Kişilik & Karakter Bu yıl şimdiye kadar ki en iyi günün hangisiydi? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor merhaba KScanlar nasılsınız?en iyi günün hangisiydi ne olmuştu?dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan Bu yıl şimdiye kadar ki en iyi günün hangisiydi? Cevapla En İyi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hiç bir günüm iyi değildi benim 0 0 Yorumla
alzkxjxjajwja Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bu yıl yemin ederim hiç iyi günüm olmadı. En iyi günüm nasıl olsun. 0 3 Yorumla aynadakiajan +1 yıl aynı ya zaten depremi yaşadık buralarda sonrasında iyi şeyler olmadı olmuyor henüz Yorumla alzkxjxjajwja +1 yıl Bir dahaki senede neler olacak çok merakla bekliyorum. Hayırlısı Yorumla aynadakiajan +1 yıl aynen ya artık insan her yıl iyi şeyler olacak inanası gelmiyor hayırlısı olsun inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç bir günüm iyi değildi benim
Bu yıl yemin ederim hiç iyi günüm olmadı. En iyi günüm nasıl olsun.
aynı ya zaten depremi yaşadık buralarda sonrasında iyi şeyler olmadı olmuyor henüz
Bir dahaki senede neler olacak çok merakla bekliyorum. Hayırlısı
aynen ya artık insan her yıl iyi şeyler olacak inanası gelmiyor hayırlısı olsun inşallah
Mavişimle tanıştığım gün
3 yıldır kabus
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!