AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbir özelliğim ile övünmem. Veren Tanrı almasını da bilir...
Övünmem ama kendimde en cok sevdigim özelliklik ögrenme merakim cok kitap okuyup arastiririm :)
@Eros000 Şu an okuyorum Halil İnalcık - Rönesans Avrupası
Zekası ile övünen insan net canım tecrübe ile sabit zeki insan övünmez
Zeki olduğunu hangi ölçütle ölçtün? Dalga geçmiyorum cidden ilgimi çekti soru
Mesela, olaylara farklı açıdan bakmam,, insanların da bunu dile getirmesi. Ve ayrıca iş konusunda 600 kişi içinden ortalama bir diploma ile sabancı ya girmem. 25 yasinda imalat sorumlusu olmam. 2017 yılında millet borsa nin b sinden alamazken 4 ayda 2 ev parası kazanmam. Daha sayım mi?
Teşekkürler daha fazla saymana gerek yok.
Umarım tatmin etmişimdir
Agresif bir tutumun var, gerilmeyelim. Kendini kanıtlamak zorunda değilsin iş hayatında başarılıym diyebilirdin özetle. Herneyse
@metropoltilkisiii başarılı bir canım görmedim? var mı tanıdığın? Sen 4 5 milyon dolar cirro yapan şirketin sorumlusu olarak 25 yasinda birini getiriyorsun, başarısından değil zekasından dolayıdır.
Ya agresif anlasildiysam kusura bakma aslında tabi sadece iş hayatında değilim. Etrafımda da tanıştığım kişiler bunu söyler. Sen zeki misindir?
Hiç bunun üzerinde düşünmedim desem? E kabul ediliyorsa fen lisesi mezunuyum😈
Üniversite mezunuyum tabiki de orası ayri
Beyler tartışmaya enerjiniz var mı cidden hayat kısa kuşlar uçuyor ne bileyim
Hangi bölüm? Peki sonra iş hayatı?
Detay ve branş vermeyeyim, öğretmenim ben
Devlette mi çalışıyorsun?
Evet, lisede.
E o zaman zeki diyebiliriz. Peki etrafındakiler bunu sana hiç dediler mi
Madem herkes meziyetini ortaya döküyor +2 dil de benden 🙃 yani hiç hatırlamıyorum. Genelde sarışın renkli gözlü bir kadınsan başka türlü iltifatlar alıyorsun
Ooo gayet iyisin. Yani dış görünüşün iyiyken kimse zekaya bakmıyor mu diyorsun?
Son birkaç aydır erkeklerin genel olarak pek birşeye bakmadığını düşünüyorum. Onlar için kadınlar ikiye ayrılıyor sanki veren/ vermeyen. Lafım meclisten dışarı üstüne alınma
Niye son 1 2 aydır? Bence daha önceden de böyleydi sanki?
Ocak ayından beri. Son flört sağolsun. Belki de öyleydi bilemicem. İnsanları bir kefeye koymayı sevmiyordum ama safmışım galiba
Ayrılma sebebiniz bumuydu? Ya aslında genelleme yapmak doğru olmaz ama kadınlarında suçu olduğunu düşünüyorum bu konularda
Ayrılık mı? İlişki yoktuki ortada olmamasının sebebi bu işte. Doğru haklısın kısmen ama bu konu uzar gider en iyisi bosvermek
Evet bencede öyle. Bu isler nasip işi maalesef ama hiç mi düzgün biri çıkmadı karşına?
Çıktı onlarda boydan kaybetti. Türk erkeklerinin yarası
Ooo boyum 175 mi diyorsun?
O kadar yok Allah'tan yoksa yanmıştım😂 1.68 , yakışmak için en az 15 cm fark olması gerekiyor çok denedim tecrübe ile sabit
Alalala neden öyle ya benim boyum 172 ama 167 sevgilim vardı gayet iyi duruyordu? Neden yakistiramadin? Kg kaç bu arada
Biraz iri erkek seviyorum😍 Hemen atar gider yapiyosunuz bu da benim kriterim napayım 😂 kilo 54-55 arası
Ya ne zaman atar yaptım Bee AA. Kilo boy gayet iyi ya senin. Ama bu kriter yaş aldıkça azalır. 15 - 10 - 5 - fark etmez ahahah
Sana demedim erkekler boy deyince atar gider yapıyor hemen. Benim kriterler değişmez, ne istediğimi ne beklediğiminiyi bilen biriyim. Nerdeyse 8 yaş küçük göründüğümü varsayarsak uaş almam sorun olmaz bence.
Hadi ya 8 yaş küçük mu? Valla merak ettim simdi. Kaç yaşındasın ki sen? Hayır ne kötülüğü var onu merak ettim? Sorun ne oluyor?
Yirmiyedi
Eger senin içinde uygunsa gizliden cikarmisin muhabbet edelim?
Teşekkür ederim, kabul edemicem. Seninle ilgili değil
Peki sorun değil sadece merak etmiştim nasıl gözüktüğü ve muhabbetin güzel değer veriyorsun karşındakine. O yüzden güzel muhabbet ederiz diye düşünmüştüm
Öyle derler hatta kafayımdır da sana yansitmadim zeki bulmazsin diye😜 ya bana anlamsız geliyor birbirini tanımayan iki insanin amaçsizca konuşması sebebi bu
Bence güzel olanı da bu. Yani tanımadığın bir insanı ve hayatına dışarıdan bakmak güzel birsey. Sanaldan hiç kimse ile tanismadin mi? Fark ettim ya sende potansiyel çok ama sanki biraz çekingenlik mu utangaçlık mu yoksa biraz ozguven eksiği mi var?
Saydığın üç özellikte ben de yok. Sanaldan çok kişiyle tanıştım sarmiyo
Sapiklarina denk gelmişsindir? Belki ondan? Ben de çok güzel insanlarla tanıştım. Uzun dostluklarda kurdum zamanında. Neden yok Peki? Zekisin çalışkan başarılı güzel? Neden bunlar yok
Ben de özgüven eksikliği, çekingenlik ve utangaçlık yok. Yazdığımı iyi anlamanı beklerdim
Yazdığımı iyi anlamanı beklerdim...
Vay vay çaktırmadan tas ta atıyoruz sanki. Ahahaha. Ya valla biz tanışalım en iyisi senle atismak güzel olur düşüncesindeyim
Haksız mıyım? Zekadan dem vuran sen değilmiydin?
Bu özellikler evet bende yok, yanlış anlaşılabilecek bir söz. Bu zekayla alakalı değil sanki?
Evet, daha çok dikkatsizlikle ilgili. Sen işte değil misin ya şirketi kurtarman gerekmiyor mu, boş vaktin oluyor mu böyle
Ahahaha olabilir bak biraz dikkatsizim. Bu konuda kendimi düzeltmeye çalışıyorum. Evet işteyim çalışıyorum. Bide o var tabi. Bide sicakkk. Yok ya bu işlerine geçtikten sonra fazla kasmiyorum ahahah. Sen napiyosun
Yazları çalışmıyorum malumun, evdeyim bugün. Bu arada naz olarak algılama ama mesajlaşmayi sevmiyorum ciddiyim, reel sosyallikten yanayım. Teklifini geri çevirmek istemezdim ama 😔
Sorun değil ya benim için reel de de yüz yüze konuşuruz istersen. Ahahaa benim için problem yok biraz kısayım ama arkadaşlık için boy kroterin yoktur herhalde. Halbuki çok güzel cevap veriyorsun hemen falan bunu beğenmiştim yani.
Aşk olsun saçmalama tabi ki öyle bir kriterim yok. Yani kelime seçimim diksiyonum düzgündür. Sözlerin çok şey anlattığına inanırım
Ben sözlerden çok hareketlerin çok şey anlattığına inanırım. Mesela soru içinde 43 adet mesajlaşma varsa, bazı şeyleri denemeye değer diye düşünürüm.
Çok uzatmışız hakkaten. Belki de bitirme vaktidir. Sohbet için teşekkür. İş hayatında başarılar, bol şanslar.🌺🌺🌺
ya da güzel başlangıç ta diyebiliriz ahahaha. E hep böyle kaçıyor musun?
Hayır kaçmak bana göre değil peki sen manipüle yoluyla istediğini elde etmeye çalışan biri misin böyle?
Sadece muhabbet edecek değerli biri bulduğumda kaybetmek istemem. Çünkü kiminle iyi muhabbet edileceğini çok iyi bilirim
Onore oldum ama kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Vedalaşsak mı ne dersin
Vedalaşmak hiç bana göre değil ama Peki zorla da güzellik olmaz. Muhabbet için teşekkür ederim.
🙏🏻💗
Hic bir ozelligimle
Pozitifim
Dış görünüşüm ve kisiligimle