Genel olarak kriter koyar mısınız ve kriteriniz varsa nedir?

Genel olarak kriter koyar mısınız ve kriteriniz varsa nedir?

arkadaş ben biriyle çok zor olurum. çoğu insan benim tabirimle sohbetdaş dediğim şekilde bir iletişimim vardır. benim arkadaş algım insanların dost algısı aslında. düşünün yani, dost olmak benim için ne kadar zor olur.
bu devirde güven çok büyük bir problem ve içi dışı bir olmayanlar için şöyle bir beyit hatırlıyorum. d
"dışarıdan gördüm yeşil türbe,
içine girdim estağfurullah tövbe"
Çok haklısın.
Hayır tabi ki de ben her insan ile arkadaş olmama yani karşımda ki kişi ile samimi olmam lazım ama zaten dışa dönük olmadığım için yani içe dönük olduğum için biraz utangaç biriyim aslında. ve insanlarla direk kaynaşamam onu da geçtim zaten samimi olacağım kafa dengi ve bana benzeyen insan da pek denk gelmiyorum bu yüzden de herkes ile arkadaş olamam seçiciyim bu konuda oldukça güvenmek de zor geliyor zaten bu zamanda.
Sana katılıyorum.
Benimde kriterlerim var. Aşırı derecede seçici bir insan olduğum için öyle aman aman fazla bir arkadaş çevrem yok. Ben kesinlikle cahil ve empatiden uzak insanlar ile arkadaşlık edemem. Bir kere sırtımı yaslayabileceğim bir insan olması gerekir. Bunun dışında özü ve sözü bir olmasını tercih ederim. Yanar döner insanlar ile kesinlikle arkadaşlık edemem.
Güzel kriterlerin var.
Hayir olamam. Konusurum muhabbet. ederim ama bazi insanlarla cidden arkadaslik olmuyor
Katılıyorum.
Mesela ben sessiz sakin insanlarla ya pek anlasamiyorum demiyimde muhabbet donmuyor fazla oyuzden kendim givilerle arkadasligi tercih ederim ama tabiki daha sessiz sakin arkadaslarimda var
Muhabbet olmalı
Cevap
16Cevap
Kafalar uyuşmalı. Eğlenceli olmalı ve enerji sömürmemeli
Katılıyorum.
İnsan seçerim. Herkesi hayatıma almam
Her insanla sohbet ederim iletişim kurmayı severim tanımak isterim ama elbette ki kendime göre kriterim var kriterim de şu bir tanesini söyleyeyim dürüstlük gerisi bende kalsın kritersiz olmaz ama kriterde ölçüsünde maddi veya neye sahip olduğu nereli olduğunu hiç önemi yok kalbi güzel yüreği temiz olsun adam gibi adam insan gibi insan olsun insan olma erdemini kaybetmesin sanırım Bu cevap yeterli olur senin için
Her insanla arkadaş olabilirim ama kendimden yaşça çok küçüklerle daha iyi anlaşıyorum. Genç ruhlu olduğum için. Ama içlerinden biri bana abi amca gibi hitaplar kullanırsa ağzına kürekle vururum. Burada 18 yaşında bile olsan bana Fikret diyeceksin ki orta yaşlı kompleksine girmeyeyim dimi! Bana abi diyeni yakarım. Haberiniz olsun. Fikret deyin ruhumu okşayın.
Hayır herkesle arkadaş olamam, seçiciyim. Az öz insan iyidir ayrıca. Herkesle samimi olanlarda bir iticik ve sinsilik hissediyorum.
Sana katılıyorum.
Beni rahatsız etmediği, etkilemediği sürece fazla bir kriter yok ama frekansı tutturmak lazım yoksa çokta arkadaşlık yapmaya gerek yok
Katılıyorum.
Kriterlerin var elbette herkesle arkadaş olmam genelde biriyle konusuyorsam internet veya gerçekte fark etmez onunla arkadaş olmayı ya istiyorumdur ya da zaten arkadaşızdır. Herkese dostun iyisi dilerim 🤩
Arkadaş konusunda seçiciyim. Herkesle arkadaş olamam.
Seçimlerini neye göre yaparsın?
Davranışlara, kültüre ve zekaya göre
Herkes arkadaş olmak gibi bir zorunluluğum yok. Çevremde çok fazla insan tutmayı da sevmiyorum. Herkesle iyi anlaşırım ama herkese arkadaşım demem
Frekansımın tuttuğu h er İnsanla arkadaş olabilirim lakin arkadaşlığın bitip bitmeyeceğini davranışlar belirler.
seçiciyim öyle herkesle arkadaş olup sırlarımı paylaşmam
Çıkarcı, sadık olmayan, kıskanç insanlarla arkadaş olamam.
Geri kafalı veya aşırı uçuk bir kafada olmadıkça arkadaş olurum.
Çok darbe yedim , gerçek hayatta samimi olduğum bir arkadaşım var sadwce
Kendini üstün gören etrafını ezikleyen konuşma biçimi kötü niyetli alkol kullanımı gibi nedenler Arkadaş olmama engeldir
olmam , olanlarlada arkadaş olmam😂 sokak lambası gibi insan sevmiyorum ben😅
Her insanla arkadaş olamam benimde kriterlerim var saygılı, zeki, karakterli insanlarla arkadaş olabilirim.
Arkadaşlarımın kafa dengi olmasına önem veririm.
Çok seçiciyim çok. Ondan yalnız takılırım hep
İmkansız
Reel hayatımda seçiciyim.
Seçiciyim sadece beyni olanlarla arkadaş oluyorum.
fazla seçiçiyim
herkes ile arkadaş olmam
Her insanla arkadaş olmam ki ben
Kimseyle anlasamiyorum
Her insanla anlaşamam
Herkesle olmam.
Olmam ben önemli ve eşsiz bir insanım.
Olamam Koreli olmalı.
hayır, her insanla arkadaş olmuyorum.
Herkesle samimiyet kurmam.
Kolay kolay arkadaş olamıyor ve kalamıyorum..
calisirim samimi biriyim kalp kirmayi sevmem
Olmam
herkesle olamam
Seçiciyim.
Aşırı seçiciyim
Kriterlerin var mı varsa nedir?
Samimi , fedakar, dürüst olacak , en önemlisi de sadık olacak
Kriterlerin güzelmiş.
Eyvallah 😊
Zor oluyorum
Olabilirim.
Olmam