Kişilik & Karakter Yüzde kaç ruh hastası olduğunuzu söyleyeyim mi? Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor nerden bileceğimi sormayın Güncellemeler+1 yıl kapalıyız arkadşlar Yüzde kaç ruh hastası olduğunuzu söyleyeyim mi? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin sdjsdj 0 4 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl var senin bi%79 u Barış_LonelyForever +1 yıl Neden sdsd Kromozoɱ +1 yıl anormallik seziyom u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederimmm
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ahahahhaha lütfen söyler misin çok merak ettim şimdi 0 3 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl eeee%49 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl %50 olması yolunda giderken bir puanı nereden kırdın acaba 😂😂😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl henüz sıyırmamışsın lsldlfc Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evvet buyursunlar. Caktik mi 100 ü 🥳 0 6 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl sen anormal görünmeye çalışansın Yorumla BayCarlito_ +1 yıl Snsjdjsjjsjs neden bu izlenimi verdim. Cok mantikli goruslerimden oturu mudur acaba 😃 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl ben görüşlerini bilmem üstad sallamayı bilirim Yorumla BayCarlito_ +1 yıl Sen iyi bi stalkersın gozumden kacmadi sanma Yorumla Kromozoɱ +1 yıl insanın yüzünden anlarım konu kapandı Yorumla BayCarlito_ +1 yıl Lölölölölö Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Bil bakalım 🤔 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl %10 Yorumla HokusPokusss +1 yıl İyi daha fazla bekliyordum 🌼 Yorumla
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Söyelemene gerek yok sijilim zaten %100 :)) 😂 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. soyle kız 0 0 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl He olur 0 8 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl onu söyleyemiyoruz maalesef Yorumla _PƎRA_ +1 yıl Lan benim ne eksigim var herkese demissin beni disladi ak Yorumla Kromozoɱ +1 yıl seni dıslamadım çok sakıncalı senin oran slmsmf Yorumla _PƎRA_ +1 yıl Alla alla Yorumla Kromozoɱ +1 yıl neyse git sinirliyim sana şu an xd Yorumla _PƎRA_ +1 yıl hadi ordan yanluşlukla yazdım lo tutamadim Yorumla Kromozoɱ +1 yıl ok Yorumla _PƎRA_ +1 yıl hadi ordan tamam gel yazmivam daha gel Yorumla
vvandering Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Söyle hadi 🤣 0 4 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl sen de normalsi Yorumla vvandering +1 yıl Hayret ilk defa normalsin diyen çıktı Yorumla Kromozoɱ +1 yıl ben anlarım Yorumla vvandering +1 yıl Ömründe görmemişsindir aslında benim gibisini de neyse dediğin gibi olsun Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Söylee 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl var bişile%41.5 Yorumla bttryflyx +1 yıl Az söyledin bence %81 dnsbs Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl sende normalsin Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl sende bi derdoluk var%38 Yorumla
salamanka Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl %51 Yorumla salamanka +1 yıl Iyi delirmemişiz daha Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Olur söyle 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl %11 Yorumla Blackmen_1 +1 yıl Allah razı olsun 😄 Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl %39.5 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Buçuğuda var Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olurr 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl %1 sen depresyona giremezsin Yorumla Yasinulastiii +1 yıl İnşallah inşallah sksjsjskd Yorumla
Kansawuğur Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Neden ruh hastası olduğumu kabul edeyim. 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl çok mantıklı bi soru Yorumla Kansawuğur +1 yıl Biraz mola lazım Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olar 0 4 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl sen normalsin Yorumla Eylulemira +1 yıl Onlara yüzdelik bana niye normal Yorumla Kromozoɱ +1 yıl ruh hastası olmak mı istıyon Yorumla Eylulemira +1 yıl Yok değilim zaten de 🤣 Yorumla
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Söyle çabuk 0 1 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl %49 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. bi dene lütfen :D 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Buyur 0 11 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl sen seviyosun bu hayatı Yorumla Highline +1 yıl Bir terazinin hayatı sevme olasılığı ve tahminin çok yanlış Yorumla Kromozoɱ +1 yıl bir taraf daha ağır şşş Yorumla Highline +1 yıl Ağır olan hayatın omuzlarımızdaki yükü be cano Yorumla Kromozoɱ +1 yıl bi tane daha yaktırma abiiiii Yorumla Highline +1 yıl Ona da zam geliyor bu hafta 🤣 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl yılmak yok yola devam skdllf Yorumla Highline +1 yıl ya da yolunmaya devam diyelim ☺️ Yorumla Kromozoɱ +1 yıl bir süleyman soylu oh'u yakışır Yorumla Highline +1 yıl Onun ohladığını oek sanmıyorum da neyse 😅 arkadan anırma sesi geliyor gibi 😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl hahahahhaha😂 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ben 0 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl var bi%3lük Yorumla respectemir +1 yıl Tmmm Yorumla
Mete_or Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Söyle 0 12 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl nickle birlikte %59 Yorumla Mete_or +1 yıl Nickle ne ilgisi var anlamadım ama teşekkürler 😄 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl insan nickini niye meteor yapar çocum Yorumla Mete_or +1 yıl İsmim Mete çünkü jsjsh seninki de çok normal değil sanki ne dersin 😄🙄 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl öyle zaten Yorumla Mete_or +1 yıl Senin için de %70 diyebiliriz bence Yorumla Kromozoɱ +1 yıl %30u nerden kırdın Yorumla Mete_or +1 yıl %70 dedim ve 30 u nereden kırdığımı mı merak ettin sjsjs O kadar ruh hastası olsaydın şu an burada olmazdın bence 😄 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl lan mete normalin burada ne işi var Yorumla Mete_or +1 yıl %30 normalsin dedim sadece Yorumla Kromozoɱ +1 yıl he sorry Yorumla Mete_or +1 yıl Sorun değil 😄 Yorumla
Herşeyden_Hallice Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl %20 Yorumla Herşeyden_Hallice +1 yıl İyi bari azmış jdlh Yorumla
Barandemir06 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl %99999999 Yorumla Barandemir06 +1 yıl Doğru maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Söyleyebilirsin sdjsdj
var senin bi%79
Neden sdsd
anormallik seziyom
Teşekkür ederimmm
Ahahahhaha lütfen söyler misin çok merak ettim şimdi
eeee%49
%50 olması yolunda giderken bir puanı nereden kırdın acaba 😂😂😂
henüz sıyırmamışsın lsldlfc
Facebook çok boş işe yaramaz ve ruh hastaları ile kaynıyor.
Evvet buyursunlar. Caktik mi 100 ü 🥳
sen anormal görünmeye çalışansın
Snsjdjsjjsjs neden bu izlenimi verdim. Cok mantikli goruslerimden oturu mudur acaba 😃
ben görüşlerini bilmem üstad sallamayı bilirim
Sen iyi bi stalkersın gozumden kacmadi sanma
insanın yüzünden anlarım konu kapandı
Lölölölölö
Bil bakalım 🤔
%10
İyi daha fazla bekliyordum 🌼
Söyelemene gerek yok sijilim zaten %100 :)) 😂
soyle kız
Yüksek çıkmasını umut ediyorum
He olur
onu söyleyemiyoruz maalesef
Lan benim ne eksigim var herkese demissin beni disladi ak
seni dıslamadım çok sakıncalı senin oran slmsmf
Alla alla
neyse git sinirliyim sana şu an xd
hadi ordan yanluşlukla yazdım lo tutamadim
ok
hadi ordan tamam gel yazmivam daha gel
Söyle hadi 🤣
sen de normalsi
Hayret ilk defa normalsin diyen çıktı
ben anlarım
Ömründe görmemişsindir aslında benim gibisini de neyse dediğin gibi olsun
Söylee
var bişile%41.5
Az söyledin bence %81 dnsbs
Söyle
sende normalsin
Söyle
sende bi derdoluk var%38
Söyle
%51
Iyi delirmemişiz daha
Olur söyle
%11
Allah razı olsun 😄
Söyle
%39.5
Buçuğuda var
Olurr
%1 sen depresyona giremezsin
İnşallah inşallah sksjsjskd
Neden ruh hastası olduğumu kabul edeyim.
çok mantıklı bi soru
Biraz mola lazım
Olar
sen normalsin
Onlara yüzdelik bana niye normal
ruh hastası olmak mı istıyon
Yok değilim zaten de 🤣
Söyle çabuk
%49
Söyle bakalım
bi dene lütfen :D
Söyle
Olur söyle 😅
söyle
Buyur
sen seviyosun bu hayatı
Bir terazinin hayatı sevme olasılığı ve tahminin çok yanlış
bir taraf daha ağır şşş
Ağır olan hayatın omuzlarımızdaki yükü be cano
bi tane daha yaktırma abiiiii
Ona da zam geliyor bu hafta 🤣
yılmak yok yola devam skdllf
ya da yolunmaya devam diyelim ☺️
bir süleyman soylu oh'u yakışır
Onun ohladığını oek sanmıyorum da neyse 😅 arkadan anırma sesi geliyor gibi 😂
hahahahhaha😂
Ben 0
var bi%3lük
Tmmm
Söyle neriman
neymiş
Söyle
nickle birlikte %59
Nickle ne ilgisi var anlamadım ama teşekkürler 😄
insan nickini niye meteor yapar çocum
İsmim Mete çünkü jsjsh seninki de çok normal değil sanki ne dersin 😄🙄
öyle zaten
Senin için de %70 diyebiliriz bence
%30u nerden kırdın
%70 dedim ve 30 u nereden kırdığımı mı merak ettin sjsjs O kadar ruh hastası olsaydın şu an burada olmazdın bence 😄
lan mete normalin burada ne işi var
%30 normalsin dedim sadece
he sorry
Sorun değil 😄
Evet
%98
Söyle
%20
İyi bari azmış jdlh
Söyle
%99999999
Doğru maalesef