Selam ♾️ Hayatta 1 saatinizi en verimli şekilde nasıl geçirebilirsiniz, veya kendinize koyduğunuz böyle bir kural var mı. Her gün 1 saat mutlaka kitap okumalıyım, spor yapmalıyım, ya da bir hobi öğrenmeliyim gibi..

Selam ♾️ Hayatta 1 saatinizi en verimli şekilde nasıl geçirebilirsiniz, veya kendinize koyduğunuz böyle bir kural var mı. Her gün 1 saat mutlaka kitap okumalıyım, spor yapmalıyım, ya da bir hobi öğrenmeliyim gibi..

Yeni yerler gezerim veya kitap okurum. Bazen ders çalışmam da gerekiyor o yüzden haftanın belli günlerinde 4 saatimi ders çalışıp soru çözmeye ayırıyorum. Araştırma yaparken 1 saat diye başlasam bile eminim ki daha uzun sürer. Spor da yapılabilir 1 saatte. Hava sıcak olunca dambılları erken bırakıyorum ama😅
Dambıl mı çalışıyorsun çok güzel :D
Yıllardır spor yapıyorum aslında 😅 o kadar para verdim onlara çalışıcam tabikisi jsdjs
Kolay gelsin :D :D mekik unutma
Sağol, unutmam😄
Kendime, ruhuma iyi gelecek şeyi yapardım. Çünkü bu dünyada ondan daha değerli başka hiçbir şey yok. Dünya benim var olduğum sürece var ve öldüğüm zaman yaptığım hiçbir verimli şey değerli olmayacak, bu kısa dünyada sadece kendime verim sağlayabilecek şeyleri yapardım, yapıyorumda
Kesinlikle spor... çok iyi geliyor
Benim eig yuzdesini sen yukselltinn be kral🌸 teşekkür ederim 💙
Rica ederim abla ne demek 🌺🖤
Masaja giderdim :D
Çok güzel :D
😅
@BynMiSkyM sjs neden?
Eic için teşekkür ederim Barış 🥳🥳
Rica ederim abla ✨☺️
Cevap
14Cevap
Okuyorum her gün 1 saat muhakkak mesela ya da bulmaca çözüyorum özellikle geceleri..
Bitmeyen ev işleri, toplam bi'kaç saat test kitabı derken pek zamanım olmuyo, olsada yorgun oluyorum, uykum geliyo. Gezmeyi çok seviyorum maalesef burada gezecek yer yok. Amma kendime ayıracak 1 saatim olsa, hayatımda 1 kere de olsa İstanbul boğazında 1 saat sadece gezerdim 😊. Biraz imkansız ama olsun, belki bi'gün olur.
Kitap okurum.. Özelikle de çocuk psikoloji kitapları..
Daha çok ders çalışırdım öğrenci kafası sjsjd daha çok çizim yapardım daha çok şarkı söylerdim. Kendimden geriye kalan eserlerim çoğalsın isterim.
Verimli geçirmek için yapacağım onlarca şey varken niye 1 saate sığdırayım ki 24 saate yayarım dimi!
Mesleğim olsa çalışırdım ama yok spor yapmak istesem o 1 saat değil 2 saat sürüyor o zaman oyun oynamak isterdim 😄🤷♂️
Senaryo yazmak isterdim. Yazdıklarım film, dizi falan olsun isterdim.
Merak ettiğim bir şeyleri araştırırdım, kitap okurdum ve ders çalışırdım..
Geçiriyorum zaten ya ders çalışıyorum, ya kitap okuyorum ya da aklıma takılan birşeyi araştırıyorum
Ormanlık alana gidip sessiz sakince dinlenmek isterdim
Psikolojime göre değişiyor o bir saat. Dizi, bilgi öğrenme, kitap okuma…
Bilim veya tarih dergisi okurdum , spor yapardım , internetten araştırma yapardım..
Kitap okudurdum
XXL Çift Lavaş Hatay Antakya Usulü Tavuk Döner Dürüm Yerdim.
Kebap yerdim ayranla🤣🤣
Kesinlikle ufkumu açan bir film izlemek
Kitap okurum
Doğada yalnız kalmalı çay içmeliyim😁
Bu aralar sadece kitap okurdum.
Cevabı bilinmeyen soruları çözerdim
Kitap okurdum ve okuyorum
Alper Hasanoğlu videosu izlerdim.
Yeni bir dil öğrenmek hârika olur.
Kesinlikle kitap okurdum bundan daha iyisi olamaz
Uyurdum.. 😄
var bir iki fikrim...