Kişilik & Karakter Dünya'da yüzleri yansıtan Aynalar dahil her şey kaybolsa, sizi anlatması için kimden rica ederdiniz? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor merhaba KScanlar nasılsınız?Evet kızlar soruyorun Aynası olan Aynadakiajan olarak,size süper bir soru buldum. 😎Dünya'da yüzleri yansıtan Aynalar dahil her şey kaybolsa, sizi anlatması için kimden rica ederdiniz?sana diyeceklere kocaman tişikirler aynadakiajan anlatacak tabi sizi size (ne ego kastım be) 🤪dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan Güncellemeler+1 yıl güncel Dünya'da yüzleri yansıtan Aynalar dahil her şey kaybolsa, sizi anlatması için kimden rica ederdiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben sevdiklerim varsa onlardan isterdim 0 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kızımdan isterdim. Bugün beni bana anlatıyordu. -Anne seni çocuklarıma şöyle anlatıcam. Annemin gözleri parlardı, yüzü hep gülerdi, saçları uzundu, güzel puding yapardı, kalbi pıt pıt atardı, hep iş yapardı.😅 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl iş yapardı demesi 😊 Yorumla kalbisükûn +1 yıl 😊 Yorumla
gulumseherseye Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Gözlerin içi yansıtıyo ya o yüzden en yakın kimse onun gözüne bakarım 0 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl bak bak bak uyanık seni sorunun bugu yok tüm yansıtan şeyler demişiz 😄 anlatacak birisi sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben sevdiklerim varsa onlardan isterdim
Kızımdan isterdim. Bugün beni bana anlatıyordu.
-Anne seni çocuklarıma şöyle anlatıcam. Annemin gözleri parlardı, yüzü hep gülerdi, saçları uzundu, güzel puding yapardı, kalbi pıt pıt atardı, hep iş yapardı.😅
iş yapardı demesi 😊
😊
Gözlerin içi yansıtıyo ya o yüzden en yakın kimse onun gözüne bakarım
bak bak bak uyanık seni sorunun bugu yok tüm yansıtan şeyler demişiz 😄 anlatacak birisi sana