Selam ♾️ Hayatta neler yaşarsanız kuralları artık yok sayarsınız, Mesela dünyada ki haksızlıklar karşısında ya da adalet olmadığında yine de kendi kurallarınıza göre mi yaşarsınız. Yoksa insanlar kötü de olsa siz çizginizi bozmadan mı durursunuz.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam ♾️ Hayatta neler yaşarsanız kuralları artık yok sayarsınız, Mesela dünyada ki haksızlıklar karşısında ya da adalet olmadığında yine de kendi kurallarınıza göre mi yaşarsınız. Yoksa insanlar kötü de olsa siz çizginizi bozmadan mı durursunuz.

Kaybedecek bir şeyim olmadığını görürsem hapsolduğum düşüncelerden kurtulurum. Evvelinde canım yanar tabii ki lakin o kişiye dair kaybedecek hiçbir şeyim kalmamışsa, o kişi benden gitmişse ona dair tüm olumlu düşüncelerim son bulur, kendi kendini bitirir yaptıklarıyla ya da yapmadıklarıyla, daha pervasız hareket ederim böylelikle, kalbimde ve zihnimde yeri kalmaz. İnsan neden kaybetmekten korkar ki? Kaybedecek bir şeyleri vardır çünkü, kaybedecek hiçbir şeyi olmayanın korkusu da olmaz, o kişi pervasız olur, kural mural tanımaz. Yok sayılırsam, tehdit edilirsem de kuralları hiçe sayarım kendimce, kendi metotlarımla. Bugüne dek kurallara uyduk da ne oldu, korkudan geberdik de ne oldu, tehdit eden kendini bir halt sandı ve olacakların önüne geçemedik, her şey olacağına vardı, tehditlerin de sonu gelmez ki, hem en kötü ne olabilir? Beni tehdit eden kadar güçlü olurum, ne yaparsan yap, sana boyun eğmeyeceğim derim, elinden geleni ardına koyma derim. Böyle yapınca tehdit eden başlangıçta daha çok tehdit ediyor, baktı sözü geçmiyor, yine tehdit ediyor, yine sözü geçmiyor bu kez, o korkmaya başlıyor, esas korkak tehdit edendir aslında, büyük hatalarım yok ki korkayım hem. Ben korkutularak büyüdüm, artık korkutmaya çalışana teslim olacak değilim, onun kadar sesim çıkar, o korkmuyorsa ben neden korkayım? O zaman kuralları çiğnerim, kalp kırmaktan korkan, nazik yanım kaybolur beni yok sayanları görürsem, canı yakmaktan haz duyanları görürsem ben de kuralları çiğner can yakarım.
🌺🍂
Kurallar düzeni sağlamak için vardır. Kuralları çiğnemek bizi mutlu etse bile başka insanların huzurunu bozabilir. Uyum içinde yaşamak için herkes yerine getirmesi gereken kurallara uymalı ve dikkat etmeli. Hayat her zaman adaletli gelmiyor olabilir ama sonradan pişman olacağımız şeyleri yapmamız bir çözüm değil bence. Kurallar, adalet vs. iyi insanları kötü olanların yapacaklarından korumaya çalışır ama iyi olan da yanlışı yapmak istiyorsa bu kuralların ne anlamı kalır ki
Eline sağlık güzel yazmışsın :)
🌸🌺
İnsanlara rağmen kurallara uymayı tercih ederim çünkü herkes kötü olana el verirken iyi olanı tercih etmenin mutluluğu bambaşka. Şifalı olan tavra ve çözüme katkıda bulunmak toplam iyiliği daha da çoğaltır.
🍀😎
😎🍀
Bir şey yaşamama gerek yok, kural bana uymuyorsa ezer geçerim.
Teşekkür ederim ✌️☺️
Rica ederim ✨☺️
Cevap
5Cevap
Kafama göre takılıyorum ben.. Belli başlı kurallara uymuyorum zaten.. 😅
Damarıma basılınca çok absürt bir olay olmadıkça çizgimi bozmam
Seni hiç sinirli hayal edemiyorum abla :D :)
Hahaaa 😀🤭 sakin değilim ama sinirli de olmuyorum pek.. ya niyeee benmi anormalim 😬
Gayet normalsin abla :D 🤭 bende öyleyim genelde
Hahaa benim bir eşim sensin Zaten erkek versiyonum 😀
sdjsaj Bence de abla benziyoruz :D yani düşünce yapısı olarak ☺️🦋
Naifliğin dibine vuruyoruz 😬😀
Öyle abla bizim gibi kalbi olan zor bulunur :D :D
Biz bulunmaz Hint kumaşiyiz bizi kaybeden utansın yatsın kalksin ağlasın inşallah 😀🤣🤣
İnşş abla 🤣🤣 ama gerçekten öylesin yani seni seven değerini bilmeli bence ve kendini çok şanslı saymalı. ☺️
Seni öyle canimcim 🤗🤗
Hudutlarım her zaman vardır; ben güzel davranmayı kendime yakıştırdığım için öyleyim yoksa onlar değdiği için değil.
Canımı çok yakan olursa, onun dışında kurallar bana uymuyorsa ezerim istediğim gibi takılırım
Saygısızlığa, yalana ve ihanete uğradığım zaman.
Damarıma basılınca 😅 katil bile olabilirim o derece
Canım yanarsa
Hayatta yaşarsanız kuralları çiğnersiniz. Çünkü herkes ölür ama yaşamayı becerebilen çok az kişi var
Olumsuz herhangi bir durum olabilir
Sinirlendiğimde kural tanımam.
Piskolojim bozulursa.. onada az kaldı😅
Kuralsızım.
Haksızlık
Kalbim çok fena kırılırsa bide delirirsem
Zengin olursam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?