Kadınları çok tanıdınığım söylenemez. Merak ediyorum, kadınlar hangi erkek hareketlerine sinir krizi geçiriyorlar?

Kadınları çok tanıdınığım söylenemez. Merak ediyorum, kadınlar hangi erkek hareketlerine sinir krizi geçiriyorlar?

Genelde erkeklerin küfür etmesi ya da kadına saçma lakaplar takması ya da seslenmesi. ayrıca Kadınlar, saygısız ve kaba davranışlardan hoşlanmazlar. Kaba konuşmak, aşağılayıcı bir dil kullanmak veya başkalarını küçümsemek, bir ilişkide veya flörtte olumsuz bir etki yaratabilir. Kadınlar, ilgi ve duygusal bağ kurmaktan hoşlanırlar. Erkeklerin, partnerlerine veya flört ettikleri kadınlara ilgi göstermemesi veya duygusal olarak uzak davranması, ilişkilerde problemlere neden olabilir. Kadınlar, ilişkilerde açık ve dürüst iletişimi tercih ederler. Partnerlerinin duygularını, düşüncelerini ve ihtiyaçlarını paylaşmasını beklerler. İletişim eksikliği, kadınların sinirini geçirebilir. Aşırı derecede kendine güvenen ve kendini beğenmiş bir tavır, kadınlar arasında çoğunlukla olumsuz bir izlenim bırakır.
Çok açıklayıcı bir görüş. 👏
Teşekkür ederim 🙏
Kadının gördüğünü, sezdiğini erkeğin görmemesi (Yersen). Benim güzel bacılarım bu çakallar için kıskançlık krizlerine girip soru başlığındaki vaziyeti alıyorlar. Zirvesi bu sanırım..
Cevap
2Cevap
Konuşulan şeyleri işlerine gelmediğinde dinlemiyor olmaları, zaman zaman saygısızca ve umursamaz davranmaları insana sinir krizi geçirtir
Yok saymak gibi bişey bu
Öyle zaten. Bazen böyle insanlara denk gelebiliyoruz. Allah uzak etsin
Amin. Cinsiyet fark etmeksizin rahatsız edici bir davranış bu.
Evet kesinlikle öyle. Ha ama cinsiyet farkı olarak bişey söyleyecek olursam erkekler genelde çok derin düşünemiyorlar. O yüzden de bazı şeyleri bir türlü göremiyorlar o da var
Aaa bak bende olan bişeyi yakaladın galiba bazen bende sığ düşünebiliyorum. Ama çok şükür karşımdakini anlamayacak kadar değil.
Erkeklerin genel özelliğidir zaten sığ düşünmek. Yapacak bisey yok ona ama karşındakini anlayabiliyorsan bu iyi bişey. Ama ne kadar anlayabildiği bi kadının değerlendirmesi lazım tabi 😂 siz anladığınızı sanarsınız ama meğer hiçbir şey anlamamışsınızdır 😂
Anlayamadığım kadar üstüne giderim anlamak için ama bazen bu da ters tepiyor. Adamı şaşırtabiliyorsunuz, ne yapacağını bilemiyor bazen 😂
Evet sen de haklısın ne diyim 😂 bazen bizim de kendimizi anlayamadığımız oluyor. Sizinki çok normal 😂
Anladığım kadarıyla kızlar hesap soran kısıtlayan erkekleri sevmiyorlar kızlara sözünü geçireceksin birde kızları dinlemeyeceksin yoksa itici olursun kız değilsin trip de atmayacaksın
Allah herkesin gönlüne göre versin
Vallaha kimse icin kendi morelimi bile bozmam hele bir erkek icin asla
Daha çok ben onu deli ederim😅😅
Ya kimse değilse 😃
Anlamadim nasil yani
Yani öyle sıradan herhangi biri gibi kimse değilse demek istediğim
Yinede kafama takmamm
Isterse sevgolim olsun
Bunu anladim ben
Ne kadar kafana takarsan o durum sende durmadan bir dusunce haline gelir ve insan kendini durmadan deli eder
Ama kafana dahi takmaasan umursamazsan eger o zaman hersey daha iyi olur kendinde hem daha cok mutlu hemde sakin olursun
Anladım kimseyi umursamıyorsun yani 😃
Evet aynen öyle dogru anlamissin
Davranışlarından bellidir ki bir sorunu var anlatmaz oraya buraya laf atar ya da vurur kafayı yatar sinir oluyorum bu türlere.
Yorucu
Trip atan. Hani derdini soylemek yerine trip atan erkek...
Erkekler trip atamaz yani 😅
Atıyorlar ya 😄 öyle olunca da işte olmuyor 😄😄
Olmaz tabi ya bence herşeyin yeri var.
Bi erkek tartışmanın ortasında byeee diyip kaçınca vallahi o an fıttırıyorum
Ona bende fıttırırım 😅
Allah’ın cezaları, ne oldukları belli değil hangi birini sayalım ki.
Durum o kadar vahim yani senin için 😂
Vahim ötesi.😅
Sabırlar diliyorum.
Çapkın, yalancı, kibirli bir dediği bir dediği tutmayan kişi.
Bizden uzak.
Sorumsuz olmaları, en başta ilgiye boğup sonra ilginin zerresine muhtaç etmeleri, ne istediklerini bilmeceler var da var
Erkekler şöyke uzunca nefes alıp ayhh diye verse o bile saç baş yoldurur çünkü gıcıksınız ahsjs
Benmerkezci, aşağılık kompleksi olan ve flörtöz erkekler saç yoldurur.
Çapkın olması çok itici ve sinir bozucu.
Çapkınlık kadınlarda da itici ve sinir bozucu bir durum değil mi?
Evet iki cinse de yakışmıyor
Star wars hayranı mısın
Hayran sayılmam ama seviyorum
Aramayin gunler sonra arayip naber diyen canım
İşi düşünce alo diyen zamparalar 😀 İşlerine baksın.
Aynn
Aşırı çocuksu olması.
Oyun masasından kalkmamak.
Ne tür bir oyun bu 😅
Online oyunlar 😀
Trip atan erkeğin erkekliğini sorgularım
Trip konusu ucu açık gibi biraz 😅 sitemle karıştırılabilir gibi geliyor bana. Sitem edemez miyiz mesela?
Sitem edebilirsin tabiki. Sorun her neyse açık ve net ifade edeceksin. Göz devirmek, konuşmamak filan bu tarz hareketler yapmayacaksın sadece. Şunu yapan erkekten tiksinirim açık olsun canımı yesin.
Küstüm oynamıyorum. hahahahha 😃 kendine yakıştıran yapsın. Allah'tan o tür davranışlarım pek yok.
Aferim size beyfendi..
Çok teşekkür ederim, ne iyi geldi bilemezsiniz hanımefendi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?