Aşk, para, kariyer, iyi arkadaşlar veya sadece biraz huzur. Hayatında mutlu olman için eksik olan ne?

Aşk, para, kariyer, iyi arkadaşlar veya sadece biraz huzur. Hayatında mutlu olman için eksik olan ne?

Hayatım boyunca mutlu değilim demedim içimden bile geçirmedim. Başıma ne gelirse gelsin önce Allah'ın sonra kendime olan inancım sayesinde üstesinden geldim. Yarını bilemediğim dünyada bugünümü mutsuzumluğum ile gölgelemem. Her zaman bir hile vardır 🦁
şu an herşeyim var gerçekten şimdi soruyu görünce bi düşündüm🤔 para yetiyor, iş var, kariyer, aile ve arkadaşlar her şey var. Bir aşk yok ona da hazır değilim. İstiyor muyum olsa güzel olur mu ondan da emin değilim. Kafa dinlemek güzel gibi şu an. Ama tabi büyük konuşmamak lazım 😂
Mutluysan aşk beklesin kenarda sonuçta önemli olan nasıl istediğin 😄
Beklesin bence de arayışım yok gelirse de biraz Viyana kapısını zorlaması lazım gözümün içine sokması lazım 😂😂 ben kendim de mutluyum bir de kedim var tek aşkım o 😂
Benim gibi 😅 güzel hayat yaşıyorsun çokta zorlama bence 😄
Nankör falan derler ama en azından üzmüyor insanı😂😂 zorlamıyorum ben mutluyum vala yani tatilde değilim bazıları gibi ama neyseeee…😂😂😂
Kıskanma kıskanma😅
Akşama benim için bir kulaç ve bir bira yaparsan kıskanmam tamam 😇
Kolay 😅 tamamdır anlaştık
Tılsımları aldım üstünden 😂😂
Çok sağol ya 🤣🤣
Aşk ve para tabi ki de :D para olmadan zaten aşk da olmuyor bu devirde hatta onu geçtim paranız olsa bile kadınlar daha çok parası olandan etkilendiği için de düşük maaşı olanlar genelde aşkı bulamıyorlar ama gerçekten de aşk olsa hayatımda eksiğim olmazdı..
Sen de mi barış yaa 😅 kurtulun şu önyargıdan
Ön yargı değil ya gerçek bu 😂
Gerçekmiş hıh😅 bunu soru olarak soracağım
Rica ederim soru fikri verdim ne güzel :D ama evet hıh gerçek 😂
Yanıldığını kanıtlayacağım😂
Yanılmıyorum 😂 ama kazanırsan da mutlu olurum tabi
Bakıcaaazzz 😄
😂
Aşk sanırım ❤️ çünkü çok şükür herşeye sahibim bir evim var , bir işim var , iki tane dünyalar tatlısı evladım var , bir köpeğim ve bir kedim var güzel bir aileye sahibim sadece sevebileceğim ve güvenebilecegim bir erkeğin eksikliğini hissediyorum diyebilirim
Cevap
23Cevap
Hayatım şu an tastamam. Ne eksik ne fazla.
Merhaba,
Çok şükür mutluyum ama daha da mutlu olmak için beni seven ben olduğum için seven ve yanımda olacak biri lazım! 😅
Umarım bulursun 🥺
😅
Amin amin inşaAllah cümlemiz😅
İnşallah 😄
Heheeh hep gül aha böyle 😅
Sende tam da böyle 😄
Olurrrr 😅
Yeteri kadar aslında mutluyum mutsuz olduğumu söyleyemem ama hayatında bana değer verecek kıymet verecek birlikte olduğum sevip sevilmeyi tadabileceğim bir kadın olmasını isterdim tabii bir de artık maddi gelirimin olmasını isterdim.
Ben biraz düşüneyim. Ondan sonra sana yazarım 😄
Bekleriz her zaman 😅
Tamamdır bu burada not olsun
👍👍👍 unutma ama
Bu sözden sonra unutmak mümkün değil :))
Para kazanılir kariyer yapılır karakterimiz var arkadaşlar konusunda zorlanmam huzurumu sağlamasını biliyorum geriye sadece aşk kalıyor sahip olmak bir aile yani
Unutmamışsın 😅 peki teşekkür ederim
Rica ederim
eksik yok aslında nankör olmamak lazım netice de sağlıklıyım ve başımın üzerinde bir çatı var , ailem var bunlar yeterli sebep
Çok şükür diyorum. Mutlu olmak için elimdekilerle yetinen biriyim. Eksikleri Yaradan tamamlıyor zaten.
Yaprak sarması ve Doritos istiyorum 😂
Ooo harika 😅😅
😅😅
Eksiğim Yok sağlıkliyim bu en büyük mutluluk sebebi
Para, para, para, kendi evime cikmak, bir tane anlasabilecegim arkadas, araba, 4 kilo vermek
Biraz para ve huzur sıkıntımız var
Bir gelin adayı (yaş 31 oldu bundan müzdaribim evlenmesek bile bir kız arkadaşım olmasını beklerim)
Doğruları bile bile uygulayamamak. Bilgiyi eyleme dokemiyorum. Bir kaç adım sonra eski moduma dönüyorum sanırım.
Bir damla yeter kurak kalbime 🤣
Bak bak romantizme gel 😅
Arada geliyor bana 🤣 daha bende ne sözler var yarısını bile görmedin 🤣
Eyvah eyvah😅
Her şeye sahibim. İşlerim düzene girdiğinde çok daha farklı olacak her şey.
Dolar, Euroi Sterlin.
10 milyon dolar
Kanki hepsi bana
Allaha şükür elimizde olan her şeye.
Biraz daha param olsa güzel olurdu
Eksik bir şey yok, mutluyum.
Eksiğim yok çok şükür.
Çok sey öncelikle maddiyat
Mutluluk derdim yok😏
Aşk yok beya.
Arkadaş
Huzur sıkıntımız var