Ben asla çocuklarla ilgili bir alanda çalışmam diyordum. Öğretmenim😅

Ben asla çocuklarla ilgili bir alanda çalışmam diyordum. Öğretmenim😅
Ben huy olarak asla yapmam dediğim her şeyi yapan bir karaktere sahibim 😂 Asla yapmam dediğim her şey için o andan itibaren beynim nasıl olabilir diye çözümler üretmeye başlıyor. Bu yüzden asla olmaz dediğim her şeyi oldurup bir şekilde yapıyorum
😅😅
Rahmetli ebem bana agit yakmis. Söylemem o türküyü dedim, bir cok kez söyledim.
Ah kuzum vah kuzum, Neden vurdun elalem-i
Degermiydi kara cukurlara dusmeye ah kuzum.
Boyle gidiyor.
Allah rahmet eylesin Hatice Ebem cok baskaydi.
Merak ettim böyle bir ağıt yakma sebebi nedir acaba?
Asla kaza yapmam diyordum.
6 takla atan araçtan burnum dahi kanamadan çıktım. Akabinde hastanelik olmuştum. 😂
Sanırım hayatımda yaşadığım en tuhaf gündü
Allah korumuş geçmiş olsun🪻
Keşke babamdan da korusaydı 😂
😅😅 araba babanın mıydı?
Araba benimdi. Amatör yarış yapıyordum. Kaza yapar ölmezsen seni ben döverim demişti. Babam sözünün eri adammış öğrenmiş oldum 😂
Ahahah döverek öldürmemiş şükret.
Hastanelik etti ama zaten ondan sonra yarışları zorunlu olarak bıraktım aynı sopayı bir daha yiyemem 😂
Teşekkürler pek değerli arkadaşım
Ricalarr 🌺🌺
Hahaha aslaaaa bir daha asker olmam dedimm er olarak yaparken çok ezildim şimdi uzm çavuşum 🤣🤣🤣😀😄😄😄
😅😅😅
😄😄 ama iyi ki olmuşum yine olsa yine yapardım bu işi
Cevap
22Cevap
Alsa dediğim bir şey yaptım oda sigara içmek normal de hiç sevmezdim hatta içen insandan bile uzak kalırdım ama maalesef şu an her gün sigara içiyorum rahatlattığı için ve mutlu ettiği için.
Asla dediğim çoğu şeyi yaptım açıkçası. Bir tanesi hariç. Sevmediğim kadına dokunmam dedim dokunmadım dokunmayacağım
Herşeyi yaptım o yüzden artık ''Asla'' kelimesini kullanmıyorum.
Bir ara listele merak ettim😅😅
Birçok şey yaptım aslında. Özellikle aile büyüklerime karşı saygısızca davrandım. Bunun akabinde elbette çokça pişman oldum. Fakat olan oldu artık.
Asla erkek gruplarına fandom olmam diyordum. Favori grubum skz oldu PUAJSNSKSKWLSJWJ
😅😅
Grup siralamamda da bir suru erkek grup var artikk
Asla kendi şehrimde üniv okumam diyordum burada okumak zorunda kaldim hatta sap gibi.
Allah'ım sen nasıp et
Ahshsh hangi şehir?
Hahahah sen gül inşallah ataninca karsin digor ilcesinin bir köyüne atanirsin 🤣
Ahahs atanalım da kars olsun ne var yanii?😅
Evet atanmak önemli de Kars aşırı soğuk olur hemde yapacak bişey bulamazsın soğuktan beyaz ellerin kararır 😅
Benim yakın arkadaşım Karsa atandı, bir sempatik var oraya karşi😅 o yüzden olabilir gözüyle bakıyorum.
*eldiven takarız.😎
Öyleyse iyi. Arkadaşın da varsa orada daha ne olsun. Ben öyle çok soğuk yerleri pek sevmem 😅 ondan yazdım. Evet dikkat et ellerin çok güzel
Tesekkürler.🌼
Rica ederim bı konuşamadık 😅
Yine gittin :///
Çok özür dileyerek incitmeden uyarmak isterim. Flört etmeye uzağım bu aralar. Ama gizliden çıkarsan ve ben paylaşımlarını görüp de sapık tipli olmadığına emin olursam arkadaş olabiliriz tabi ki.
Yani bunun amacı da sitede birçok sapığın olabilmesi yanlış anlaşılmasin.
Estağfurullah. Öyle kötü amacım yok . Sadece normal siteden konuşmak. Olur istersen takip atayim
Ya yazmadin 😅
Asla yapmam dediğim şeyler prensiplerimdir ve dışına çıkmam mümkün değildir.. büyük konuşsaydım belki tükürdüğümü yalardım, onu da yapmıyorum. büyük konuşanların başına neler geldiğine çok kez şahit olduk.
Nikahsız olmazcıydım , oldu da bitti maşallah 😂
🫢
Evet, yaptım. Hatta daha geçen sene dalga geçtiğim ve asla yapmam dediğim şeyi yapalı 1 ay bile olmadı.
Nedense kadınlara daha çok yakışıyor öğretmenlik. Asla dediğim çok şeyi yapmışımdır da, boyumu geçen yerde yüzmek sanırım en risklisi.
Asla dediğim herşeyi yapıyorum onun için asla demiyorum..
Bi daha konuşmıcam bulaşmıcam dediğim kişiye tekrar bulaşmak
Kötü olan ne varsa herşeyi yaptım arada iyi şeylerde yapıyorum birbirini dengelesin diye ama yetersiz kalıyor 😅
Uyuşturucu, alkol gibi mi? Kötü diyince..
Onlarda dahil tabi
Gizleniyim de beni torbacı sanmasınlar şimdi. Sadece bir kaç kez nasıl bişey merak ettim diye içmiştim o kadar bağımlılık yok yani
😅😅😅 estağfurllah sizin özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez zaten.
Bı an sende korktun sandım cevap vermeyince 😅
Seninle iki laf ederiz diye takip etmiştim ama geri dönmeyeceksin sanırım 😃 neyse sağlık olsun diyelim
analarına buradan ne demek istiyrosun
Eğitin şu çocuklarınızı!!😅
içler acısı aileler
ver tableti anne ol
ne kdar kolay değil mi
sonra öğretmenden mucize beklemek
Çok doğru...
Bazen neden okudum ki diyorum.
senin büyük konuşman pahalıya patlamış ama dsdsdsd
Evet ya😅şuan seviyorum ama ilk işe başladığımda çok pişman olmuştum.
hayırlısı olsun dıyelım dsds
Asla demem herşeyi yaptıp ama aklım hala yapamadıklarım da 😂
Çocukken ben sigara ve alkol tüketmeyeceğim diyenlerdenim
Kokoreç yemek
Baya şey yaptım
Mutlaka olmuştur ama bu ince bi detay
Evli birine aşık oldum
Asla dediğim şeyleri henüz yapmadım.
hepsini yaptım itina ile..
Yapmışımdır illaki ama hatırlamıyorum
Mühendislik okumam dedim şu an son sınıfım
Çokkkkkk öğretmenliğin de güzel yanları var