Sürekli mesajlaşmak, sohbet etme isteği, işte mesajlara cevap velmezse başında bekliyorum girip bakıyorum sürekli falan. İlgi bağımlısı mıyım ben niye böyleyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Sürekli mesajlaşmak, sohbet etme isteği, işte mesajlara cevap velmezse başında bekliyorum girip bakıyorum sürekli falan. İlgi bağımlısı mıyım ben niye böyleyim?
Merhaba,
İnsan kendisini daha iyi bilmelidir. Sen seni bilmez isen sen seni nasıl bilebiliriz biz seni? Rabb'im bilir her şeyi... 😅
İlgi meraklısı olmak iyi değildir, üzülürsün. İnsanlara çok değer verme önemseme, değerli olursun...
Teşekkürler. Evet olmadığını biliyorum ama bunun çözümü ne? Elimde değil
Çözümü sensin yapmak zorunda değilsin olmak zorunda değilsin hobi iş güç uğraş bulmalı
Evet haklısın sanırım boşluktan oluyor
Merhaba. bence herkes ilgi sever ve ister ihtiyaçtır ama aşırısı fazla olabilir mesela aşırısı İlgi bağımlısı insanlar, sürekli olarak diğer insanlardan onay almak ve kendilerini değerli hissetmek için çaba gösterirler. Başkalarının düşünceleri ve duyguları üzerinden kendilerini tanımlarlar. İlgi bağımlıları, başkalarının dikkatini çekmek ve sürekli olarak ilgi odağı olmak isterler. Bunun için çeşitli yollar kullanabilirler, örneğin abartılı davranışlar, dramatik tepkiler veya sürekli konuşma gereksinimi. İlgi bağımlıları genellikle düşük özgüvene sahiptirler ve kendilerine güvenleri zayıftır. Başkalarından gelen olumlu geri bildirimlere sürekli olarak ihtiyaç duyarlar. İlgi bağımlıları, ilişkilerinde aşırı bağlılık ve kıskançlık gösterebilirler. Partnerlerinin hayatının tümüne hakim olmak isteyebilir ve başka ilişkilere karşı güvensizlik yaşayabilirler.
Bunların çoğu bende yok canım ben o kadar vahim durumda değilim bence ne diyorsun? Sadece sohbet isteğim fazla o garip
Tek başıma sıkılırım bide yapacak bişey bulamam
Cevap
1Cevap
Ben de kendimi bir kez sorguladım ilgi bağımlısı mıyım diye
Ama tek bir soruyla anladım olmadığımı
Sevilmek ve ilgi arasındaki fark nedir sence?
Açıklayamadım valla farklı şeyler olduğu kesin de😅
Soyle soyleyeyim
Ilgi odağa bağlıdır
Sürekli hissetmek istersin
Sadece yanindayken seni görsünler seni konuşsunlar varlığını anlasınlar istersin
Ama sevgi bu değil
Sevginin olduğunu bilmek
Bazen ayağa kalkmana yardımcı olur
Bunu belli etsinler etmesinler
Hissetmendir
Teşekkürler ne güzel açıklamışsın 🤗
Yok ya beni sürekli görmeleri gibi bir derdim yok dikkat çekmek falan yok onlar eskiden vardı ama etkisiz elemandım kimse beni gerçekten görmezdi
Demek ki sevgi görememe
Ilgi bağımlılığı değil
Ben teşekkür ederim
Aslında sevgide gördüm ya görüyorum çok şükür. Ama açıkçası bir kızdan bekliyorum herhalde ya
Anladım
Bende konuşmayı sohbet etmeyi çok severim. Sürekli birilerine çatarım 🤣
ilgi bağımlısı mısın bilmiyorum ama mal gibisin bence
Bıktıracak kadar bağımlıymışın be
O kadar mı beter yaa kimse şikayet etmedi
İlgi gösterme bağımlısısınız bencə.
Göster me mi bekleme mi? Yoksa ikiside nin
Bencə her ikisi de.
Peki düzelme şansı yok mu bunun? Kötü şeyler mi bidie
Her şey dozunda olmalı
Çok konuşuluncada darlaniyorum ben yaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?