Yalan bazı insanların ağzına yuva yapmış gibidir. İstemeden bile yalan söyleyenler olabiliyor.
Siz karşınızdaki insan yalan söylediğinde seziyor musunuz? Yoksa her söylenene inanır mısınız?

Yalan bazı insanların ağzına yuva yapmış gibidir. İstemeden bile yalan söyleyenler olabiliyor.
Siz karşınızdaki insan yalan söylediğinde seziyor musunuz? Yoksa her söylenene inanır mısınız?
Ben hemen anlayabilirim genelde çünkü kendilerini ele veriyorlar :D :D yani ben hiç yalan söylemem çünkü yalan bana göre değil hatta istesem bile söyleyemiyorum direk vicdan azabı düşüncesi geliyor bu yüzden de açık sözlüyümdür insanlar karşı her zaman
Bazı insanlar kendileri bile yalan söylediğini bile bile söylemeye devam etmiyolar mı sizde de :))
Evet ama anladığimı belli etmiyorum.
Bence anladığını, onlar bile söylerken anlıyorlardır, bu yalan söylemek olmuyor aslında, karşındakini aptal yerine koymak oluyor
Evet bence de.
Öğretmen miydiniz bu arada?
Şimdi baktımda öyleymişsiniz, siz daha çok yalan duymuşsunuzdur :D
Maalesef.😅
En çok öğrencilerimden tabi.
Lise mi ilkokul mu :D
Özel eğitim. O yüzden yalan biraz daha fazla oluyor..
Özel eğitim tam ne oluyordu, ilk defa bilmediğim bir şey ya da adını öyle bilmiyorum :))
Engelli bireylerin eğitimi beyefendi.🙂
O aklıma gelmişti aslında ama yalan diyince, neden yalan söylesinler ki dedim :))
Olabiliyor çocuklar sonuçta.
ama senin alındığın yalanlar onların ki değildir tabi ki :))
E yani onlarınkine gülüyorum bile.
Naif bi öğretmenleri var şanslılar :))
Teşekkürler.
Ne demek hanımefendi :) Mesajlarınız kapalı olmasaymış güzel olurmuş :)
Çok naziksiniz ancak dm den konuşmayı pek sevmiyorum. Zaten tek amacım düşünce belirtmek.🙂
Zaten o konuşmada düşünce belirtmenin seri hali :))
Anlarım çünkü yalan konusunda iyiyimdir. Önemli olan söylediğin yalanı unutmamak 😃
Çok yapmış gibisiniz😅😅 tüyo bile var.
Eee hayatımın 4/3ü sanayide geçti adım başı yalana denk geliyorsun sanayide. Gerektiğinde söylerim özellikle müşterilere 😂
😅😅 olsun en azından bu konuda dürüstsün.
Ne demiş alpaçino gülpaçino abimizz ben her zaman doğruyu söylerim, yalan söylerken bile 😃
😅😅😅
Cevap
11Cevap
Genel kimseye güvenmemek gibi bir yeteneğe sahip olduğum için birinin yalan söylediğini kolayca anlayabilirim
Bak sennn
Baktım ben
Evet, genel olarak bu konuda kendime güveniyorum. Bu konuda çok fazla güveniyorum kendime.
Söylediği yalana göre değişiyor ben anlasam da ona inanmayı tercih ediyorum.
Hemen anlayamam ama mutlaka çıkıyor bir yerden yenilen haltlar..
Hemen anlamam ama anladığım da o kişi benden tamamen kopar o iş biter tamamen sevgim kalmaz ona karşı
Bazıları profesyonel yalancı anlamak güç. Ama genelde anlarım
Hemen anlamaya gerek yok ama anlarsam iletişimimi bitiriyorum.
Kişinin hal ve hareketlerinden yalan söylediğini hemen anlarım.. bunca tecrübeyi boşuna edinmedik.
Yalanın kısmen anlarım ama doğrular beni üzüyorsa hiç gerek yok yalan söylesin üzülmek için hayat kısa
Anlattığına bağlı öyle insanlar varki gerçekmiş gibi anlatır ve inandırır bazılarında yüzüne gözüne bulaştırır ve anlarsın yalan olduğunu
Her zaman değil ama çoğu zaman anlarım.
Bu konuda çok iddialıyım
🙂 herkes iddialı görünüşe göre.
İnsanlar o kadar yalancı ki herkes herkese yalan söylemiş ve kimsenin güveni kalmamış haliyle tecrübe sahibi olunmuş.
Doğru..
Ben kül yutmam 😂
çok kısa sürede anlarım
Anlarım ama safa yatarım
Hayır maalesef bu konuda çok saftirik biriyim
hemen değil,
Burnu uzamayorsa bence yalan söylemiyordur🤔😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?