Kişilik & Karakter Sen hangisi olmak isterdin? Neden? çiğlevrek Takip Et Xper 5 Yaş: 51 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnsan olmak yerine hangi canlı (hayvan, uzaylı, bitki, başka boyuttaki varlıklar) ya da madde (eşya) olmayı tercih ederdin? Neden? Sen hangisi olmak isterdin? Neden? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Uzaylı olmak isterdim tabi ki de 0 0 Yorumla
bRokeHeArth_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl Ben sanırım başka bir canlı olsaydım kuş olurdum doğadaki en özgür canlılar onlar 😃 1 5 Yorumla çiğlevrek +1 yıl Umarım seni biri vurmaz Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Yok küçük kuş olurdum ya Yorumla çiğlevrek +1 yıl Peki minik serçe 😂👍 uç bakalım Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl 😄 Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Cik cik Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. ağaç ya da kaktüs, 1 1 Yorumla çiğlevrek +1 yıl Senden güzel bir çınar ağacı olur kızım çiçek açmana gerek yok 👍 Yorumla
Yagmurrrr-_- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cadı 1 4 Yorumla çiğlevrek +1 yıl Güzel kızım hiçte 🧙♀️ cadıya benzemiyorsun 😂😂😂 Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Isterdim ama Yorumla çiğlevrek +1 yıl İyi kalplilerden cadı olmaz Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Oluuur elbet bi gün😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzaylı olmak isterdim tabi ki de
Ben sanırım başka bir canlı olsaydım kuş olurdum doğadaki en özgür canlılar onlar 😃
Umarım seni biri vurmaz
Yok küçük kuş olurdum ya
Peki minik serçe 😂👍 uç bakalım
😄
Cik cik
ağaç ya da kaktüs,
Senden güzel bir çınar ağacı olur kızım çiçek açmana gerek yok 👍
Cadı
Güzel kızım hiçte 🧙♀️ cadıya benzemiyorsun 😂😂😂
Isterdim ama
İyi kalplilerden cadı olmaz
Oluuur elbet bi gün😂