Hatanı kabul eder misin? Yoksa karşı tarafı suçlayıp işin içinden sıyrılmak mı istersin?
Keyifli günler..✨:D

#smell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hatanı kabul eder misin? Yoksa karşı tarafı suçlayıp işin içinden sıyrılmak mı istersin?
Keyifli günler..✨:D

#smell
Eğer gerçekten hatalıysam yani farkında olmadan veya isteyerek bir insanın kalbini kırdıysam haksız yere muhakkak O insandan özür dilerim hatamı kabul ederim ve telafi etmek için elimden geleni yaparım, ancak içerisinde yaşadığım bir olay nedeniyle yani O insan o tavrımı o düşüncemi yaptığım şeyi hak ediyorsa o insandan kolay kolay özür dilemem hatta muhatap bile olmam.
Ben hatamı her zaman kabul ederim ama gerçekten bir hatam varsa.. eğer hatam olmadan karşımda ki kişi kendi egosundan sadece kendini haklı görüyorsa o zaman özür dilemem. ve hatta o dilemeden de konuşmam bir daha. kendi yaptıklarım için de her zaman özür dilerim karşımda ki kişiden ve saygılı olurum. hatta bu yüzden de dikkat ediyorum hata yapmamaya. :D keyifli günler..
Hatam olsaydı kabul ederdim 😏 Bu yeni lilith tabi sjdjsj eskiden çooook kez kabul ettim hatta hatam olmadığında dahi sırf insanların selameti için çok fedakarlık yaptığımı düşünüyorum. Şimdi hata da yapmamaya çalışıyorum he olursa hatam önce buna benim inanmam lazım. E tabi o da kolay olmuyor. Beni ezmeye çalışanın üstüne oturuyom sjjsjcmsjn
eğer gerçekten hatalıysam tabii ki kabul ederim hatanı kabul edip gerekeni yapmak değil hatalı olduğunu bildiğin halde şaklabanlıklar yaparak hala üste çıkmaya çalışmak ezikliktir
Cevap
12Cevap
Hatasız kul olmaz diyip takdiri ve kanaat notunu artı ihaleyi Tanrıya ve şeytana bırakırım uğraşsın dursunlar xd
Hatamı daima kabul eden biriyim karşımda asla eden biri olmadı hiçbir zaman. Sanırım öyle olmak lazım misilleme hakeden çok
Eğer gerçekten hatalı olduğuma eminsem kabul eder, telafisi için çaba gösteririm.
Ortada bir zarar varsa ederim. Yoksa ölümüne inkar ederim snss
Hatalıysam kabul ederim ancak karşımdakinin de insan olması gerek. Kaba ve anlayışsız biriyle muhattapsam haksız da olsam domuz inadım tutar. Sonuna kadar haklı haksızlığımı savunurum.
Hatamı kabul edebilecek kadar yaşlandım. Kimseye bir şey anlatacak ya da eğlenmek için uğraşacak yaşam enerjim yok.
En haklı olduğum konuda bile hatam varsa dile getirmekten çekinmem
Hatalıysam ederim tabi. Telafisi için de elimden geleni yaparım.
Hatamı kabul ediyorum ama biraz geç oluyor maalesef
Kıvıra bildiğim noktaya kadar kıvırırım. Dönüş yoksa kabul ederim 😄
Bir yanlis yaparsam ilk uyarıyi incelerim gerçekse anında dönerim hatadan.
Evet hatalı olduğum zaman özür dilerim hatamı kabul ederim
Karşı tarafı suçlayıp işin içinden sıyrılırım.
Duruma bağlı 😂😂
Anladınız siz durumu
Her kul hatalıdır ve hata yaparsam hatamı bilir özür diler bir daha o hatayı asla tekrarlamam
Ederim ama itiraf etmem.
Her zaman ederim olabilir insanım yani.
İşime gelirse 😛😛😂
Hatasız kul olmaz hata kabul edilmeli.
Evet kabul ederim
İçimden ediyorum.
Ederim
Kabul ederim
ederim
Tabi ki hayııııırr :D:D:D
Duruma göte değişir
Göre*