 :D
Teşekkürler kardeşim 😄✨️
Rica ederim abla :D ✨
Hayır yapmadım.
Rica ederim 🤗🌺
Cevap
15Cevap
Okul zamanında numarasız gözlükler modaydı :D onu kullanmaya başladım sonra sen misin havalı diye gözlük takan gerçeğini takmaya başladım djdj
Lise yıllarımda yapmış olduğum şeyler olmuştu 😬
Sırf havalı diye değil mutlaka bir işlevi ve faydası da vardır ekstrası havası olmuştur 😎.
🍀😎
🍀😎
Lisenin ilk zamanlarında okulda bazı erkekler bizim sınıftan birilerini seviyodu grubumuz vardı erkekler bize para veriyodu bizde sevdiği kızla onları yakınlaştırmaya çalışıyoduk o dönem bu olaylar cool gelmişti ayy rezillik😅
Hiç öyle bir derdim Yok doğuştan havaliyim.. ben demiyorum ama. haa Çevrem öyle diyor ☺️🤭
🤭🤗🌷
Yaptığım her şeyi sırf havalı olduğu için yaptım 🤣
İşte dürüstlük :D
Havalı diye yaptığım bir şey yok ama burdaki ben dışında her kes fenomen shgjdfs bende olsam havalı hissederdim😉
Hayır, öyle şeyler için uğraşmıyorum yani herhangi bir şeyi sırf havalı görünmek için yapmam, önceden yaptıysam da hatırlamıyorum sjshsb
Gerek duymuyorum böyle şeylere. Sırf havalı görünüyor diye benimle alakası olmayan şeyler yapmam. Kendim olmayı seviyorum.
Güneş gözlüğü, fötr şapka ve üzerinde kırmızı Türkiye haritası olan beyaz tişört bana müthiş bir hava kattı.
Olmadı fakat lisedeyken sırf havalı olduğunu düşündükleri için sigara içen, hatta uyuşturucu kullanan enayiler vardı.
Tek hatırladığım küçükken saçlarımı yukarıdan bağlayıp sınıfa sallaya sallaya giriyordum. Çok güzeldi o günler... sarı sarı uzun saçlarım🥲
Yapmadım diyemem. Havalı diye giymişimdir ya da konuşmuşumdur olabilir 😅
Vakti zamanında yapmışızdir öyle kekoluklar 😄şimdi aklima gelmiyor öyle numalar.
Sade kahve içmek, söylerken inanılmaz havalı şekersiz içiyorum falan😂
Böyle bir çabam hiç olmadı ve olmayacak. Gerek duymuyorum kendim olmayı tercih ederim.
Düğünlere bile kotla giden ben 😊 hiç işim olmaz. zaten girdiğim yerde dikkat çekerim
Hiç sevmem öyle şeyleri insanın kendi tarzı olmalı bence 😄
Yapmışlığım olmuştur 😀😀 gençlik zamanlarında ve çocukluk zamanlarda çok oldu
Hiç yapmadım. Ben küçükkende hiç sevmezdim havalı olmayı. Kendim olmayı seviyorum.
Fenomenlik vardı mesela bu amaçla yaptığım.. 😄
:D
Havalı olduğu için ya da havalı gözükmek için ekstra bir çaba içerisine girmem..
Jetskiye binmek bir aktivite vs olsa da havalı die bindim aktivite olsun die değil o an kalabalıktı ve bende gösteriş havalılıktan yapmıştım 😏
Bazen ergenlik döneminde yapmıştım...
:)
Neredeyse her hareketini havalı olmak için yapan psikolojiis yerinde olmayan mutsuz bir gencim dese ;(
hayır yapmadım.
Yok hayır yapmadım öyle bişey
Hayır yapmadım
Hiç o havalara girmedim 😃
Hayır hiç bir zaman popülerite kölesi olmadım
Elbet oldu ergenlik zamanında
Ben yapmadım ama bi arkadaşım yapmıştı, havalı görünüyor diye sigara içiyordu
Hangimiz yapmadık ki
Evet olfu
hayır.
Evet.
Hayır.