Kişilik & Karakter Sizce Soner Arıca kime benziyor…? Kankamstyle Takip Et Yoda Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Durum fazla kafa yormayın ben söyleyeyim yok söylemeyeceğim direkt göstereyim..Sizce benzemiyor mu? Sizce Soner Arıca kime benziyor…? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Benziyor valla.. 😄Büyük kabadayı.. 0 1 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Az biraz benziyor Yorumla
BadFella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Erkin korayı da anımsatıyor 0 1 Yorumla Kankamstyle +1 yıl O benzese benzese Cem Karaca’ya benzer… Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oğlu zaten Benzeyecek tabi 0 1 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Nereden oğlu oluyor onlar yakın yaşta Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır hiç benzemiyor 0 1 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Birazcık benziyor ama dikkat etmen lazım Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kadir İnanır'a 0 4 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Kim Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Deli Kadir'e. Tatar Ramazan'a Yorumla Kankamstyle +1 yıl Çok benzer ona çok Yorumla Kankamstyle +1 yıl Nedenimezsin Yorumla
bykılıcoglan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Demokrat dedenin gençliği 0 2 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Evet gençliği İskender Demokrat mı Polat Alemdar’dan hiç duymadım ama 🤔 Yorumla bykılıcoglan +1 yıl Sandığa sahip çık kazanıyoeuz5 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benziyor valla.. 😄
Büyük kabadayı..
Az biraz benziyor
Erkin korayı da anımsatıyor
O benzese benzese Cem Karaca’ya benzer…
Oğlu zaten
Benzeyecek tabi
Nereden oğlu oluyor onlar yakın yaşta
Hayır hiç benzemiyor